Баба Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Ja se uplasim kada mi neki period prodje mirno i obicno ocekujem promenu "srece". Da li je to normalno ? То значи брате сестро да си мученик. Навикла си се на муку. И ја се уплашим кад ми све прође глат јер обично после тога сам награисао. Хахахаха. Биљана and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 И ја се уплашим кад ми све прође глат јер обично после тога сам награисао. Хахахаха. Ал` тачно га осетиш кад се примири, као вода кад се повуче пред цунами... Је л` да? Баба је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Ал` тачно га осетиш кад се примири, као вода кад се повуче пред цунами... Је л` да? Знаш , док је фајт знам на чему сам. Кад фајт престане осећам се ко крме које припремају за Божић... оно тако мирно у обору пасе , не очекује никакав усуд , лепо га хране , чак и чешкају ... ал онда један дан , сквик и готово ! Тад је горе него кад је фајт. Јер никад не знаш с које стране долеће лудило. Треба читати књигу о Јову , ту је све речено. Димитриј Славов је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Е исто брате 100%! Ја се осећам сигурно док је гужва, борба, а кад се све примири много слабо се сналазим... Зато се трудим да себе стално стављам у неку неизвесну ситуацију. Сад кол`ко је то добро, видећемо... Жао ми само ове жене што мора све то да трпи... Димитриј Славов and Баба је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Е исто брате 100%! Ја се осећам сигурно док је гужва, борба, а кад се све примири много слабо се сналазим... Зато се трудим да себе стално стављам у неку неизвесну ситуацију. Сад кол`ко је то добро, видећемо... Жао ми само ове жене што мора све то да трпи... Па види на крштењу се читају молитве у којима се каже "Христов војник" , дакле нови Христов војник, не каже се нови Христов конобар, или нови Христов ћата, или тако нешто , него баш то - милитари и фајт. Наравно ово се односи на духовни живот нисам сад реко да свако себи купи мартинке и комбатицу набави боксер и тренира џудо( мада није згорег каква су времена) ... Јадранка-Дервента, Драгана Милошевић and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2012 Bas dobro kazete nikad se ne zna s koje ce strane da lupi. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 Većina ljudi koji pate prolaze kroz faze, često bez posebnog reda i ponekad ih ponavljajući: poricanje, pregovaranje, bes, depresija i prihvatanje. Svaka od ovih faza je zdrava i neophodna. Često smo skloni da hvalimo ljude koji izgledaju kao da se stoički nose sa gubitkom. Problem je što moramo da im dozvolimo da budu čovek i ranjivi. Na kraju krajeva, snaga se krije i u pokazivanju emocija s vremena na vreme. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 зависи о ком се губитку ради Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 зависи о ком се губитку ради па, на пример....? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Oporaviti se od gubitka ne znaci zaboraviti na gubitak, kao da se on nikada nije ni desio. Pamcenje gubitka, ma koliko ono bolno, ima svoju adaptivnu funkciju - u odredenim trenucima može da pomogne u tome da izbegnemo ili sprecimo neki buduci gubitak ili da adekvatnije reagujemo na njega.Oporavak od gubitka je završen kada naucimo da živimo sa njim, a da nam on ne ometa naše svakodnevno funkcionisanje. Cesto se dešava da "dolazak" novog gubitka privremeno "probudi" stare gubitke, pocinjemo i njih življe da se secamo, da ponovo burnije reagujemo… Svaki gubitak može da sadrži i odredenu dobit - što cesto nije lako prihvatiti, jer se kao sekundarne reakcije javljaju krivica, osuda ili strah od sankcija okoline, osecanje stida … ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 ''Kako utešiti nekoga kome se ceo svet srušio zbog smrti ili gubitka bliske osobe, pogotovo ako se povukao u sebe?Veoma je važno da se sa pažnjom, osetljivošću i osećajem za trenutak inicira otvoren razgovor o gubitku. Ukoliko toj osobi ne prija razgovor, može se tragati za drugim, neverbalnim ili manje direktnim načinima da se pokrenu sećanja i ispolji bol. U tom smislu pomažu i razne ceremonije, albumi ili slike sećanja, crtanje ili pisanje o tome i sl. Mnogim ljudima koristi da čuju da je to kroz šta prolaze normalna reakcija na jednu tešku, a često i „nenormalnu situaciju“. Treba im dati vremena i ne požurivati ih da se što pre oporave. Ono što uglavnom ne pomaže i što ljudima koji pate često i smeta jeste davanje saveta i fraze tipa: „Život ide dalje; „To će uskoro proći“; „Znam kako se osećate i sl.“. Umesto da ih skrećemo sa bola ili teme korisnije je dati neverbalnu podršku (kroz dodir ili zagrljaj), pa i priznati da ne znamo šta da kažemo. Ako osoba nastavi da se povlači u sebe i da izbegava suočavanje sa gubitkom, trebalo bi konsultovati stručnjaka, jer inhibirano ili odloženo tugovanje može predstavljati pretnju za fizičko i mentalno zdravlje. '' Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Пораз је за мене само део победе...Паднеш, устанеш, отресеш прашину са задњице и возиш даље... 0913_sport Димитриј Славов је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Пораз је за мене само део победе...Паднеш, устанеш, отресеш прашину са задњице и возиш даље... 0913_sport благо теби... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Витална нека БАБА, пада, устаје, брише прашину задњицом, вози... Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2012 Izgubila sam mnoge borbe.I nije mi žao.Jer i porazi su deo života.Svaku pobedu znala sam da proslavim.Svaki poraz – sa suzama da ispratim.Valjda to tako obično biva.Ali ipak, kada sve stavim na papir,nisam ja ništa srećnija i ništa pametnijanego što sam juče bila.Samo sam nekako više oguglala na udarce, na uvrede.Sve lakše podnesem, sve brže prebrodim.Život me je mučio, život me naučio.Ali i dalje kroz taj isti ŽIVOT idem s osmehom.I NERVIRAM SVOJE NEPRIJATELJEI USREĆUJEM SVOJE PRIJATELJE……jer jako dobro ZNAM da iPORAZI SU POBEDE!!!http://www.zenskisvet.com/blog/amandica/ Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука