Гости Guest Написано Август 21, 2014 Гости Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Да ли имате свог фризера који вас шиша? Ја имам, ако могу тако да кажем. Има најобичнију радњу, лимену. Старији је господин али зна лепо да ми среди фризуру. Некако сам навикао код њега, разговарамо о неким темам које нас и нтересују док ме шиша и не планирам да се шишам на другом месту. Поред тога је веома повољан, 200 динџи је шишање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 nemam frizera bas ali imam frizersku radnju u koju idem pa skoro 15 godina i iz nekog razloga se jedino ne sisam kod gazde koji je isto frizer ne znam sto,vec uglavnom kod mladjih muskaraca i devojki koji su prosli za to vreme kroz radnju. 300 je cena Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ja se sam sisam ... Znaci imam svog frizera ... Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Имам своју фризерску радњу где сам редовна,шишање, фарбање и фенирање.Цена и није баш повољна,ал` ај има ту доста посла. Срђан Шијакињић, Натан, Juanito and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија1984 Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Nekako, nikako da nadjem frizera i da se skrasim na jednom mestu. Odem prvi put kod nekoga i sve bude ok, drugi put kada dodjem osisa me zaista uzasno, a frizura mi nije zahtevna, zaista. Tako da, ja idem od jednog do drugog frizera, pa.... valjda cu jednom naci nekoga ko ce i drugi put da me osisa dobro, pa da se tu skrasim Олимп and Rassoban је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Nekako, nikako da nadjem frizera i da se skrasim na jednom mestu. Odem prvi put kod nekoga i sve bude ok, drugi put kada dodjem osisa me zaista uzasno, a frizura mi nije zahtevna, zaista. Tako da, ja idem od jednog do drugog frizera, pa.... valjda cu jednom naci nekoga ko ce i drugi put da me osisa dobro, pa da se tu skrasim hoces Lidija....tako je i sa mnom bilo godinama....i sad jedno 3, 4 godine imam napokon svoju frizerku i sad sam zadovoljna... Олимп and Лидија1984 је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ja imam odmah preko puta svoju frizerku koja me striže već nekoliko godina i nije skupo kod nje, o 30% jeftinije nego kod te odmah druge pored u istom hodniku iste te zgrade. Samo ju je nekad problem uganjat. Eto prošli put prije par sedmica kad sam išao dodjem tamo u ponedeljak ujutro a na vratima napisano: do danas bolovanje - prema datumima, sutra kao otvara. Dodjem ja sutra u utorak poslije podne oko 16:30, kad ono promjenila skroz radno vrijeme, preko ljeta umjesto do 18:00 samo do 15:30. ja to nisam primjetio. U srijedu sam ja opet imao nekog posla, dodjem u četvrtak u 11:30, hajd nije ni ujutro ni poslije podne, valjda ću se strefit. No u srijedu ona tamo bila taman kad ja nisam a opet nova cedulja s natpisom: Danas (četvrtak) do 11:00. Sutra u petak si uzima dan godišnjeg kao slobodno. Subote su preko ljeta "zrušene", tek od 01.9. će se raditi ponovo i subotama tako sam morao sve to pričekat i presjedit cijeli vikend pa opet u ponedeljak ujutro. A našao sam je, nikakav na sreću državni praznik nije bio u taj drugi nponedeljak i u utorak, samo to bi mi još falilo. Jedva se ošiša. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Dok sam imao kosu , naravno. Najlepša frizerka u Novom Sadu Панарет and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ja imam dva , prvi me sisa kad preskocim sisanje vise od nedelju dana i ime mu je "Super Silver" , ostar momak i kad je nervozan ume da poverdi . Za redovnija sisanja tu je jedan engleski gospodin neobicnog imena "wilkinsons match 3' . Срђан Шијакињић, Anette, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ovi su se baš proveli kod frizerke, htjeli se vratit ali ona ih već ugledala, bilo prekasno za rikverc ... POMSTA V KADEŘNICTVÍ! - Osveta u frizeraju! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Najlepša frizerka u Novom Sadu јој, мора да се зове Рада..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 јој, мора да се зове Рада..... nou Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ja imam tri. Kod jednog se farbam i radim pramenove, kod drugog se sisam a kod treceg se samo feniram. Mironosica and Пг је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Имам, више њих, али џаба, не могу много да ми помогну. Ту само пластична хирургија помаже. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука