feeble Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ovo se zove rutina, uvek sve isto i to 8 godina Срђан Шијакињић and Пг је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ovo se zove rutina, uvek sve isto i to 8 godina А шта ћеш, ми се не задовољавамо малим стварима, шта сад домаће првенство ово оно :bleh: Пг and feeble је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 А има ли фризера на форуму? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Imam svoju divnu Rosku kod koje odem jednom u godinu dana, ona plače kad me vidi, dopustim joj da me sredi, očešlja, ošiša i ofarba, obećam joj da se neću više farbati u čudne boje na svoju ruku, onda odem, dođem opet za godinu dana ofarbana u ljubičasto, ona opet plače, i tako u krug... Juanito, Срђан Шијакињић, Agnostik and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 onda odem, dođem opet za godinu dana ofarbana u ljubičasto, ona opet plače, i tako u krug... Зорице, ти ли си? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Imam svoju divnu Rosku kod koje odem jednom u godinu dana, ona plače kad me vidi, dopustim joj da me sredi, očešlja, ošiša i ofarba, obećam joj da se neću više farbati u čudne boje na svoju ruku, onda odem, dođem opet za godinu dana ofarbana u ljubičasto, ona opet plače, i tako u krug... Rosku Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Зорице, ти ли си? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Nemam svog frizera, ali idem već godinama kod istog (u stvari su dvoje, muž i žena), jeste da muškarac zna da "izujeda" ponekad, ali ima uvek priče da razveseli čoveka. A i 150 kinti je od kad znam, tako da ne menjam RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Зорице, ти ли си? To je roze, nije ljubičasta. Bila sam i roze. Ovo je ljubicasta. Samo se ti zezaj, a moja Roska 35 banki, usred razvoda, niska, sitna, plava, kao džepna Venera! Пг, Mironosica, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Samo se ti zezaj, a moja Roska 35 banki, usred razvoda, niska, sitna, plava, kao džepna Venera! usred razvoda Јел има адвоката? Juanito, Плутон, Mironosica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Јел има адвоката? Ne bi' ja rekla, mada čisto sumnjam da bi ti želeo da braniš stare babe... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Ne bi' ja rekla, mada čisto sumnjam da bi ti želeo da braniš stare babe... Знаш како кажу, од бирача нема адвоката... Пг, Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Ја сам последњих 8 година код истог, и увек све исто, попричамо о спорту, искукамо мало о Звезди и ај ћао Ти од кад си пошао код тог фризера нама је кренуло наопако. До овог љета. @Feeble Горка истина, ал' си ме насмијао. У мом насељу ради један фризер, опште-познат свима. Најјефтинији је у граду, али мораш да се упишеш у свеску да би стигао на ред. Обично ко пође код њега на шишање поведе са собом још по некога, тако сам и ја тамо стигао као пратња, и дешава се да немаш гдје да сједнеш. Е онда крене да се износи ракија, пиво, сок... Као да си у госте дошао. Па онда да се испита за јуначко здравље свих у фамилији. Тек шишање траје пола сата, ефективно 10 минута, али је свако шишање прича за себе. Па, онда неће да узме паре, па му ставе на сто и бјеже, буквално бјеже, он јури за њима да им врати... Могао би филм да се сними. RYLAH, Срђан Шијакињић, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Ne bi' ja rekla, mada čisto sumnjam da bi ti želeo da braniš stare babe... Чуш. Заступо бабе од седамдесет и кусур година, де нећу Роску Немаш ти тог смисла за бизнисовање, одма сам видо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Ти од кад си пошао код тог фризера нама је кренуло наопако. До овог љета. @Feeble Горка истина, ал' си ме насмијао. У мом насељу ради један фризер, опште-познат свима. Најјефтинији је у граду, али мораш да се упишеш у свеску да би стигао на ред. Обично ко пође код њега на шишање поведе са собом још по некога, тако сам и ја тамо стигао као пратња, и дешава се да немаш гдје да сједнеш. Е онда крене да се износи ракија, пиво, сок... Као да си у госте дошао. Па онда да се испита за јуначко здравље свих у фамилији. Тек шишање траје пола сата, ефективно 10 минута, али је свако шишање прича за себе. Па, онда неће да узме паре, па му ставе на сто и бјеже, буквално бјеже, он јури за њима да им врати... Могао би филм да се сними. Poznato mi je ovo, i mi sve abrove pokupimo kad odemo na friziranje Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука