Драгана Милошевић Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Хм, и мени смета гужва или прејак мирис тамјана, парфема.Тад гледам да бар с једне стране нема никог поред мене. Много помаже што појем...Певај Господу колико те грло носи. Kaludjerovic Sreten and Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Smeta mi guzva kad krene panicni, izadjem napolje sama i bude lakse... Hvala vam puno na savetima. Maja Pavlovic and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 13, 2016 Пријави Подели Написано Април 13, 2016 Imam jedno pitnje ... Kada postite ceo post ... Da li vam nekada padne na pamet neka mrsna hrana ... Ne mozete da spavate ... I odjednom pomislite sta su vasi ukucani jeli toga dana , a to je dostupno , socno i neodoljivo ... Nekoliko koraka i tu ste ... Mozete da ustanete i pojedete nesto poput pite sa zeljem i sirom ili neko rolovano meso sa slaninom i rendanim sirom , gutljaj vina ... Ali , naravno ... Necete to uraditi ... Iako ste gladni ... Jednostavno ne mozete da prestanete da zamisljate kackavalj koji se topi , ili neke slane specijalitete koje , hteli ne hteli , ....obozavate .... Kako preusmeriti misli ? Naravno , dovodite u pitanje i sam smisao posta ... Zasto postim ... Cemu to ? Uopste se nisam promenio ... Licemer sam ... Hrana je hrana ... Nije to najvaznija stvar na svetu ... Gresimo na sve moguce nacine , a kao postimo ... Zasto postimo ? Zasto jednostavno ne pojedem nesto konkretno ... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Stevan Rasic Написано Април 13, 2016 Пријави Подели Написано Април 13, 2016 17 minutes ago, Arsenija рече Imam jedno pitnje ... Kada postite ceo post ... Da li vam nekada padne na pamet neka mrsna hrana ... Ne mozete da spavate ... I odjednom pomislite sta su vasi ukucani jeli toga dana , a to je dostupno , socno i neodoljivo ... Nekoliko koraka i tu ste ... Mozete da ustanete i pojedete nesto poput pite sa zeljem i sirom ili neko rolovano meso sa slaninom i rendanim sirom , gutljaj vina ... Ali , naravno ... Necete to uraditi ... Iako ste gladni ... Jednostavno ne mozete da prestanete da zamisljate kackavalj koji se topi , ili neke slane specijalitete koje , hteli ne hteli , ....obozavate .... Kako preusmeriti misli ? Naravno , dovodite u pitanje i sam smisao posta ... Zasto postim ... Cemu to ? Uopste se nisam promenio ... Licemer sam ... Hrana je hrana ... Nije to najvaznija stvar na svetu ... Gresimo na sve moguce nacine , a kao postimo ... Zasto postimo ? Zasto jednostavno ne pojedem nesto konkretno ... Ја сам један од ретких који пости у свом окружењу, како породичном, тако и пријатељском, и логично око мене је све мрсна храна и потпуно те разумем, не можеш а да не помислиш-пожелиш да једеш. Али онда се сетим разлога због којег постим и више жеље за мрсним немам.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Април 13, 2016 Пријави Подели Написано Април 13, 2016 1 hour ago, Arsenija рече rendanim sirom pravo pitanje je zasto je sir uopste u kategoriji posne hrane... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Април 14, 2016 Пријави Подели Написано Април 14, 2016 To što o posnoj znam mnogo, samo mi smeta kad mi padne na pamet: "Ovo baš i nije kao u prvom veku", ili "Tipik sveog Save je bio blaži od ovoga kako ti postiš". Ali ta misao i emocija, traju kratko pa 'odu'. Koristi mi što poznajem ljude, i vidjam ih 1 nedeljno, koji poste strogo kao i ja, i onda... To me podseti da nisam sam, i da Hrista radi, ovo je najmanje što mogu da uradim. Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 14, 2016 Пријави Подели Написано Април 14, 2016 8 hours ago, Stevan Rasic рече Али онда се сетим разлога због којег постим и више жеље за мрсним немам.. ... Setim se i onda se neprimetno naljutim na one koji jedu ... ... Zavidim im ... P.s. Samo sto ja nisam pocetnik ... Meni je ovo peti veliki post ... Stevan Rasic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 14, 2016 Пријави Подели Написано Април 14, 2016 8 hours ago, Pancakes рече pravo pitanje je zasto je sir uopste u kategoriji posne hrane Zato sto je zivotinjskog porekla . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Април 14, 2016 Пријави Подели Написано Април 14, 2016 4 hours ago, Arsenija рече Zato sto je zivotinjskog porekla . seems legit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука