Crveni Baron Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Dosadan si sa libertijan-izmom, ali stvarno. U pravu si Dyna, samo gleda kako da ne plati porez. ... Bruka .. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 A tek ti super mario porez spamer Ljudi nemojte da tiltujete! malo mjuze Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Pa ti pricas o hriscanskoj drzavi... Moze se tu pojaviti muslimana a da nisu iz inosyranstva? Kao u Srbiji na primer. Ljudi su tu od pamtiveka jer su Srbi iprihvstili su islam. Kako bisada usaglasio svoje hriscansko prastanje koje bi bilo pravilo u hriscanskoj drzavi sa zeljom muslimana da odsece ruku lopovu kog je uhvatio u kradji? A zamisli jos da je lopov hriscanin? Бароне, већ сам ти рекао да би сви, па и муслимани, морали да поштују Хришћанске законе у Православној држави, били они гости или домаћи. Свим лоповима, без обзира на националност и вероисповест, било би суђено по нашим законима. Не може свако да спроводи своје законе како му се ћефне. Сечење руку не спада у домен људских права, и то нико не може да тражи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Бароне, већ сам ти рекао да би сви, па и муслимани, морали да поштују Хришћанске законе у Православној држави Bi li bio propisan post po tim zakonima? Sta su hriscanski zakoni? Meni to stvarno lici na serijat, a gledao sam onaj klip o tzv. Islamskoj drzavi i nimalo mi se ne svidja ta ideja. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Ako ce da ih pronadje u narodu i postavi za poslanike, ministre, direktore...? Очекивао сам ово питање. Одговор је прост. Укида се садашњи изборни закон, доноси се нови. Не постоје политичке странке, већ се бирају људи, директно, на нивоу села, градова, региона и републике. Свако има право да бира и да буде изабран. На пример, тебе твоји суграђани, ако процене да си способан, поштен и моралан, бирају за градоначелника Ниша. Не може нико да те смени, ако не будеш добро радио, осим оних који су те бирали, и никоме не одговараш, осим њима. Може? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Очекивао сам ово питање. Одговор је прост. Укида се садашњи изборни закон, доноси се нови. Не постоје политичке странке, већ се бирају људи, директно, на нивоу села, градова, региона и републике. Свако има право да бира и да буде изабран. На пример, тебе твоји суграђани, ако процене да си способан, поштен и моралан, бирају за градоначелника Ниша. Не може нико да те смени, ако не будеш добро радио, осим оних који су те бирали, и никоме не одговараш, осим њима. Може? Todore mnogo naivno pristupas ovom pitanju. Uostalom ako mislis da si skontao savrsen politicki sistem kako to da on nigde ne postoji? Nemoguce da nikom do sad nije isto palo na pamet? No: - da li se ljudi kandiduju sami ili ih predlaze drustvi? Sta ako predlozeni ne zeli tu funkciju? - sta ako narod izabere Stojka da bude ministar finansija zato sto je posten i moralan covek a Stojko nema tri blage veze sa ekonomijom? - kako da budem dobar gradonacelnik Nisa kad su mi direktori nesposobni da rade posao? Dobri su i posteni ljudi ali neprofesionalni... I kako ja da ostanem dobar gradonacelnik onda? A i Stojkova monetarna politika je da te bog sacuva pa mi iz gradskog budzeta stalno odlazi novac. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Bi li bio propisan post po tim zakonima? Sta su hriscanski zakoni? Meni to stvarno lici na serijat, a gledao sam onaj klip o tzv. Islamskoj drzavi i nimalo mi se ne svidja ta ideja. Хришћанска дражава не подразумева наметање вере. Хришћански закони су у служби народа, а не контроверзних бизнисмена (лопова), а законодавну, извршну и судску власт бира народ, а не нека политичка странка или више њих (опет лопови). Није чудо што ти се не свиђа, јер та идеја је толико пута кроз историју злоупотребљена, нарочито од стране римске цркве и муслимана, да се човек најежи. Ниси чуо моју, праву, ''романтичарску'' верзију Православне теократске Србије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Da ne pricamo o ozbiljnim stvarima poput unutrasnje i spoljasnje politike koja zahteva jedinstvenu vlast sa fokusiranim ciljem (jesmo li demokrate ili konzervativci? Republikanci ili demokrate?). Tvoj primer bi u vladu strpao neke kocem i konopcem skupljene postene ljude koji veze ne bi imali sta tu da rade, kojim pravcem da se krecu... Kako ces da znas da li Srbija treba da ide u EU ili ne? Kobi doneo tu odluku u tvom hriscanskom rezimu? Vlada? Predsednik? Ili patrijarh mozda? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Хришћанска дражава не подразумева наметање вере. Хришћански закони су у служби народа, а не контроверзних бизнисмена (лопова), а законодавну, извршну и судску власт бира народ, а не нека политичка странка или више њих (опет лопови). Није чудо што ти се не свиђа, јер та идеја је толико пута кроз историју злоупотребљена, нарочито од стране римске цркве и муслимана, да се човек најежи. Ниси чуо моју, праву, ''романтичарску'' верзију Православне теократске Србије. I treba da nam objasnis hriscanske zakone. Kakvi su to zakoni? Kakav pogled imaju ka ljudskim pravima npr? Da li svi imaju ista prava ili su hriscani ipak izvorni i prirodno ppvlascen deonaroda пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Uostalom ako mislis da si skontao savrsen politicki sistem kako to da on nigde ne postoji? Nemoguce da nikom do sad nije isto palo na pamet? Такав политички систем није ништа ново. Ретко је у историји човечанства био примењиван, али је био. No: - da li se ljudi kandiduju sami ili ih predlaze drustvi? Sta ako predlozeni ne zeli tu funkciju? - sta ako narod izabere Stojka da bude ministar finansija zato sto je posten i moralan covek a Stojko nema tri blage veze sa ekonomijom? - kako da budem dobar gradonacelnik Nisa kad su mi direktori nesposobni da rade posao? Dobri su i posteni ljudi ali neprofesionalni... I kako ja da ostanem dobar gradonacelnik onda? A i Stojkova monetarna politika je da te bog sacuva pa mi iz gradskog budzeta stalno odlazi novac. 1. Људи бирају човека из свог окружења, а ако он неће, бирају следећег који хоће. 2. Не. Народ је изабрао председника владе, а он бира своје сараднике. Његови критеријуми су поштење и стручност. Зато не узима Стојка за министра финансија, него Милојка, који је проверено добар економиста. 3. За тебе важи исто што и за премијера. Сам бираш људе који ће са тобом да воде град. Рекли смо да Милојко води монетарну политику, тако да можеш да будеш миран што се тиче градског буџета. Требало је да напоменем да Нишлије не бирају непосредно људе за сваку позицију, већ посредно, преко тебе, а ти само да знаш, ниси недодирљив, и обр'о си бостан, ако не радиш добро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Рекли смо да Милојко води монетарну политику, тако да можеш да будеш миран што се тиче градског буџета. Буџет су финансије, монетарна политика је нешто друго и градови то немају. Генерално, проблем са властима није толико ко ће бити на власти, него колику власт има. Свака власт квари и привлачи неморалне људе. То је неминовно. Једини начин да се спречи да такви све упропасте је да им се власт смањи на минимум. И онда им неће бити привлачно. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Буџет су финансије, монетарна политика је нешто друго и градови то немају. Да, у праву си, нешто сам се пребацио, заборавио сам да је Милојко министар и да нема везе са Нишким буџетом. Али може да помогне, да посаветује, братски. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Da ne pricamo o ozbiljnim stvarima poput unutrasnje i spoljasnje politike koja zahteva jedinstvenu vlast sa fokusiranim ciljem (jesmo li demokrate ili konzervativci? Republikanci ili demokrate?). Tvoj primer bi u vladu strpao neke kocem i konopcem skupljene postene ljude koji veze ne bi imali sta tu da rade, kojim pravcem da se krecu... Kako ces da znas da li Srbija treba da ide u EU ili ne? Kobi doneo tu odluku u tvom hriscanskom rezimu? Vlada? Predsednik? Ili patrijarh mozda? Све је то техничко питање, а до коначног решења се долази консензусом. Кад су људи добри и способни, лако се договоре. Ништа не брини, у ЕУ нико нормалан неће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 I treba da nam objasnis hriscanske zakone. Kakvi su to zakoni? Kakav pogled imaju ka ljudskim pravima npr? Da li svi imaju ista prava ili su hriscani ipak izvorni i prirodno ppvlascen deonaroda Не могу сваки закон појединачно да ти објашњавам. Могу само да ти обећам да су то најбољи могући закони на кугли земаљској, да су свим људима загарантована сва права која им је Бог дао и не постоји повлашћени део народа. Сви су једнаки. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Све је то техничко питање, а до коначног решења се долази консензусом. Кад су људи добри и способни, лако се договоре. Ништа не брини, у ЕУ нико нормалан неће. Haha, vazi se ;-) Vidim ti unapred znas kako ce ta moralna postenjacina da razmislja :-D So typical... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука