Зосима Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Мишљења сам да атесити на жру форуму учествују искључиво због губљење времена, храњење сујете, јачања ега, повремених провокација, изношење својих ставова без права на деманти, дакле,скоро исто као и верујући форумаши... Скуни јесте далеко најбољи атеиста икад на форуму,пре свега због изузетног респекта да је овде у гостима,па се тако и понашао... -Владимир- and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Taj @@sqny mi je tako isao na zivce sa svojim avatarskim afinitetima... Postao je senilan pred kraj. Nikad ga, u stvari, ni nisam voleo. Znači ti si Sqny. Dobro. Hvala. Mada ne menja mnogo stvari. Tačnije, uopšte ih ne menja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 4, 2014 Пријави Подели Написано Јул 4, 2014 nego SPA centar za ego Уф, ово ми сад жестоко, ал' више 'нако терминолошки, a још се и римује, мож' да прође и к'о хаику стих, 'ладно, што би се 'но казло multilevel. Просто дође к'о благодат, да не речем wellness, још и ова фројдовска жвакица, оти ego, а ди је ego ту је и personality. Више од јуче, а мање од сутра, и све тако редом, их бре, ондак се о'ма мис'им како сам оматорео те памтим бањски туризам, а опед сам превише млад за SPA travel & service. Они намеро то с оти "речници", оће_опед_нешта_да_нас_израде, камарила, personality disorder. Шта ви мис'ите на то све? И атеисти, наравно.( јашта бања за свашта ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 4, 2014 Пријави Подели Написано Јул 4, 2014 Znači ti si Sqny. Dobro. Hvala. Mada ne menja mnogo stvari. Tačnije, uopšte ih ne menja. Nije Sqny drvce. On je bio normalan a ovaj je skroz uvrnut. Дијана., RYLAH and drvce је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јул 4, 2014 Пријави Подели Написано Јул 4, 2014 Drvce uvrnut? Ma ne. On se upinje da ostavi takav utisak, a ima li većeg stereotipa od toga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јул 4, 2014 Пријави Подели Написано Јул 4, 2014 Атеисте привлачи исто оно што и верујуће - могућност комуникације са другим људима са којима у стварном животу највероватније никада не би разговарали. То је заправо врло узбудљиво и занимљиво, постоји некакав дух слободе на овом форуму и то се увек осети и привлачи разноразне људе. Слажем се да има јако добрих људи међу атеистима и добро је што их има на форуму. Верујући су у прилици да сведоче Истину својим писанијем тако да би неверујући можда и размислили о неким стварима, а понекад и осетили неки делић те благодати на коју се стално позивамо. feeble, Милан Ракић, Juanito and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 4, 2014 Пријави Подели Написано Јул 4, 2014 Атеисте привлачи исто оно што и верујуће - могућност комуникације са другим људима са којима у стварном животу највероватније никада не би разговарали. То је заправо врло узбудљиво и занимљиво, постоји некакав дух слободе на овом форуму и то се увек осети и привлачи разноразне људе. Коначно исправан и толико очигледан одговор. Odahviing and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 4, 2014 Пријави Подели Написано Јул 4, 2014 Шта ви мис'ите на то све? Женила би' те. Мноме, дабоме. зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 4, 2014 Пријави Подели Написано Јул 4, 2014 Свеједно би ту било техничких проблема, него ме сад занима... Да ли те је на тако озбиљну одлуку подстакло оно моје више него шармантно шећеру, или овај нови жанр белетристике ( додуше мање познатих аутора, што не рећи и експерименталан ) у нашем народу познатији к'о хаику проза? Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 4, 2014 Пријави Подели Написано Јул 4, 2014 Зар само 2 опције? Јок, ништа од наведеног, сам' те се плашим. зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 4, 2014 Пријави Подели Написано Јул 4, 2014 Drvce uvrnut? Ma ne. On se upinje da ostavi takav utisak, a ima li većeg stereotipa od toga. *∩* RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Recimo, mene bi bio blam da se prijavim na nekom ateističkom forumu, i sad ja ti tu glumim nekog hrišćanina, prepucavam se, sekiram ili trolujem. Pitanje za ateiste na Poukama - da li vas je blam što ste na ovom forumu? Zbog čega ste zapravo ovde? Da bi zaista vodili neki zdrav dijalog sa hrišćanima? Možda da ubijete dosadu? Da bi se prepirali u političkim temama? A možda malo da se zezate, a? Nemam ništa protiv toga da budete ovde ali iz mog ugla, vama je ovde jako dobro i ovde je jako dobar zez. Možda grešim, mada... Slavko..., Олимп and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Tvoj ton, naprotiv, pokazuje da imaš nešto protiv ateista na ovom forumu, i da ti smeta prisustvo. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Tvoj ton, naprotiv, pokazuje da imaš nešto protiv ateista na ovom forumu, i da ti smeta prisustvo. Očekivao sam odgovor ateiste. Znači zbog čega hrišćanski forum? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Какве везе има што су атеисти на форуму? Свашта. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука