Натан Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Овај није атеиста, већ шминкер, који позира, а као пије пиво из флаше. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Несвесна потреба за смислом. И можда понекад "пржење" верника на атеистичке ставове. Како год, овде има стварно финих људи атеиста, жао ми је што не видим Sqny-a Дијана. and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Несвесна потреба за смислом. И можда понекад "пржење" верника на атеистичке ставове. Како год, овде има стварно финих људи атеиста, жао ми је што не видим Sqny-a Ali sve u svemu Vasilije je najbolji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Slazem se sa konstatacijom u vezi misionarstva,medjutim,da su neodredjeni ja bi razumela ali da se po svaku cenu izjasnjavaju kao ateisti a ostaju...moram priznati da me malo zbunjuje,ko sto reče Fider ,meni bi da sam sto posto ateista ovaj forum bio zanimljiv isto kao forum o heklanju i td... Valjda je zanimljivija komunikacija sa neistomišljenicima nego sa istomišljenicima? Ne vidim ništa dosadnije od blejanja na forumu na kojem svi isto misle. Takođe, ovaj forum ima razne sadržaje koji daleko prevazilaze verske teme. Kad sam došao na njega uglavnom sam pisao / raspravljao se o religiji i ateizmu a odavno već pišem o sasvim drugim temama... prosto ispričao sam se o onome prvom sa skoro svima ovde, razmenili smo mišljenja i to je to... ali ima dosta zanimljivih ljudi i zanimljivih tema... a malo je i stvar navike... drvce, Дијана., Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Ali sve u svemu Vasilije je najbolji. Он је пре свега јако незрела личност. Не знам у чему је најбољи? Дијана. је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Он је пре свега јако незрела личност. Не знам у чему је најбољи? Pa pomenu si fine ateiste ja dajem primer najfinijeg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Pa pomenu si fine ateiste ja dajem primer najfinijeg :4869: "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Pa pomenu si fine ateiste ja dajem primer najfinijeg Pa gde mene preskoci? :-D Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Pa gde mene preskoci? :-D Moraš ti još da vežbaš da bi dosegao taj nivo finoće... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Taj @@sqny mi je tako isao na zivce sa svojim avatarskim afinitetima... Postao je senilan pred kraj. Nikad ga, u stvari, ni nisam voleo. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Ваљда што смо колико-толико нормални људи. Vi koliko toliko, ali ja sam najnormalniji. Etalonom normalnosti me smatraju. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Nikad ga, u stvari, ni nisam voleo. Плутон, drvce, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Jedan od sastojaka ulja/mira ( http://en.wikipedia....y_anointing_oil) iz Starog Zaveta je bila biljka po imenu kaneh-bos, pa vi sad vidite koja danasnja biljka ima najslicniji naziv... :.mislise. Neka koja je nastala ukrstanjem kantariona i bosiljka ? :bleh: feeble је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Ја волим што је овај форум отворен за све и волим да сучељавам ставове са атеистима . Такође сматрам да има веома добри људи и међу атеистима. Драшко and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука