Jump to content

Malezijski "boing 777" oboren na granici Ukrajine i Rusije, 295 mrtvih, od čega 80 dece

Препоручена порука

Imas vec temu na kojoj blogujete tu kremaljsku propagandu pa mozes tamo da nastavis. 

KIEV—Ukraine intelligence officials said they knew three days before the downing of Malaysia Airlines 3786.KU -11.11%  Flight 17 that rebels in the east of the country possessed sophisticated air-defense systems capable of felling a jetliner at altitudes in excess of where the Boeing BA +1.40%  777 was flying.

http://online.wsj.com/articles/ukraine-knew-of-separatists-air-defense-capabilities-say-officials-1405781508

A to što si stavio nije propaganda. Stvarno sastradavam.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

A to što si stavio nije propaganda. Stvarno sastradavam.

Jooooooooooj ti i logika. Covece razmisli vec jednom nebitnoi da li je kosmologija ili politika ali pocni da mislis. Sada u etru kruze svakojake vesti dok ti samo jednu uzimas za istinu a ja ti dajem drugu da vidis da svako sada moze nesto da iskopa i da na osnovu toga tvrdi nesto. Ti si to sto si procitao o priznanju odmah poverovao kao suvu istinu bez daljeg istrazivanja. Ali sta ja da ti radim o toga si u poslednjih par meseci napravio sport na onoj temi prenoseci kremaljsku propagandu kao zivu istinu.

Подели на овим сајтовима

Ti si to sto si procitao o priznanju odmah poverovao kao suvu istinu bez daljeg istrazivanja

Острашћен човек има потребу да верује у једну верзију приче па одатле ирационалне реакције.

Она тема о рату у Украјини је трагичан пример докле то води... А ево и овде.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

А ти то све знаш како?

Pratim. Novorusi su u nezavidnom položaju - verovatno će da budu slomljeni narednih dana.

BUK je za novoruse misaona imenica. Zato sada svaljuju sve na Rusiju.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Pratim. Novorusi su u nezavidnom položaju - verovatno će da budu slomljeni narednih dana.

ОК, значи Украјинци су пред скоро извесном победом у наредних неколико дана.

Зашто би онда ризиковали да праве овако ризично "подметање"? Немају никакав разлог за то...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Острашћен човек има потребу да верује у једну верзију приче па одатле ирационалне реакције.

Zar nije to slika zapadnog društva.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

само ме чуде ти "заверолошки" детаљи који се стално провлаче у коментарима.

E ova ti je jaka kao stena!!!!!!!!!!    Čuj zavera je ako su ukrajinske snage srušile avion?????  bem ti tv....

Tim stavom tvrdiš da su to uradili rusi, i kao ne voliš reklame sa tv a?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

E ova ti je jaka kao stena!!!!!!!!!!    Čuj zavera je ako su ukrajinske snage srušile avion?????  bem ti tv....

Рекао сам да не знам, а не искључујем ниједну могућност. Једино што имам је разум и логика.

Само питам, објасни ми шта мислиш и зашто. Зашто би Украјинци оборили тај авион?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Тужно је докле води острашћеност...

.

Подели на овим сајтовима

Невероватно, ако не верујеш у једно, значи аутомтски да се слажеш са другим? ....

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ја овде никоме нисам "наклоњен" само ме чуде ти "заверолошки" детаљи који се стално провлаче у коментарима.

Не кажем ни да није могуће, али би бар требало имати некаквог основа за то... Иначе је неумесно.

Zdrav razum i elementarni osecaj za pravednost bi, barem nama hriscanima, uvek trebali da budu jedan od osnova. Nadam se da to ne osporavas, jer inace onda ne znam cemu uopste bilo kakva prica.

I nisam ni ja nikom odredjenom naklonjen kao strani, ali jesam itekako naklonjen ljudima koji ginu bez ikakve potrebe. I siguran sam da se u tome potpuno slazemo. A inace sam vrlo osetljiv i prgav kad neko proba da me vuce za nos, narocito ako je taj neko dnevna stampa...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Рекао сам да не знам, а не искључујем ниједну могућност. Једино што имам је разум и логика.

Само питам, објасни ми шта мислиш и зашто. Зашто би Украјинци оборили тај авион?

Oborili su ga greškom ili namerom kao što su možda to učinile proruske snage. Sad je pitanje ko ima motiv i ko nenormalnu nedisciplinu u svojim redovima.... 

Ukazuzujem ti na to da preteruješ ponekad, praštaj brate svi vidimo zločin i to nas spaja.

Подели на овим сајтовима

Vidi ovo Jedi masteru brate :), citirao si pogresan post. Verovatno si hteo da citiras ovaj. No u tom postu nisi razumeo zbog cega sam uopste pominjao Buk. Ako malo bolje pogledas moje postove na ovoj temi videces da ja uopte ne zauzimam bilo kakav stav sta se desilo i ko je zaista oborio avion. Ne znamo dovoljno stvari da bi mogli to analizirati na ozbiljan nacin. Taj screenshot nisam postavio kao dokaz da su prorusi ispalili raketu nego kao primer da i njihovi mediji lazu i da Lazanski lupa u prazno kad kaze da nema osnova da se veruje da su ikada imali "Buk". Samo to. Dakle taj screenshot i komentari su bili u konektstu istinitosti odnosno neistinitosti i u ruskim medijima i u kontekstu neosnovanih tvrdnji Lazanskog. Samo to. Nikakvi zakljuci o tome ko je oborio avion.

Povukla te matica ideja suprotstavljenih stavova na drugim temema ovog tipa pa si mi pripisao nesto sto nisma tvrdio. :)

Ma jok, samo sam te iskoristio da malo ubacim neku dozu strucnosti u pricu. Na kontu toga sta neko "ima" i sta sa tim uopste moze da uradi. Inace, Lazanskog uglavnom ne uzimam uopste za ozbiljno, jer su mu skoriji tekstovi vrlo povrsni.

Edit: Kad ono vi`s, citirao sam pogresnu poruku. Godine stigle, nema sta... :)))

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...