Срђан Шијакињић Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Питао бих га зашто је морало све овако... Зашто патња. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Zasto bih pobegla i cutala? Pa sta ja imam da mu kazem ovakva? Ne zasluzujem da me pogleda a kamoli da mi kaze nesto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Ne razumem. Србин је Србин само ако је Православни Хришћанин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Србин је Србин само ако је Православни Хришћанин. Pa makar imao svedski pasos... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Pa makar imao svedski pasos... Дух је важан, а не путне исправе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Дух је важан, а не путне исправе. Proveri, ali ja sam cuo da je crkva takva razmisljanja proglasila za jeres na nekom od vaseljenskih sabora... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Proveri, ali ja sam cuo da je crkva takva razmisljanja proglasila za jeres na nekom od vaseljenskih sabora... Није то то, ништа не брини, на сигурном сам. Да би ти било јасније, послушај, тј. прочитај, шта наш свети владика Николај каже: ............................................. Ваистину и основа и подлога свему набројаном јесте вера Христова. Ако ти немаш у себи ниједну побројаних врлина славних ти предака, а ипак се називаш Србином, онда си само једна чувена фирма на празном дућану. А то, мислим, не желимо ни ја теби, ни ти себи. Реци некоме: буди добар Србин, а вера је споредно, исто је што и рећи једној овци: буди ти угојена, а паша је споредна. Не може нико бити добар Србин, а да, пре свега, није добар човек. У свету, пак, нити је било нити има какве силе, која може човека учинити савршено добрим, осим силе вере Христове. Немој, дакле, желети Србство без садржине. Не био ти човек без памети путовођа, ни Србин без вере ортак. То ти желим и поздрављам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Pravi Srbin postuje Peruna gromovnika, a ne jevrejskog stolara. Taj ideal Nikolaja Velimirovica je slab i naivan. Treba biti vest kao Musashi, hrabar kao Leonida, precizan kao Chris Kyle, brz kao Bob Munden, mudar kao Aca Makedonski, a milostiv kao Vlad Tepes. To je savrsenstvo, a ne ovo mlako sto je Velimirovic nabrojao. За почетак, прави Србин није трол, већ озбиљан човек. А ови каубоји, вампири и остали типови које си набројао су идоли за наложене клинце. Смртни су и ништавни, а поредиш их са Творцем. Добро је, бар си превазишао моћне ренџере. Дијана. and T'pol је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Pravi Srbin postuje Peruna gromovnika, a ne jevrejskog stolara. Taj ideal Nikolaja Velimirovica je slab i naivan. Treba biti vest kao Musashi, hrabar kao Leonida, precizan kao Chris Kyle, brz kao Bob Munden, mudar kao Aca Makedonski, a milostiv kao Vlad Tepes. To je savrsenstvo, a ne ovo mlako sto je Velimirovic nabrojao. Ako se dobro secam glavni srpski bogovi su Svarog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Србин је Србин само ако је Православни Хришћанин. To znaci svi su pravoslavci Srbi iako pricaju ruski. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 To znaci svi su pravoslavci Srbi iako pricaju ruski. Они кажу ''Рус'', ми кажемо ''Србин'', исто ти је то, заједнички нам је Христос. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Они кажу ''Рус'', ми кажемо ''Србин'', исто ти је то, заједнички нам је Христос. Sta su onda Srbi i Rusi ateisti. Nisu vise Rusi ni Srbi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Sta su onda Srbi i Rusi ateisti. Nisu vise Rusi ni Srbi. По телу јесу, по Духу нису, а могу да буду, ако желе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Ja bih pre rekao da su te pralje i robovi što su kulučili pod Turcima ništavni. Ovi su se debelo proslavili. Naravno da su smrtni, ali to je zato što ne postoje besmrtni ljudi. О да, постоје! Постоје светитељи са нетрулежним моштима, за твоју иформацију... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 О да, постоје! Постоје светитељи са нетрулежним моштима, за твоју иформацију... Postoju svetitelji koji su mumificirani. To nije cudo, obicna mumifikacia. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука