Млађони Написано Јун 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Ova tema je otvorena sa ciljem ismevanja i ruganja svakome ko ne misli onako kao autor teme... ali to samo tako izgleda, Тачно тако циљ теме је исмевање и ругање сваком ко мисли да сатана води папу, цију, ватикан, илуминате, ми6, и све могуће светске силе уједињене под сатаном против Србије. Једно је рећио да су те организације у одређеним периодима радиле супротно и против интереса Србије, али је тотално лудило уједињавати их све као заједничку силу против Србије. pravi cilj je samozadovoljiti ego i nahraniti kompleks vise vrednosti nastao bezanjem od kompleksa nize vrednosti u krajnost. Tilt. Resenje je resetovanje flipera, a ne besomucno lupanje po dugmicima. Јок фројде. Шта мени храни его то што има људи који имају нека луцкаста мишљења? Ето ти имаш луцкасто мишљење о духовним очима, па ми не храни его твоје постојање ни мало. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Ego (gordost) se hrani uzdizanjem sebe i svog sveznanja ponizavanjem drugih. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 1. Нато је учинио злочин - Не може да буде нит неприајтељ нит пријатељ у правом смислу те речи. 2. ...а одговоран је онај Именом и Презименом ко стоји иза те акције - А нато је само организација у рукама људи. stoje brate drzave,, ne mislim na stanovnistvo, ono se ionako ne pita o tim stvarima vec na drzavne aparate mislim, opet ti aparati se sluze svojim stanovnistvom kao pogonskom energijom, ko god je igrao neku strategijsku igricu zna na sta mislim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Sotona vlada Zemljom (Bog dozvoljava to iz nekog razloga naravno). To je hriscansko ucenje. A i ako si nevernik mozes da shvatis kao metaforu. Istina je. Psihopata nema konkurenciju. Raspolaze sa vise sredstava i ne podleze moralnim normama. Uvek ce psiho da vlada. Натан, Дијана., kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Problem je pravi cilj. А одакле теби идеја да читаш моје мисли и моју психу тако добро да ми осудиш да је то део моје личности то јест да ја храним "его" овом темом? Не знам на ком критеријуму базираш то уопште.... ПОгледао си ме духовним оком? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Sotona vlada Zemljom (Bog dozvoljava to iz nekog razloga naravno). To je hriscansko ucenje. A i ako si nevernik mozes da shvatis kao metaforu. Istina je. Psihopata nema konkurenciju. Raspolaze sa vise sredstava i ne podleze moralnim normama. Uvek ce psiho da vlada. ovo je tacno, psiho ima daleko siri arsenal od moralne postene osobe, jos kad pogledas stanje drustva , pa tu i ne moze da vlada i upravlja nego neko pokvaren.... Tumaralo. and Натан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 banovao me bicanic, rekao je da pretjerujem u mislljenjima i da nisu ista pravila za sve na forumu, kaze imaju peterostruki standardi , pa sam izgubio volju da pisem, al eto me tu sam ,samo moram manje da mislim Nemoj gubiti volju! ja sam se mnogo puta autocenzurisao a i gubio volju za pisanjem al uglavom zbog toga jer nisam mnogo pametan i ne umem da se izrazim kako valja i kad imam sta pametno da kazem xDDD. Ti si imao dobre argumente. Promaklo mi je to da si banovan... znam da je Milojkov banovao Dinu i tu sam se sokirao ...mislio sam da samo Miroljub Petrovic banuje na forumima zbog razlicitog misljenja. Al dobro sta je tu je vazno je da smo svi dragi jedni drugima u sustini Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Тачно тако циљ теме је исмевање и ругање сваком Nije ni kulturno, a kamoli hriscanski rugati se i ismevati druge ljude, ma koliko oni gresili. Ako je cilj da im se objasni da ne treba da veruju u svakakve glupostii, ovo zaista nije nacin. Дијана. and Натан је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 А одакле теби идеја да читаш моје мисли и моју психу тако добро да ми осудиш да је то део моје личности то јест да ја храним "его" овом темом? Не знам на ком критеријуму базираш то уопште.... ПОгледао си ме духовним оком? Da, pa to sam ti rekao jos kad si doso na forum. Al to da se vidi nije potrebno duhovno oko kako kazes, nego samo logika, uskladjivanje informacija. Eno vrati se na prethodnu stranicu i ja sam editovao odgovor. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 stoje brate drzave,, ne mislim na stanovnistvo, ono se ionako ne pita o tim stvarima vec na drzavne aparate mislim, opet ti aparati se sluze svojim stanovnistvom kao pogonskom energijom, ko god je igrao neku strategijsku igricu zna na sta mislim Ja kad sam igrao Rome total war video sam da mi se prosto namece da kad osvojim grad pobijem citavo stanovnistvo ...to je nekako bilo najefikasnije i donosilo mi je najvise novca i tako sam bio najkonkurentniji. Jer ako ja to ne uradim uradice neko drugi pa mene svejedno nece biti. Iako to nisam zeleo uvek nego odem na okupaciju pa pokusam tako nekako...al ne ide. Kapiram da tako i ovi iluminati pikaju. Najvise im se isplati da jednostavno carpet bombinguju neprijateljska podrucja xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Nije ni kulturno, a kamoli hriscanski rugati se i ismevati druge ljude, ma koliko oni gresili. Ako je cilj da im se objasni da ne treba da veruju u svakakve glupostii, ovo zaista nije nacin. Тачно, није хришћански исмевати људе. Ја не исмевам људе, у овом случају, исмемва идеју. А то је скро ок. А можда и има бољи начин за објаснити колика је глупост ова слика. Не знам... ја се ето бавим цинизмом кад су идеје у питању. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Тачно, није хришћански исмевати људе. Ја не исмевам људе, у овом случају, исмемва идеју. А то је скро ок. I mislis da ce neko u to da poveruje? Pa to sad taj ego laze tebe. Tricky customer je taj ego. (ego je ustvari glupa rec, tj neadekvatan pojam, i nama je stran. Al eto sad moze da prodje jer ne zelim eskalaciju :0102_laugh: ) Sve u svemu, Djura je objasnio jos na pocetku da tema smrdi, pa ko razume razume. Treba je zakljucati iza sedam brava, iza sedam mora i sedam gora. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 I mislis da ce neko u to da poveruje? Pa to sad taj ego laze tebe. Tricky customer je taj ego. Niej triki kustomer nikakav ego, nego postoji jedna stvar koju ti ne razumes. A to je da se ja trudim da ne izjednacavam coveka/lichnost sa onim sto misli. To da li ti verujes u zavere, ne govori nista o tvojoj licnosti tvoja licnost je mnogo komplesan pojam. bilo bi idiotski da smatram da ljudi koji veruju u zavere ne valjaju kao licnosti, jer sam i ja sam verovao uzavere a to bi znacilo da ponizavam i sebe kao licnost. Sto mi ne pada napamet da radim. E sad, meni se licno ne svidja sto si ti uzeo i gradis neku sliku o meni oko neke tvoje ideje o Egu u kojoj sve lepo ti ukalupis kako tebi odgovara. I ja mislim da je to idiotski. Ali ne mislim da ti kao licnost ne valjas... ili da si nesto los... niti se ismevaj tvojoj licnosti, vec toj tvojoj frojdovskoj ideji. PRijateljski ti savetujem da krenes da primenjujes ovu moju filozofiju, mnogo je lepsa za vodjenje zivota... da odvajas neka uverenja koja ljudi imaju i misljenje o uverenjima sa misljenje o ljudima. Ja da mislim da ti kao licnost ne valjas, ja se nikad ne bih druzio sa tobom. A druzim se. p.s. a intuitivno sam razmisljao kao i ti.... nekad... ljudi = njihovo misljenje na odredjenu temu. Pa ako imas glupo misljenje na neku temu - glup si. Danas se vise ne slazem sa time..... mnogo pametnih ljudi ima glupa misljenja, svi mi imamo neka glupa misljena... makar za nekog drugog glupa.. mi mislimo da su pametna, cim ih drzimo kao nasa. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Sotona vlada Zemljom (Bog dozvoljava to iz nekog razloga naravno). To je hriscansko ucenje. A i ako si nevernik mozes da shvatis kao metaforu. Istina je. Psihopata nema konkurenciju. Raspolaze sa vise sredstava i ne podleze moralnim normama. Uvek ce psiho da vlada. Ма јок...не постоји сатана, ни демони, према томе нема никаквог њиховог индивиуалног или општег утицаја ни на шта и ни на кога. Сходно томе, тешко да ће антихрист уопште и доћи (највероватније неће никада ни постојати), јер му се због искључиво индивудалне природе и дејства зла губи сваки смисао и сврха, и тешко да ће моћи себе да учини (ако се којим лудачким случајем и појави) главом било које организације без обзира на њихову природу, намеру и циљ, или било које институције у ужем и ширем значењу са било каквом позадином и интенцијом, пакао такође не постоји, зло је искључиво људски изум, итд, итд, итд...то ти је савремено хришћанско учење...тотално савремено, фенси и кул учење. Џуманџи, kordun, Ђуро Станивук and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Ма јок...не постоји сатана, ни демони, према томе нема никаквог њиховог индивиуалног или општег утицаја ни на шта и ни на кога. Сходно томе, тешко да ће антихрист уопште и доћи (највероватније неће никада ни постојати), јер му се због искључиво индивудалне природе и дејства зла губи сваки смисао и сврха, и тешко да ће моћи да учини себе главом било које организације без обзира на њихову природу, намеру и циљ, или било које институције у ужем и ширем значењу са било каквом позадином и интенцијом , пакао такође не постоји, зло је искључиво људски "изум", итд,итд...то ти је савремено хришћанско учење...тотално савремено, фенси и кул учење. Rekoh i ako se shvati bukvalno iako se shvati kao metafora dodje mu na isto. Zbog apsolutno idealisticke prirode svega xDDD DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука