Melhisedek88 Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Glavni neprijatelj Srba je nepismenost Izgibe narod moj jer je bez znanja Oisja 4,6 cloudking and Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Arcibald Rajs je to najbolje pojasnio. Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 највећи непријатељ Срба смо ми сами. парафразираћу Дучића- један народ може други да победи, али народ једино сам себе може да упропасти. ''народ може неко други само да покори, али народ једино сам себе може да упропасти.'' DYNABLASTER, Pontifex Emeritus, nana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Ovo nije smešno! Smesnije je od Flokijevog mahanja rukama. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Црни папа + Бели папа = Еуропапа Arcibald Rajs je to najbolje pojasnio. Ма ово је шала мала, пошто су ово поставили на Србин инфо..... па испада шатро сотона води борбу против нас и русије и тај менталитет који исијава из ове слике нато+ватикан+ција све је то уједињено против Србије Русије и Православља ... и вођено сотонином руком... Мислим да је то забрињавајуће размишљање генерално.... Када је продукт необразовања могу да разумем.. проблем је кад је продукт психичких поремећаја... Необразовани се кад-тад тргну.. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Главни непријатељ српског народа - НЕСЛОГА! DYNABLASTER and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Odaklje srbima osiromaseni uranijum i pobijeni civili? Od prijatelja ili neprijatelja? Na fotki sa pocetka teme pogodili su 4 neprijatelja garant. Satanu, NATO, Amere i MI6 ... Za ostale cemo videti jos ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Odaklje srbima osiromaseni uranijum i pobijeni civili? Od prijatelja ili neprijatelja? A odakle Japancima Hirosima i Nagasaki na primer? Mislis da im je papa poslao atomske bombe? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 A odakle Japancima Hirosima i Nagasaki na primer? Mislis da im je papa poslao atomske bombe? Jesu Ameri ... A i oni su na onoj fotki .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Jesu Ameri ... A i oni su na onoj fotki .... Pa to je normalno,Ameri su svetska sila i kao takvi imaju svoje interese u svetu.Tamo gde im se pruzi prilika,predstavljaju opasnost. Ovde se radi o tome koliko su realna opasnost pojedini "elementi" na ovoj slici. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Pa to je normalno,Ameri su svetska sila i kao takvi imaju svoje interese u svetu I sasvim je normalno nazivati ih srpskim neprijateljima kada nas ubijaju? Kao i NATO, MI6 i Satanu. Znaci uboli su 4 srpska neprijatelja na fotki sa pocetka teme a za ostale cemo jos videti sta su ... Натан је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 I sasvim je normalno nazivati ih srpskim neprijateljima kada nas ubijaju? Kao i NATO, MI6 i Satanu. Znaci uboli su 4 srpska neprijatelja na fotki sa pocetka teme a za ostale cemo jos videti sta su ... Nisam siguran da si me razumeo. Nisu to srpski neprijatelji u smislu da smo mi Srbi neki uzviseni narod na koji se okomio ceo svet kao takve,oni su potencijalni neprijatelji svuda gde im se pruzi prilika za ostvarivanje profita,uvek su se ratovi vodili zbog pohlepe,zar ne? Vidis sta se desava u Ukrajini,narod se razdvojio i raspada se pre svega iznutra. I kada kazemo Ameri,mislimo na njihovu spoljnu politiku,verujem da 50 posto Amera ni ne zna sta je Srbija. Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Nisam siguran da si me razumeo. Nisu to srpski neprijatelji u smislu da smo mi Srbi neki uzviseni narod na koji se okomio ceo svet kao takve,oni su potencijalni neprijatelji svuda gde im se pruzi prilika za ostvarivanje profita,uvek su se ratovi vodili zbog pohlepe,zar ne? Vidis sta se desava u Ukrajini,narod se razdvojio i raspada se pre svega iznutra. I kada kazemo Ameri,mislimo na njihovu spoljnu politiku,verujem da 50 posto Amera ni ne zna sta je Srbija. Nisi ti razumeo poentu one fotke i propagande. Ona fotka ti kaze: "Ej, supci, malo smo vas ubijali i vas i vasu decu a sada cemo jos malo da vas zajebavamo i pravimio budalama jer znamo da ste glupi i da slabo kapirate"... Samo sto ja kapiram ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Nisi ti razumeo poentu one fotke i propagande. Ona fotka ti kaze: "Ej, supci, malo smo vas ubijali i vas i vasu decu a sada cemo jos malo da vas zajebavamo i pravimio budalama jer znamo da ste glupi i da slabo kapirate"... Samo sto ja kapiram ... I sta ti imas od toga sto kapiras i sta time mozes da promenis? Nista. Protiv koga da se boris,CIA-e,pape i masona? Zabijamo jedni drugima nozeve u ledja a za to sto smo u problemu krivimo MI6. Trudi se da pomognes komsiji,bratu,da ne polomis kantu koju postave na ulici,da ne zakidas platu radniku koji radi za tebe...to je sva borba koja nam je potrebna. Al je lakse naravno muljati ceo zivot i prebacivati odgovornost na laminate. Милан Ракић, Mилена КШ and Пг је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Al je lakse naravno muljati ceo zivot i prebacivati odgovornost na laminate. Kakve laminate? SAD, NATO, MI6 .. to su srpski neprijatelji i to krvni, Srpske ubice. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука