Jump to content

Главни непријатељи Србије.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Не ти, већ црвени барон. А ти само наседаш на те приче.... нато нам је непријатељ јер је убијена мала милица.

Ајде да назовемо ствари правим именом. Нато је учинио злочин, а одговоран је онај Именом и Презименом ко стоји иза те акције.

А нато је само организација у рукама људи. Не може да буде нит неприајтељ нит пријатељ у правом смислу те речи. 

Какви људи воде нато и  какве с тавове ти људи имају према Србији данас, такав је однос Србије и НАтоа... нема ту "пријатељ" непријатељ.

Pa dobro ovo je samo promena naziva ..NATO ni ne moze da bude odgovoran u psihickom smislu jer je apstraktan entitet...kao i korporacija. Nije u tome stvar. NATO je samo udarna pesnica tih satanista koji hoce da kontrolisu sve. Pa koji je smisao NATO-a posle pada Berlinskog zida?

Подели на овим сајтовима

Нико нигде није рекао да је нато злочинац, ал нато није никакав непријатељ Србије већ 15 година...

A jel'?

Pa da vrtatimo onda trupe u kasarne po Kosmetu?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A jel'?

Pa da vrtatimo onda trupe u kasarne po Kosmetu?

И опет се намће питање.. ако ти сматраш да је нато непријатељ Србије - ЗАШТО ГА ФИНАСИРАШ???

Нема смисла причати.... док не дођеш у равну са оним што причаш и оно што радиш..

Pa koji je smisao NATO-a posle pada Berlinskog zida?

Па војна контрола, шта друго?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Јел ти видиш нато негде тамо? Ја видим УН то јест еулекс који има мандат од УН... а не нато....

Aaaaaa pa da se vratimo odmah na Kosmet, nema NATO-a a i da ima ne bi nista bilo jer nam nisu neprijatelji ....

Pa u koju skolu ti ides Milosavljevicu? To treba dici u vazduh .... Upropasti te ...

:cheesy3:  :))

:))

:))

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Јел ти видиш нато негде тамо? Ја видим УН то јест еулекс који има мандат од УН... а не нато....

O Boze koja igrarija. Ko 90tih sto su istl iz unprofora u Bosni samo promenili uniforme u NATO 99te. To je cist formalizam o cemu ti pricas. Bondstil je na Kosovu. Dal je to cista SAD baza ili NATO to je svar forme. Bitno je da su pokrivali vadjenje i transport organa, trgovinu ljudima i drogom.

Подели на овим сајтовима

Aaaaaa pa da se vratimo odmah na Kosmet, nema NATO-a a i da ima ne bi nista bilo jer nam nisu neprijatelji ....

Па добро, опет ако си у праув, ако јесу непријатељи како тврдиш..

Намеће се просто питање...

Зашто као Српски патриота финасираш неприајтеља Србије? Већ неких 15-20 година...

Дакле или си лицемеран или си глуп... треће објашњење не постоји..

Dal je to cista SAD baza ili NATO to je svar forme. Bitno je da su pokrivali vadjenje i transport organa, trgovinu ljudima i drogom.

Играрија је јер то све и јесте играрија. Нема непријатеља има интереса. Овамо ти је пријатељ овамо ти је непријатељ зависи од ситуације до ситуације.

То што могу да правим такву играрију управо потврдђује чињеницу да нема непријатеља већ да је све то један велика играрија великих царева.

И да је неразумно гледати те ствари кроз пријатељ/непријатељ.

Када кренеш да гледаш те ствари кроз ентитете, које воде људи, са различитим интересима добијеш праву слику свих чињеница на које налетиш, много се лакше уклапају.

Док гледаш као људе који имају однос - пријатељ/непријатељ ја могу да се играм.... јер то није правилно гледање на ствари... и остављами ми простора ѕа маневрацију....

Подели на овим сајтовима

Zbog cega? Kao sto ja imam ime i prtezime tako i svaka zrtva u Srbiji ima ime i prezime a ime i prezime ima i svaki onaj ko je ucestvovao u ubijanju civila u Srbiji.

Vama, koji pokusavata da nekako zabasurite NATO zlocine u tom pokusaju, kao u ovom tvom, ne smeta mrtva Milica , jer vi to apstrahujete sa pricama o nekakvom napadu, interesima i slicnop a zaboravljate da svaka zrtva ima ime i prezime, oca, majku, brata, sestru, muza, zenu, decu ... Pa vas to pominjanj imena najvise pogadja... Jer dok se o zrtvama ,misli kao o "kolateralnoj steti" onda nekako i moze da se amerima progleda kroz prste ali ne ide kada se pomene mala Milica na primer ..

Stoga tebra, vlade Amerike i NATO zemalja su ucestvovale u zlocinu nad Srbima a ja gde cu ziveti io placati porez moj je problem ali te vlade i te organizacije cu uvek nazivati pravim imenom i traziti racun za nevine zrtve u Srbiji, Milicu i sve istale. 

I ne samo za to vec i za neprijateljstvo prema kompletnom srpskom narodu, ne samo prema Stbiji, vec i prema Srbima u hrvatskoj, Bosni itd ...

Tako da ...SAD, NATO, MI6 jesu srpski neprijatelji bez obzira na sve pokusaje relativizacije ...

И даље си безобразан... Са тобом човек не може да дебатује, јер вршиш тријажу како теби одговара... Оно што ти "паше" то употребиш, а оно што не-једноставно пренебрегнеш... Мене што се тиче, не желим више да учествујем у полемици са тобом.

Подели на овим сајтовима

''Ако силована дјевојка треба да се уда за барабу који ју је силовао, онда и Србија треба да уђе у НАТО.'' 

Подели на овим сајтовима

И да је неразумно гледати те ствари кроз пријатељ/непријатељ.

Pa dobro to niko ne osporava...nije sustinska razlika izmedju "bombardovao me je neprijatelj" i "bombardovao me je entitet koji ima interes da ja budem bombardovan". Bzv prica.

Подели на овим сајтовима

Pa dobro to niko ne osporava...nije sustinska razlika izmedju "bombardovao me je neprijatelj" i "bombardovao me je entitet koji ima interes da ja budem bombardovan". Bzv prica.

Суштинаска је разлика јер је друго много тачнија и прецизнија изјава. 

Иза ентитета стоје људи од којих можемо тражити одговорност. 

А бомабрдовао ме је непријатељ је интиутивна логика "персонализовања" тих ентитета зарад политичке пропаганде.... јер је много лакше просипати политичке приче када представиш нато као "особу која те мрзи" него као ентитет са интересима.

Особа која те мрзи се не мења углавном, док ентитет интересе и стране без проблема окрене. 

У принципу ја лично нисам за улазак у нато..

Подели на овим сајтовима

Komentari su epski...

neprijatelji_zps297199d4.jpg

12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Uh nego sta nego plavu tabletu. To je i poenta fima. Na kraju vidis da je sve isto i da Arhitekta kontrolise i svet iluzije i "realan" svet. Kad tako stoje stvari bolje da buden u neznanju. Al nemam izbora jbg...kad zapadnem u ocaj onda se fixam negativnim informacijama i dolazim da bljujem otrov po forumima..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...