Deki992 Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Kakve laminate? SAD, NATO, MI6 .. to su srpski neprijatelji i to krvni, Srpske ubice. Laminati-Iluminati Cak i da je sve tako kao sto kazes,jedino sto nam preostaje je ta mikrorevolucija,o kojoj je govorio i Vladika Nikolaj.Svako da poradi pomalo na sebi i bice nam sigurno bar malo bolje. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Cak i da je sve tako kao sto kazes, Cek, stani momenat ... Ako je tako kao sto kazem .... Jel tebi poznato da je Srbija nedavno bila bombardovana? Od strane SAD, NATO-a .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Нешто су побркали са папама. Данас је и "бели" папа Језуита као и "црни" папа. Ко ли је сада стварно црни а ко бели папа, ко ту сад коме командује :.mislise. Морам да питам Мирољуба, нема ми друге. Млађони је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Cek, stani momenat ... Ako je tako kao sto kazem .... Jel tebi poznato da je Srbija nedavno bila bombardovana? Od strane SAD, NATO-a .... Jeste brate,ali nisam siguran zasto je bombardovana i da li je to moglo da se izbegne. I ne znam za ostale sa slike. Opet ti kazem,postojali su odredjeni interesi odredjenih sila da nas bombarduju,nismo ni prva ni jedina zemlja koja je stradala u takvim napadima.Vidis sta se trenutno desava po svetu. Niko ti ne garantuje da za 20 godina na primer Nato nece stati na nasu stranu i protera albance sa Kosova,ako im to bude u interesu naravno. Znaci nema tu nikakve emocije,sve se vodi profitom i to je to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Opet ti kazem,postojali su odredjeni interesi odredjenih sila da nas bombarduju Pa pèostojali su odredjeni interesi i za ustasko klanje Srba pa jesu li nam oni sada prijatelji ili nisu? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Pa pèostojali su odredjeni interesi i za ustasko klanje Srba pa jesu li nam oni sada prijatelji ili nisu? Nije ti dobro poredjenje. Ustase ce uvek imati u glavi srbomrzacku ideju,ne zbog pohlepe koliko zbog toga sto jednostavno organski ne podnose Srbe,isto kao sto neki Srbi ne podnose Hrvate.To je ideologija. U odnosu Nato-Srbija bila je iskljucivo materijalna dobit,kao sto vec rekoh za 20 godina nam mogu biti saveznici,ako im to bude finansijski odgovaralo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 U odnosu Nato-Srbija bila je iskljucivo materijalna dobit Aaaaaaaa sada sam ukapirao, oni sto nas ubijaju zbog pljacke su nam prijatelji? Uh, kako si ti meni pametan ....Lepo si mi objasnio ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Aaaaaaaa sada sam ukapirao, oni sto nas ubijaju zbog pljacke su nam prijatelji? Uh, kako si ti meni pametan ....Lepo si mi objasnio ... ) Zezas ti mene vidim ja... Nema emocija,nema prijateljstva,to je biznis covece,koliko puta treba da ti ponavljam Odoh ja da spavam,dosao sam iz nocne a ti posto si u Italiji,kreni u Vatikan prvo da se razracunas sa belim papom,pa onda dalje polako da se resimo o ih pijavica sa liste,onda ce nam procvetati ruze Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Nema emocija,nema prijateljstva,to je biznis covece,koliko puta treba da ti ponavljam Pitaj roditelje male Milice jesu li zadovoljni sa dividendama .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Pitaj roditelje male Milice jesu li zadovoljni sa dividendama .... To je sad klasicno spinovanje sa tvoje strane,ne prolazi kod mene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Цела она екипа са листе је непријатељ свету и сваком добром човеку. Ми Срби смо их осетили на својој кожи. У нашем националном искуству забележени су као непријатељи и ми то схватамо лично. Не верујем у то да имају пик на нас директно, само газе све што им је на путу али то и даље не умањује њихове злодела према нама. Не може да постоји било каква врста релативизације учињених дела, по било ком основу... И да сутра будемо пријатељи са НАТО-ом, треба да знамо да прекосутра опет можемо бити непријатељи као што смо јуче били... Melhisedek88, -Владимир-, feeble and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 To je sad klasicno spinovanje sa tvoje strane,ne prolazi kod mene. Ne, ti spinujes. SAD, NATO,MI6 I Satana sui srpski neprijatelji i ubice ma koliko pokusavao da im nadjesa "izgovor" za ubijanje Srba . Melhisedek88, feeble, Натан and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Главни непријатељи Србије: - Глупост - Себичност - Завист - Лењост - Неодговорност - Незнање - Кукавичлук - ... Deki992, Милан Ракић, Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 A odakle Japancima Hirosima i Nagasaki na primer? Mislis da im je papa poslao atomske bombe? kakvi mentalni konstrukti, papa naredio bombardovat Hirošimu i Nagasaki, dva najkatoličkija grada u Japanu i prestona mjesta japanskog katoličanstva http://www.catholicculture.org/culture/library/view.cfm?recnum=9388 http://en.wikipedia.org/wiki/Urakami_Cathedral Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Pitaj roditelje male Milice jesu li zadovoljni sa dividendama .... Какве сад то има везе? Како те није срамота да тако нешто кажеш? И одакле црпиш право на такво што? Juanito and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука