Grizzly Adams Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Веома је тешко признати да си једноставно испао глуп. Лакше је смислити приче о "светским заверама" итд. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Веома је тешко признати да си једноставно испао глуп. Лакше је смислити приче о "светским заверама" итд. Pa nije tajna da sam glup ali svetske zavere postoje. Nista lakse od toga. Ne mora neko da se sastaje u tajnosti i nesto kao radi o glavi. Mogu da rade javno al da nikog ne zanima ili da niko ne moze da ucini ista. To je upravo situacija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Веома је тешко признати да си једноставно испао глуп. Лакше је смислити приче о "светским заверама" итд. Реко један тип, онај .. мотивациони говорник, да се он скоро никад не супроставља људима у мишљњима јер што им се дубље супростављаш то ће велика већина људи себе да затрпава све горим и горим објашњењима. Што му ти више тераш контру, и кад си у праву, он ће аутоматски да крене да смишља изговоре зашто је он у праву. Црвени је супер пример... ми му овде изнесемо он крене о то мекако су мене лоше школовали, да спинује, да окреће итд... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Pa nije tajna da sam glup ali svetske zavere postoje. Nista lakse od toga. Ne mora neko da se sastaje u tajnosti i nesto kao radi o glavi. Mogu da rade javno al da nikog ne zanima ili da niko ne moze da ucini ista. To je upravo situacija. Брате драги, мој коментар се није односио на тебе... Опрости молим те. Плутон, Млађони, Tumaralo. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Zbog cega? Kao sto ja imam ime i prtezime tako i svaka zrtva u Srbiji ima ime i prezime a ime i prezime ima i svaki onaj ko je ucestvovao u ubijanju civila u Srbiji. Vama, koji pokusavata da nekako zabasurite NATO zlocine u tom pokusaju, kao u ovom tvom, ne smeta mrtva Milica , jer vi to apstrahujete sa pricama o nekakvom napadu, interesima i slicnop a zaboravljate da svaka zrtva ima ime i prezime, oca, majku, brata, sestru, muza, zenu, decu ... Pa vas to pominjanj imena najvise pogadja... Jer dok se o zrtvama ,misli kao o "kolateralnoj steti" onda nekako i moze da se amerima progleda kroz prste ali ne ide kada se pomene mala Milica na primer .. Stoga tebra, vlade Amerike i NATO zemalja su ucestvovale u zlocinu nad Srbima a ja gde cu ziveti io placati porez moj je problem ali te vlade i te organizacije cu uvek nazivati pravim imenom i traziti racun za nevine zrtve u Srbiji, Milicu i sve istale. I ne samo za to vec i za neprijateljstvo prema kompletnom srpskom narodu, ne samo prema Stbiji, vec i prema Srbima u hrvatskoj, Bosni itd ... Tako da ...SAD, NATO, MI6 jesu srpski neprijatelji bez obzira na sve pokusaje relativizacije ... U redu! Kao što svaka žrtva u Srbiji има име и презимр, тако исто и сваки извршилац, ако већ нема име, а оно барем има "улицу и број" Уколико ми још једном кажеш "Vama, koji pokusavata da nekako zabasurite NATO zlocine"-бановаћу те... Срам те било тебе и твоје срамоте... Зато што забашурујем поименце све жртве РВ и ПВО који су натрадали током агресије, зато ме и прозиваш... Нема везе... Ионако образа немаш... О апстракцијама и колатералној штети, преиспитуј себе и своју душу, јер живиш већ деценијама у држави, без које, као што и напред рекох ( а ти мудро избеже изговор ), дакле НАТО агресија на СРЈ не би успела да Италија није дала своје капацитете... Тол`ко о томе.. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Рекох ја...тема смрди од почетка... DYNABLASTER and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 U redu! Kao što svaka žrtva u Srbiji има име и презимр, тако исто и сваки извршилац, ако већ нема име, а оно барем има "улицу и број" Уколико ми још једном кажеш "Vama, koji pokusavata da nekako zabasurite NATO zlocine"-бановаћу те... Срам те било тебе и твоје срамоте... Зато што забашурујем поименце све жртве РВ и ПВО који су натрадали током агресије, зато ме и прозиваш... Нема везе... Ионако образа немаш... О апстракцијама и колатералној штети, преиспитуј себе и своју душу, јер живиш већ деценијама у држави, без које, као што и напред рекох ( а ти мудро избеже изговор ), дакле НАТО агресија на СРЈ не би успела да Италија није дала своје капацитете... Тол`ко о томе.. Nemoj ni ti meni ono "sram te bilo" kada pomenem ime jedne od zrtava srpskih dokazanih neprijatelja SAD I NATO-a. I SAD, NATO I MI6 jesu srpski neprijatelji bez obzirs na sve pokusaje relativizacija, Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 I SAD, NATO I MI6 jesu srpski neprijatelji bez obzirs na sve pokusaje relativizacija, И опет да се понови да ово мишљење има човек који финасира тај нато, кроз порезе које плаћа Италији. Дакле ти држиш мишљење да је НАТО српски непријатељ а годишње им финасираш бар 2 војника. Ах те контрадикције.... Не озбиљно, шта се расправљате око глупости. Лепо би било не расправљати се да црвени барон намерно не провоцира народ.. и то ајде што провоцира мене, контам да на то можете да будете хладни али у исто време провоцира војно лице које је стављало живот на црту за ову земљу, док тај исти црвени барон који фура и просипа ту шупљу филозофију, за ову земљу није урадио ништа осим што финасира тог ког зове "неприајтељем србије" и лупета по форуму, прозива и вређа људе... Ја једноставно не умем да будем миран поред тога, свака част теби кад умеш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Реко један тип, онај .. мотивациони говорник, да се он скоро никад не супроставља људима у мишљњима јер што им се дубље супростављаш то ће велика већина људи себе да затрпава све горим и горим објашњењима. Што му ти више тераш контру, и кад си у праву, он ће аутоматски да крене да смишља изговоре зашто је он у праву. Црвени је супер пример... ми му овде изнесемо он крене о то мекако су мене лоше школовали, да спинује, да окреће итд... ti si svjetski rekorder od primjera u tome heheh Млађони and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 ti si svjetski rekorder od primjera u tome heheh Само се ви зезајте са Крушевљанима Има да прођете ко јарци :Р kordun, Deki992, Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Ova tema je otvorena sa ciljem ismevanja i ruganja svakome ko ne misli onako kao autor teme... ali to samo tako izgleda, pravi cilj je samozadovoljiti ego i nahraniti kompleks vise vrednosti nastao bezanjem od kompleksa nize vrednosti u krajnost. Tilt. Resenje je resetovanje flipera, a ne besomucno lupanje po dugmicima. Mилена КШ, Дијана., feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odette Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Jugosloveni. Države odavno nema,ali oni eto preživeše. Još jedan moj doprinos teorijama zavere Пг and Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 De si Kordune ?! xD Mogu ti reci da si nedostajo Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Нато је учинио злочин, а одговоран је онај Именом и Презименом ко стоји иза те акције. А нато је само организација у рукама људи. Не може да буде нит неприајтељ нит пријатељ у правом смислу те речи. 1. Нато је учинио злочин - Не може да буде нит неприајтељ нит пријатељ у правом смислу те речи. 2. ...а одговоран је онај Именом и Презименом ко стоји иза те акције - А нато је само организација у рукама људи. kordun, Melhisedek88 and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 De si Kordune ?! xD Mogu ti reci da si nedostajo banovao me bicanic, rekao je da pretjerujem u mislljenjima i da nisu ista pravila za sve na forumu, kaze imaju peterostruki standardi , pa sam izgubio volju da pisem, al eto me tu sam ,samo moram manje da mislim Ђуро Станивук and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука