Juanito Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 On 18. 6. 2014. at 21:33, Драшко рече Сусрет са комшиницом у лифту, опет једно олакшање :.mislise. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 On 18. 6. 2014. at 21:33, Драшко рече са ћером гледао шешир Косте Вујића, ја буљио у лап а она гледала Нови или онај стари легендарни са Пајом Вуисићем? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 On 18. 6. 2014. at 21:34, Juan рече :.mislise. Ма дај бре, па ти си неуморан то што ја до детаља не опишем све не значи да ту има нешто што..... Mилена КШ and Juanito је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 On 18. 6. 2014. at 21:35, Juan рече Нови или онај стари легендарни са Пајом Вуисићем? Нови, на тв, у старом игра ћерина баба Mилена КШ and Juanito је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 ...ево на овој теми писаћете о свим лепим стварима које вам се дешавају..... ако сте се заљубили, верили, удали, оженили.... ако сте постали отац, мајка, баба, деда, ујак, тетка.... ако сте успешно завршили неку школу или факултет....добили добар посао....итд, итд........ све што је вама важно.... Данче*, Mилена КШ, Slavko... and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Imam izložbu fotografija sledeće nedelje u Poljskoj Veoma sam uzbuđena Ayla , Јелина, Mилена КШ and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 On 19. 6. 2014. at 9:40, Danijela рече Imam izložbu fotografija sledeće nedelje u Poljskoj Veoma sam uzbuđena :aplauz: SRECNO..... ines and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Hvala! Ako bude slika, postaviću. Izlažem u okviru festivala koji je posvećen Srbiji. Ayla , Милан Б, Саша од Москве and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 On 19. 6. 2014. at 9:38, JESSY рече ...ево на овој теми писаћете о свим лепим стварима које вам се дешавају..... ако сте се заљубили, верили, удали, оженили.... ако сте постали отац, мајка, баба, деда, ујак, тетка.... ако сте успешно завршили неку школу или факултет....добили добар посао....итд, итд........ све што је вама важно.... ne desavaju se feeble and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Biće, ako se potrudiš. Драшко, Slavko... and Миљан Јокић је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 U ponedeljak sam diplomirala ines, Саша од Москве, Рада. and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Čestitam! "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 On 19. 6. 2014. at 10:52, Миљан Јокић рече ne desavaju se nemoj tako brate....bice....! Миљан Јокић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 On 19. 6. 2014. at 10:55, Margareta рече U ponedeljak sam diplomirala 8086.gif ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Rodilo mi se kumče :D Јелина, Саша од Москве, Жедни and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука