Баба Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Не верујем женама у емотивним односима уопште... мислим да ме све лажу у све сумњам... Шта да радим? :Р Како да се ослободим толиког неповерења? Шта каже псалам? Не надајте се у људе у кнезове људске у њих нема спасења - тј. од њих нема вајде. Луд је онај који верује људима, све једно на пол. Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 samo da ne bude ovako nedaj boze.. Хехе,какава коинциденција...ето видиш лидер и басиста Смф Француз, мени је у то неко време скинуо Зорицу, па ако знаш ону песму "Зорице марш кући по петарде" ...после је и њега оставила,па смо поново били пријатељи,мада сам га тад буквално пљунуо у лице,реч ми није рекао... Друга ствар ,жене и искреност су два крвна непријатеља,ајд да мало лажуцкају,него бре разваљају,што би реко ВељаИлић... Мада је то и наша кривица...чини ми се да припадаш оној групи емотиваца,заљубљивих и тако то...е та сорта је најпогоднија за женске манипулације... И још једна ствар,питаш шта да чиниш ...ништа,не можеш ти да се мењаш,буди то што јеси,верујем да ипак постоји женско чељаде,које ће ценити твоју пажњу...уосталом она које те не убије,само ће помоћи да ојачаш,али претходно и да очајаваш... Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 The King has spoken! -Владимир-, Crveni Baron, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Хехе,какава коинциденција...ето видиш лидер и басиста Смф Француз, мени је у то неко време скинуо Зорицу, па ако знаш ону песму "Зорице марш кући по петарде" ...после је и њега оставила,па смо поново били пријатељи,мада сам га тад буквално пљунуо у лице,реч ми није рекао... Друга ствар ,жене и искреност су два крвна непријатеља,ајд да мало лажуцкају,него бре разваљају,што би реко ВељаИлић... Мада је то и наша кривица...чини ми се да припадаш оној групи емотиваца,заљубљивих и тако то...е та сорта је најпогоднија за женске манипулације... И још једна ствар,питаш шта да чиниш ...ништа,не можеш ти да се мењаш,буди то што јеси,верујем да ипак постоји женско чељаде,које ће ценити твоју пажњу...уосталом она које те не убије,само ће помоћи да ојачаш,али претходно и да очајаваш... хахахахахахах какав је цар овај зоске ја не верујем шта сам прочита овде. хахаххаха Зоске немој да се наљутиш сад ал ја кад погледам ликове ко ти, који сте супер момци и то а нит сте ожењени нит шта мене пукне депресија.... Mилена КШ and Баба је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Dobro je sto imas dozu nepovjerenja, treba to sa zenama. Ali gledaj i da ne saleces pogresne cure. Postoje cure koje ne lazu i koje igraju mnogo otvorenije. Naravno ni s njima nije idealno, to nije ljubav kad nema bar malcice sumnje ili nepovjerenja ali na kraju to onda izadje na dobro. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Nedavno u nekim tralala novinama procitam izjavu nekog fudbalera (mislim da bese fudbaler ali nebitno) koji se upravo razvodio od zene a zena mu bese Monika Beluci (valjda, nebitno) i on rece: zene iskreno mogu da vole samo svoju decu. Covek me dobrano bacio u dumanje ovom izjavom. Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Možda te nije lagala, možda samo nije bila zainteresovana za tebe. Možda niste ni bili u vezi , mozda ste se samo upoznavali, tebi se činilo kao početak veze a njoj kao poznanstvo...i onda je srela tvog druga... Evo ti film: http://www.filmovix.com/videos/hes-just-not-that-into-you-ti-ga-prosto-ne-zanimas-2009/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Све је то дошло од феминизма и равноправности и неприхваћања својих улога (И мушко и женско). Какви би односи били да важе ова начела: „И воља ће твоја стајати под влашћу мужа твојега, и он ће ти бити господар" (Пост. 3,16) „Жене, покоравајте се својим мужевима као Господу, јер муж је глава жени као што је и Христос глава Цркви. Као што се Црква покорава Христу, тако и жене у свему својим мужевима" (Еф.5, 22-24). „Жена да се боји својега мужа" (Еф. 5, 33) „Као по свима Црквама светих, жене ваше у Црквама да ћуте; јер њима није допуштено да говоре, него да се покоравају, као што и Закон говори. Ако ли хоће шта да науче, нека код куће питају своје мужеве; јер је неприлично жени да говори у Цркви." (1 Кор. 14,34-35) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Kao sto nisu svi muskarci isti,nisu ni sve zene iste...Ne daj se Mladjo Пг, Млађони, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Kad naidje prava, znaćeš to, budi siguran. Ne znam da l da ti kažem drugu polovinu priče... brzo ćeš zaboraviti na to što ćeš u nju imati poverenja jer će ti se napiti krvi - upravo i baš zato što je ona ta koja te voli, ima poverenje u tebe, ne vara te, čuva tvoju decu i zna šta je za tebe najbolje... od tebe samo zavisi do koje mere ćeš se uvatiti u kolo. U prevodu - i vernost i poverenje imaju cenu Лидија Миленковић, Sanja Т., feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Има Сократ једну занимљиву и врло охрабрујућу мисао :"Жените се у сваком случају.Уколико добијеш добру жену бићеш срећан,уколико добијеш лошу жену постаћеш филозоф." Mилена КШ, Justin Waters, LISA and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Kad naidje prava, znaćeš to, budi siguran. Ne znam da l da ti kažem drugu polovinu priče... brzo ćeš zaboraviti na to što ćeš u nju imati poverenja jer će ti se napiti krvi - upravo i baš zato što je ona ta koja te voli, ima poverenje u tebe, ne vara te, čuva tvoju decu i zna šta je za tebe najbolje... od tebe samo zavisi do koje mere ćeš se uvatiti u kolo. U prevodu - i vernost i poverenje imaju cenu Хтедох само да кажем да си легенда .Свака ти на месту! ( ал' где се тако говори нежењеном човеку ) Mилена КШ and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Има Сократ једну занимљиву и врло охрабрујућу мисао :"Жените се у сваком случају. Уколико добијеш добру жену бићеш срећан,уколико добијеш лошу жену постаћеш филозоф." исувише захтевно за просечног мушкарца 21. века... каква црна философија. Ово је могло да обрлати Атињане, и то само во времја оно. Уколико добијеш лошу, бићеш прибројан групи свЕтих мученика Плутон, Mилена КШ and LISA је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Kad naidje prava, znaćeš to, budi siguran. Ne znam da l da ti kažem drugu polovinu priče... brzo ćeš zaboraviti na to što ćeš u nju imati poverenja jer će ti se napiti krvi - upravo i baš zato što je ona ta koja te voli, ima poverenje u tebe, ne vara te, čuva tvoju decu i zna šta je za tebe najbolje... od tebe samo zavisi do koje mere ćeš se uvatiti u kolo. U prevodu - i vernost i poverenje imaju cenu al si ga ubo svaka ti cast :good2: :good2: :good2: 8086.gif w.a.mozart and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Хтедох само да кажем да си легенда .Свака ти на месту! ( ал' где се тако говори нежењеном човеку ) ХЕХЕ Ма нема везе, он сад сумња да уопште може да нађе праву па ће у поруци да региструје само оно да права ИПАК постоји... а остало док схвати биће доцкан - као код Нушића А колико је овај професор имао пик баш на падеже, показаће и случај некога Станоја Стамболића. Једно поподне, за време великога поста, он диже руку и замоли: — Молим, господине, да идем у авлији. — Реци, Стамболићу, ту реченицу правилно, па ћу те пустити, — одговори му професор. Стамболић се збуни, узврда се, па очајно понови: — Молим, господине, да идем у авлији! — Реци правилно, па ћу те пустити. Стамболић поче да се зноји и превија, које због падежа а које због невоље ради које је молио да изађе. Шапћу му другови и добацују, а Стамболић се ознојио, поцрвенио, дигао једну ногу и увио је око друге, па најзад, кад дочу реч коју су другови добацивали, он дрекну: — У авлију! — Тако, сад је правилно, сад можеш ићи! — вели професор. — Е, сад је доцкан! — одговара Стамболић, сав опуштен и отромбољен. Mилена КШ, Sanja Т., Саша од Москве and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука