Гости Guest Написано Април 19, 2016 Гости Пријави Подели Написано Април 19, 2016 8 hours ago, Ненад. рече Видиш Мурамаса, ја прелетео из Атеизма у Хришћанство, али не "због масних колача", јер када сам схватио да сам могао да изгубим све, сватио сам да треба далеко више да ценим оно што имам и да марљиво радим, али увек да будем задовољан и срећан. То у Атеизму нисам нашао, а у вери јесам. Што се тиче твог хипотетичког питања, тој хипотетичкој секти ни један прави хришћанин неби пришао, то је 100 посто сигурно. Што се смрти тиче , ја нисам опцесиван и не оптерећујем се са тиме. Свако нормалан воли свој живот , а када ће доћи тај прелазак, то није у нашим рукама, већ у рукама Бога. Nisi razumeo pitanje. Ne bi to bila sekta, jer bismo pošli od pretpostavke da je dokazano postojanje i Boga u kog hrišćani veruju i nekog još moćnijeg boga koji je iznad njega. Ne bi imalo šta da se veruje, jer bi sve bilo poznato, nego je pitanje da li biste preletali kod tog moćnijeg ili biste ostali kod ovog kod kog ste sad. 8 hours ago, Ненад. рече И још нешто Мурамаса. Човек увек треба прво "да почисти свој праг па да да позитиван пример , па да онда кометарише како су други очистили свој праг" Ne znam na šta si konkretno mislio, ali jedan od tih pozitivnih primera je da nisam član SNS-a, nego DJB. Eto, Vučić kontroliše medije, može da isisa milione iz javnog sektora, da nahrani svoju partijsku mašineriju, ali ja sam svoju stranu izabrao iz ubeđenja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Април 19, 2016 Пријави Подели Написано Април 19, 2016 @Muramasa Пријатељу, да не околишамо. Која је поента твог излагања? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 19, 2016 Пријави Подели Написано Април 19, 2016 6 minutes ago, Драган_Петровић рече @Muramasa Пријатељу, да не околишамо. Која је поента твог излагања? троловање Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 19, 2016 Гости Пријави Подели Написано Април 19, 2016 Koja je poenta bilo kog izlaganja na forumu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 19, 2016 Пријави Подели Написано Април 19, 2016 20 minutes ago, Muramasa рече Koja je poenta bilo kog izlaganja na forumu? Па како за кога...за мене да мало ублажим тврде ставове по многим питаљима, за тебе ни мање ни више...немош утећи..... да постанеш Мурамаша преподобни..... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 19, 2016 Гости Пријави Подели Написано Април 19, 2016 Posle izbora se ponovo povlačim sa foruma. Ja nikada neću biti prepodoban i dosta mi je vašeg svojatanja. Vaš sam koliko i Anton Szandor Lavey. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Април 19, 2016 Пријави Подели Написано Април 19, 2016 23 minutes ago, Muramasa рече Posle izbora se ponovo povlačim sa foruma. Ja nikada neću biti prepodoban i dosta mi je vašeg svojatanja. Vaš sam koliko i Anton Szandor Lavey. De, molim te, Rapsa je novi kolač, gledaj na nas stare radije... Već više puta rekoh, a niko me ne sluša >_<, ne dosađujte dečku, ni peckanjem, ni otvorenim, ni suptilnim nametanjem preko 'hrišćanske ljubavi', pustite ga da diše, poštujte njegovu ličnost i sopstveni iskaz o sebi, pa i Bog mu dopušta slobodan izbor... Dakle, ljudi, vjernici, da ne svojatamo Muramasu.. da ga prihvatimo i poštujemo takvog kakav je... bez njega je forum siromašniji. A i ti nemoj da nipodaštavaš naše vrijednosti, i mirna Bosna (forum). Povećaj nivo tolernacije na 'prepodobnost', Laveja ti! Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 19, 2016 Пријави Подели Написано Април 19, 2016 7 minutes ago, Дијана. рече Povećaj nivo tolernacije na 'prepodobnost', Laveja ti! Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 19, 2016 Пријави Подели Написано Април 19, 2016 @Muramasa Evo više te neću dirati ni svojatati, ne dozvoljava ledi Di......pustiću te da dišeš i pišeš...neću se više kačiti za tvoja pitanja....pa da pitanja postavljaš ...mi pokušavamo da odgovorimo....i sad ispade da gušimo, i svojatamo...e svašta..... Čekaću da se moj drug Klaudić ateista vrati sa odmoora...da imam sa kim da divanim .....i ukrštam koplja.... Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 19, 2016 Пријави Подели Написано Април 19, 2016 55 minutes ago, Muramasa рече Posle izbora se ponovo povlačim sa foruma. Ja nikada neću biti prepodoban i dosta mi je vašeg svojatanja. Vaš sam koliko i Anton Szandor Lavey. E ... stvarno izvini, ja se samo šalim ....zaista bi ovaj forum bio dosta siromašniji bez tebe Sanja Т. and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
utopija Написано Април 19, 2016 Пријави Подели Написано Април 19, 2016 +!Lk 13,34 Jeruzaleme, Jeruzaleme, koji ubijaš proroke i kamenuješ one što su tebi poslani! Koliko li puta htjedoh skupiti djecu tvoju kao kvočka piliće pod krila i ne htjedoste! Božji 'aikido' i 'pilići'Vjerujem, da Ljubav (OtacSinDuhSveti) ne može biti kontradiktorna sama Sebi.- Može li Ljubav nagovoriti (Zakonom, poklonima ili kaznom) nekog bezumnog buntovnika, da ljubi i bude 'ovca'? - Iako Ljubav ljubi sva stvorenja, pa tako i čovjekomrsca, je li bila u mogućnosti spriječiti odmetničku odluku i izbor nekih anđela? - Ako može nekog bezumnog buntovnika nagovoriti na ono što trebamo biti ('ovca'), zašto to ne čini, pa makar i poslije prve smrti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 19, 2016 Пријави Подели Написано Април 19, 2016 18 hours ago, Muramasa рече Ispostavi se da vaš Bog nije najveći i najmoćniji, Како се "испостави"? Нема већег, ни моћнијег, а и ти епитети су безвезни скроз, као да је бог лопта, па која је јача и квалитетнија... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 19, 2016 Пријави Подели Написано Април 19, 2016 On 18.4.2016. at 23:30, VaSa110 рече Kažeš nisi prešao zbog masnih kolača ali sam prešao zbog..........masnih kolača. Šta je za tebe bio (i sad) ateizam? Pitam jer ateizam nema ama baš nikakve ambicije da te uči ili ti daje savete oko bilo čega. То је била невероватна срећа да не настрадам и једино објашњење да ме је Бог сачувао. Pitam jer ateizam nema ama baš nikakve ambicije da te uči ili ti daje savete oko bilo čega. Мене су учили да не верујем у Бога Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 20, 2016 Гости Пријави Подели Написано Април 20, 2016 21 hours ago, Џуманџи рече Како се "испостави"? Нема већег, ни моћнијег, а и ти епитети су безвезни скроз, као да је бог лопта, па која је јача и квалитетнија... Ja bih to pre uporedio sa sistemskim ovlašćenjima. Neko bi rekao da je na ovom forumu glavni crveni administrator, ali nije. Iznad njega je root na serveru. Taj root je instalirao i konfigurisao Apache, PHP, mysql, konfigurisao Linux i napravio nalog prvom crvenom administratoru. Ni taj root nije glavni i iznad njega ima neko, a to je administrator sistema za virtuelizaciju, koji mu je napravio VM za taj server. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 Koja je poenta bilo kog izlaganja na forumu? Зависи од човјека до човјека. Неко је ту да се дружи, неко да нешто научи, неко да научи друге, неко да само провоцира, неко да изнесе своје мишљење и допринесе дискусији... итд. Питао сам те јер видим да знаш лијепо да комуницираш на темама које се не дотичу питања постојања Бога. У темама са оваквом садржином из твог писања избија неки отпор, борба. Разумијем да те некада гурају тамо гдје си отворено рекао да не желиш бити, међутим не видим да је твој избор на било који начин угрожен и поред таквих "својатања". Само ме интересовало чему уопште потреба да се браниш у тим ситуацијама када суштински немаш од чега. Још ћу помислити да си се уплашио страдања од ријечи, нас слабића хришћана,а борбе ни за лијека. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука