Млађони Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Gospod da prosti.. Лидија Миленковић, Данче*, Gordana . and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 TUGA: Monahinja se obesila pred odlazak na lečenje! - Ona je duže vreme bila psihički bolesna i lečila se. Ovaj događaj nas je pogodio, kako nas, tako i crkvu - rekla je jedna monahinja koja je još prenela da igumanija Evgenija ne može da daje izjave za medije jer se ne oseća dobro Foto-ilustracija: Telegraf, sxc.hu/spekulator Milena I. (52), koja se preksinoć obesila u manastiru Rakovica, u ulici Patrijarha Dimitrija u Beogradu, gde je sahranjen patrijarh Pavle, bila je psihički bolesna, a 5. maja trebalo je da ide na lečenje u psihijatrijsku bolnicu „Laza Lazarević“, saznaje „Alo!“. - Ona je duže vreme bila psihički bolesna i lečila se. Ovaj događaj nas je pogodio, kako nas, tako i crkvu – rekla je jedna monahinja koja je još prenela da igumanija Evgenija ne može da daje izjave za medije jer se ne oseća dobro, piše ovaj list. U manastiru Rakovica juče ništa nije ukazivalo da se prethodno veče tamo dogodila tragedija. Vernici su dolazili i poklanjali se senima patrijarha Pavla i fotografisali se pored njegovog groba. Uobičajeno su radile i druge manastirske zgrade. Foto: Milena Đorđević - Nije bila pričljiva, a baš sam je prekjuče video na vratima manastira, ali mi ništa nije rekla, već se samo okrenula i otišla. Ona je u manastir došla pre desetak godina, a prethodno je radila kao medicinska sestra u Novom Sadu. U manastiru se sa još jednom monahinjom brinula o igumaniji Evgeniji i sa njom je često išla kod lekara kada je trebalo. Najpre je bila iskušenica, a kasnije sam čuo da se zamonašila. Čuli smo da je rodom iz Bosne, gde ima majku i sestru, koje su je i posećivale u manastiru. Pre četiri godine otišla je u jedan manastir kod Banjaluke, ali se pre dve godine opet ovde vratila – rekao je jedan vernik koji svakodnevno dolazi u manastir. - Čuo sam da su pričale da je Milena dobila uput u Domu zdravlja u Rakovici za lečenje i da joj je jedna od monahinja zakazala da 5. maja ide da leži u Kliniku za psihijatrijske bolesti „Laza Lazarević“. Pričale su i da tamo treba da ostane duže vreme. Ko zna, možda je sve to bio razlog da digne ruku na sebe. Strašno mi je žao zbog svega - ispričao je on. (Telegraf.rs / Izvor: ALO! ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Ovi novinari su baš morali da naprave "ilustraciju" na prvoj slici u levom uglu :.mislise. -Владимир-, Anette, Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Ovi novinari su baš morali da naprave "ilustraciju" na prvoj slici u levom uglu :.mislise. Ništa morbidnije nisam video odavno. Maja Trifunovic, Рада., Пг and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Ništa morbidnije nisam video odavno. Novinarima bi trebalo zakonom zabraniti slične "ilustracije". Pre nekoliko dana su na internetu objavili da se desila saobraćajna nesreća i to sve sa "ilustracijom" potpuno smrskanog auta kakav imaju moji prijatelji koji su pre toga krenili kući u tom pravcu. Ako već nisu imali fotografiju sa mesta nesreće nisu uopšte trebali da se trude da "ilustruju" i na taj način stvore zabunu. Uhhhh tu noć neću nikad zaboraviti, istraumirali su me kao nikad u životu. Данче*, Gordana . and Пг је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Дефинитивно није ни монахиња ни сестра на послушању, новинари заиста свашта пишу. У питању је искушеница, одбила лечење пар дана пре овог догађаја, у њеној соби се све догодило. Нечастиви је баш имао залет за овај први мај. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 није ни монахиња ни сестра на послушању, новинари заиста свашта пишу. то је за њих све исто....немају они појма ко је монахиња а ко искушеница... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Foto: Milena Đorđević - Nije bila pričljiva, a baš sam je prekjuče video na vratima manastira, ali mi ništa nije rekla, već se samo okrenula i otišla. Ona je u manastir došla pre desetak godina, a prethodno je radila kao medicinska sestra u Novom Sadu. U manastiru se sa još jednom monahinjom brinula o igumaniji Evgeniji i sa njom je često išla kod lekara kada je trebalo. Najpre je bila iskušenica, a kasnije sam čuo da se zamonašila. Čuli smo da je rodom iz Bosne, gde ima majku i sestru, koje su je i posećivale u manastiru. Pre četiri godine otišla je u jedan manastir kod Banjaluke, ali se pre dve godine opet ovde vratila – rekao je jedan vernik koji svakodnevno dolazi u manastir. - Čuo sam da su pričale da je Milena dobila uput u Domu zdravlja u Rakovici za lečenje i da joj je jedna od monahinja zakazala da 5. maja ide da leži u Kliniku za psihijatrijske bolesti „Laza Lazarević“. Pričale su i da tamo treba da ostane duže vreme. Ko zna, možda je sve to bio razlog da digne ruku na sebe. Strašno mi je žao zbog svega - ispričao je on. (Telegraf.rs / Izvor: ALO! ) Da se Patrijarh Pavle pitao samo bi na grobu bio lepo radjeni lakirani drveni krst sa monaskim brojanicama preko njega, a ne ova mermerna grdosija "sa pozlacenim slovima" koja ni ne lici na krst! Maja Trifunovic and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Da se Patrijarh Pavle pitao samo bi na grobu bio lepo radjeni lakirani drveni krst sa monaskim brojanicama preko njega, a ne ova mermerna grdosija "sa pozlacenim slovima" koja ni ne lici na krst! А ти си Патријарх уместо Патријарха? Па ево могу тебе да питају за све у његово име. Баш ме нешто изнервирао овај твој коментар, извини. JESSY је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Da se Patrijarh Pavle pitao samo bi na grobu bio lepo radjeni lakirani drveni krst sa monaskim brojanicama preko njega, a ne ova mermerna grdosija "sa pozlacenim slovima" koja ni ne lici na krst! sve je to uradila Amerika, Evropa, masoni, iluminati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Ne kazem da je u pitanju svetska zavera vec mi se ne svidja delo kamenoresca i onoga koji je odlucio da se takav krst postavi. Ali ovo je moje subjektivno misljenje koje nije bitno za temu. Рада., Maja Trifunovic and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Ne kazem da je u pitanju svetska zavera vec mi se ne svidja delo kamenoresca i onoga koji je odlucio da se takav krst postavi. Ali ovo je moje subjektivno misljenje koje nije bitno za temu. Извини што сам била непријатна. Криво ми што сад тамо долазе људи да којешта коментаришу, па сам преосетљива на тему. А вероватно си и у праву, Патријарх је говорио да не треба да полажемо скупе венце на гробове, да то није хришћански. Али зато сам му данас лепо орибала споменик да се цакли и посадила цвеће около. И док сам рибала, сетим се тебе и твог коментара, па се нешто мислим да ти дугујем једно извини! https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Tek sada vidim ovu temu ovo je jezivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 sve je to uradila Amerika, Evropa, masoni, iluminati Mislim da su šale, vicevi, fazoni, kreativnosti, dosetke, pošalice, doskočice, kreacije ovakvog tipa ..zaista više nego izlizane, tako dapostaju kontra svim epitetima sa početka rečenice ... Nebojš.a, DYNABLASTER and feeble је реаговао/ла на ово 3 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука