Jump to content

"Атеисти Србије" избачени са сајма образовања

Оцени ову тему

Препоручена порука

Чланови Удружења "Атеисти Србије", како сами сведоче, избачени су са сајма образовања у Суботици:

http://ateisti.com/sajam-neobrazovanja/

Вест је пренео и портал Националног сервиса:

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/%D0%94%D1%80%D1%83%D1%88%D1%82%D0%B2%D0%BE/1577946/%D0%90%D1%82%D0%B5%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8+%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8+%D1%81%D0%B0+%D0%A1%D0%B0%D1%98%D0%BC%D0%B0+%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B0.html

Е сад, ваљало би чути и причу друге стране, ако је буде. Мене заиста интересује због чега су избачени? Да ли само зато што се представљају као атеисти, због протоколарних формалности или је нешто треће у питању?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 94
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Takođe ukoliko je ovo istina ne znam po kojim osnovama je pop oterao ovu sektu sa sajma???

То је њихова верзија приче. Како рекох, ваљало би чути и другу страну, директорку и тог фамозног попа. 

Подели на овим сајтовима

Udruženje Ateista Srbije deluje kao sekta i stoga neće postići neke ozbiljnije rezultate.

Па имају мало превише ентузијазма као и сви људи одушевљени неком идејом, али проћи ће их...

Мој утисак је да су приватно супер ликови и да би са већином уживо били супер ортаци и попили цистерну пива. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Чланови Удружења "Атеисти Србије", како сами сведоче, избачени су са сајма образовања у Суботици:

http://ateisti.com/sajam-neobrazovanja/

Вест је пренео и портал Националног сервиса:

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/%D0%94%D1%80%D1%83%D1%88%D1%82%D0%B2%D0%BE/1577946/%D0%90%D1%82%D0%B5%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8+%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8+%D1%81%D0%B0+%D0%A1%D0%B0%D1%98%D0%BC%D0%B0+%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B0.html

Е сад, ваљало би чути и причу друге стране, ако је буде. Мене заиста интересује због чега су избачени? Да ли само зато што се представљају као атеисти, због протоколарних формалности или је нешто треће у питању?

И ја би исто волео да чујем другу страну.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Мој утисак је да су приватно супер ликови и да би са већином уживо били супер ортаци и попили цистерну пива. :)

Bas kao i sa vecinom pravoslavaca, muslimana ili bilo kojih drugih.

Ni meni nije jasan razlog izbacivanja, ali mi nesto mirise na subjektivni momenat... Ako je tako onda bi bilo lepo videti da verujuci narod osudi ovaj dogadjaj...

Mada ok mozda postoje i neki pravno tehnicki razlozi... Sacekacemo popa i direktorku da se oglase...

• Волим 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Да се разумемо, Атеисти Србије су веома вулгарни, непристојни и нападни, постављају срамотне слике на својој страници, омаловажавају друге, веома су лош пример и не знам коме је уопште пало на памет да их постави тамо да буду лош пример деци.

И нас има свакавих, али то нам није главна одредница , њима јесте, па тај Стојадиновић је највулгарнији од свих њих.

Подели на овим сајтовима

Hoce li ici i na sajam lova i ribolova?

Cuj izbacili ih? Pa naravno da su ih izbacili.

Ne razumem samo cemu se cudite ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Да се разумемо, Атеисти Србије су веома вулгарни, непристојни и нападни, постављају срамотне слике на својој страници, омаловажавају друге, веома су лош пример и не знам коме је уопште пало на памет да их постави тамо да буду лош пример деци.

И нас има свакавих, али то нам није главна одредница , њима јесте, па тај Стојадиновић је највулгарнији од свих њих.

A ko je po tebi dobar primer? Svestenstvo SPC?

Подели на овим сајтовима

A sta su oni trazili na sajmu obrazivanja? Mozda bi mogao dogodine i moj sah klub da ode tamo?

Ja se pitam sta ce pop na sajmu obrazovanja... Ako pratimo uzorak velika je verovatnoca da je kreacionista...

Подели на овим сајтовима

Izbacivanje = najefektivniji nacin ignorisanja :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Nijednoj religijskoj organizaciji ne treba biti mesto na sajmu obrazovanja. Crkvi, Ateistima, Muslimanima, jevrejima, Tacka.

I nemoj da neko prosipa one price - ateizam nije religija, dabome da nije, ali se bavi pitanjiem religije. Glavno bavljenje promocije naukom je u svrhu promocije anti nereligioznost. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Nijednoj religijskoj organizaciji ne treba biti mesto na sajmu obrazovanja. Crkvi, Ateistima, Muslimanima, jevrejima, Tacka.

I nemoj da neko prosipa one price - ateizam nije religija, dabome da nije, ali se bavi pitanjiem religije. Glavno bavljenje promocije naukom je u svrhu promocije anti nereligioznost. 

Сајам образовања није исто што и сајам науке, побркао си лончиће. Образовање је много шири појам од учења и бављења природним наукама. Човек се образује у многим областима, а не само у физици, хемији или биологији. Један од видова образовања јесте и религијско образовање, тако да је Цркви сасвим место на том сајму. Е сад, што људи бркају опсег делатности вере и науке, мешају и супротстављају их, то је посебан проблем.

Подели на овим сајтовима

Pa imaju li oni malo vere.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...