Jump to content

"Атеисти Србије" избачени са сајма образовања

Оцени ову тему

Препоручена порука

Манимо се генерализација. Ко тебе каменом ти њега лајком. 

Него, сад би једна моја пријатељица рекла:" Само треба пратити траг новца"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 94
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Ne znam da li se ZRU vernici izrazavaju vulgarno i kocijaski zato sto im je to u krvi ili zato sto im je to (za razliku od ateista i drugih vernika na forumu) dopusteno?

Forumske ateiste medju koje i ja spadam nikad necete videti da pisu takve vulgarnosti, uvrede i omalovazavanja... Vrlo zanimljivo zapazanje...

Iskreno se izvinjavam, ali bio sam decidan, spomenuo sam odredjene grupe i jednog lika posebno a svi znamo ko je on. Dakle ja ne mogu reći da se to nije desilo kada se desilo da ta grupa vredja Hrista i patrijarha Pavla, i to na najbezočniji način, a onda pomenuti delikvent kaže kako crkve treba sve srušiti. To je apsolutno nedopustivo, ako crkva respektuje ateiste, a respektuje ih definitivno, onda su ateisti dužni da respektuju gradjane koji su se izjasnili vernicima, a takvih je u Republici preko 95%. To je činjenica koja se mora poštovati.

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Iskreno se izvinjavam, ali bio sam decidan, spomenuo sam odredjene grupe i jednog lika posebno a svi znamo ko je on. Dakle ja ne mogu reći da se to nije desilo kada se desilo da ta grupa vredja Hrista i patrijarha Pavla, i to na najbezočniji način, a onda pomenuti delikvent kaže kako crkve treba sve srušiti. To je apsolutno nedopustivo, ako crkva respektuje ateiste, a respektuje ih definitivno, onda su ateisti dužni da respektuju gradjane koji su se izjasnili vernicima, a takvih je u Republici preko 95%. To je činjenica koja se mora poštovati.

I ti si u toj crkvi a ateiste nazivas kopiladima, pored drugih epiteta... Kakvo postovanje pominjes?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ovde se slažem sa naciona...mislim evroskepticima :) Ti ateisti Srbije su sramota, oni umesto da guraj samo svoja uverenja, rade na tome da crkva nestane..kao organizacija, crkvu izvrgavaju ruglu čime vredjaju i vernike, to je sramotno, dodje samo neko kopile i izjavi ladno kako crkve treba srušiti, ti ljudi nisu normalni, a verujem da su isti pre par godina onako histerično i pokvareno zlo vredjali Hrista, patrijarha Pavla itd.  dokle više ?!!!!!! Jedno je umetnost, a drugo je vredjanje institucije stare 2000 godina !

Retko kada sam ja ovakav..ali izbacio bi ja njih i iz Srbije, oni su neprijatelji SPC !!!!!!!!!!!!!!

Koja melodrama. Smesan si, ti si trol ako nisi znao :0102_laugh:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Znam, to samo na rečima, kada sam čuo onog malog da treba srušiti sve crkve, ili kada sam čuo za onu sramnu izložbu došlo mi da ih malo p......em :) Ali naravno, sve se na tome zavrsi, na besu. To su nedopustive stvari, da imaju pravo da šire ateizam....donekle.. ali ne da vredjaju crkvu i vernike, a njih je u zemlji Srbiji, Hrišćana, oko 90% !

Ha ha ha. Smesan si ko gatje od trola.

Ko te ovde instaliro da mi je znati...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Ne znam da li se ZRU vernici izrazavaju vulgarno i kocijaski zato sto im je to u krvi ili zato sto im je to (za razliku od ateista i drugih vernika na forumu) dopusteno?

Forumske ateiste medju koje i ja spadam nikad necete videti da pisu takve vulgarnosti, uvrede i omalovazavanja... Vrlo zanimljivo zapazanje...

A gle tek ovog lol, ehej u kom ste filmu?! Jel vam to neko rezira ili ste sam svoj majstor?! :jtl2jq:

Подели на овим сајтовима

Ono što odredjeni ljudi ...pomenuo sam konkretno nasilnike, nikako da ukapiraju je značenje crkve za vernike, pre svega duhovno, a verujući znaju, da je sam Hrist crkva, a onda i institucionalno, što je neraskidivo,  da je u tom slučaju, bilo kakva uvreda pomenutog, direktan atak na čoveka koji pripada toj istini, veri u Boga, toj crkvi Hristovoj i toj crkvi kao instituciji. Ako gore pomenuti bezočni ataci na crkvu, omalovažavanje vernika koji su deo te crkve, etiketiranje vernika jer idu u crkvi, pa i jer veruju - a sve to je u vecinski pravoslavnoj Srbiji sada vec postao ustaljen teror manjine nad većinom, nisu nešto loše, onda se priupitajmo gde mi to živimo, da li je to demokratija, da li sloboda znači biti agresivan, da li moderno odmah isključuje tradicionalno itd. Mnogo je pitanja, ali odgovor je uvek jednostavan... svakog živog ljudskog bića, da bez obzira koje smo vere, da li smo vernici, ko je ove ili one boje koze, nacije i sl., moramo živeti jedni sa drugima  u miru, a da uverenja jednih, nisu momentalno atak na "one druge" i obrnuto , do beskonačnosti.

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da u slučaju tog jednog tipa, njegovi postupci i diskriminatorski rečnik, usmeren protiv SPC i vernika, govori svakom normalnom čoveku, da je taj ko kaze da crkve treba srušiti, ili kopile,delikvent ili psihički neuravnotežena osoba ili prosto  u skladu sa svojim željama, a njegove su da crkve treba sve srušiti, terorista kojeg se treba bojati da ne bi smo bili žrtve ataka jednog bezočnika, neljudskog bića, nasilnika.

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da u slučaju tog jednog tipa, njegovi postupci i diskriminatorski rečnik, usmeren protiv SPC i vernika, govori svakom normalnom čoveku, da je taj ko kaze da crkve treba srušiti, ili kopile,delikvent ili psihički neuravnotežena osoba ili prosto  u skladu sa svojim željama, a njegove su da crkve treba sve srušiti, terorista kojeg se treba bojati da ne bi smo bili žrtve ataka jednog bezočnika, neljudskog bića, nasilnika.

:1304348s94os9382e:

Подели на овим сајтовима

I ti si u toj crkvi a ateiste nazivas kopiladima, pored drugih epiteta... Kakvo postovanje pominjes?

Ne želim da pomenem imena onih koji su pre par godina gazili nogama po liku patrijarha Pavla, ili od Hrista ..ne smem ni da napišem ! Ali jasno je na koga mislim, kao i na ime onoga koji je rekao "ja bih sve crkve srušio" to su reči mržnje, a ako to podržavate, svaka vam čast. Sa druge strane crkva se nije bavila takvim poslovima, ona uvek poziva na mir i suživot.

Подели на овим сајтовима

Jednog ateistu sam nazvao sa par reči koje priliče njemu. Tako da , biraj reči, odnosno ne poturaj mi nešto što nisam rekao, a posebno jer sam bio veoma jasan.

Подели на овим сајтовима

Ne koristi ružne reči !

u kom si filmu?

Подели на овим сајтовима

u kom si filmu?

Nije ti dobro još. Ako već želiš da se uključiš  razgovor, onda prvo se lepo smiri ,drugo prati o čemu se diskutuje, pa onda ostavi komentar, po mogućnosti da nešto vredi i bez primitivnih , jeftinih podbadanja. Toliko o tebi i . Neka te obuzmu smirenost i vernost a napusti gorčina  koju nosiš u sebi, neka te Bog čuva i neka je sa tobom.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...