Иван ♪♫ Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 @@Жељко, nego, jel' to neki ,,izbori" kod tebe, il' se samo nadaš i maštaš :P Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 toj nema u Zeljkove opcije 8086.gif zato nesam glasao :P :P Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Oвај наш води :pajapatak: :pajapatak: :pajapatak: :pajapatak: :pajapatak: :pajapatak: :pajapatak: :pajapatak: Драшко, Никола Поповић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Ако је добар човек, онда му је и молитва чистија и не може бити тако лош теолог. ...sad mi tek ništa nije jasno. . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Pope, gdje si sad da gledamo u mrak...? Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Ma di se teologija uči ako ne kroz životni opit? Dobar covek ima visoko Bogopoznanje ako mene neko pita. Loš čovek koji razvaljuje teologiju ima visoko poznaje svoje propasti. Данче*, Натан, Иван Ивковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Ma di se teologija uči ako ne kroz životni opit? Dobar covek ima visoko Bogopoznanje ako mene neko pita. Loš čovek koji razvaljuje teologiju ima visoko poznaje svoje propasti. То потврђује твој аватар Mилена КШ, Натан, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Учен теолог може да буде и атеиста. Данче*, Драшко, Иван Ивковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Ma di se teologija uči ako ne kroz životni opit? Dobar covek ima visoko Bogopoznanje ako mene neko pita. Loš čovek koji razvaljuje teologiju ima visoko poznaje svoje propasti. dobar može biti relativna kategorija, nekomi si dobar, nekome nisi ali pravedan je nešto jedinstveno Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 dobar može biti relativna kategorija, nekomi si dobar, nekome nisi ali pravedan je nešto jedinstveno Dobro usvaja se pravedan. Dobrota je jedinstvena kategorija i to dobro odmerena od Boga i pripada hrišćanskim vrlinama. Натан је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Незгодно је кад тај што не зна теологију и не жели да научи више, тј. не занима га. А има и тога... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Vzno je da pop dobroi peva ... ostalo manje vise ... Срђан Шијакињић, Дуња, NemanjaVa and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Dobro usvaja se pravedan. Dobrota je jedinstvena kategorija i to dobro odmerena od Boga i pripada hrišćanskim vrlinama. jao, kako sam pametan http://i1.ytimg.com/vi/yZcDhmgJQ2s/hqdefault.jpg Драшко, Никола Поповић, Arsenija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Теологија је прецењена . Нису људи прихватали Хришћанство због теолога него због оних који су живели Христа. Милан Ракић, Данче*, Никанорац and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Ја сам гласао за попа људетина, јер која је корист, за обичан свет, од поп који је добар теолог, а није добар човек? Ја из личног искуства знам да од уображених попова - врлих теолога, народ бјежи, а трча код прости и кротки попова, који и нису неки теолози. Када поп-врли теолог (који и није тако лош човек и нема јавних грехова, али не зна да комуницира са људе) излази из цркве, нико му не прилази и нико га не поздравља. Када поп-врли човек излази из цркве, не може си код куќе поќи од људи који хрле да га поздраве, да узму благослов и размене 2-3 речи са њим. Натан, NemanjaVa, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука