Баба Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Шта сматрате да је примарније да свештеник буде : 1. Учени теолог без обзира на његово човешто (људскост, етику, карактерне особине) или 2. Људина од човека без обзира на његово теолошко образовање( дакле поп само са средњом школом и без неког великог познавања богословља). Дакле, када бисте требали да бирате каквог попа од ове двојице бисте одабрали за своју парохију попа који је учен теолог а лош човек или попа који је добар човек а лош теолог? Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Двојка ко кућа :bendoff: молим лепо Натан, bgpj, Tristatri and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Ja bih popu koji zna da čita i zna da sluša, i mjeri istovremeno i mene i sebe po onome kojeg bezrezervno voli, a za kojeg zna da podjednako voli obojicu nana је реаговао/ла на ово 1 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Доброг човека (а не теолога ), без двоумљења. Драшко, Crveni Baron, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Ja bih popu koji zna da čita i zna da sluša, i mjeri istovremeno i mene i sebe po onome kojeg bezrezervno voli, a za kojeg zna da podjednako voli obojicu Много би ти за мале паре Милан Б, Дуња, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Хоћемо људину од попа, научићемо га теологији. Данче*, Пг, Лидија Миленковић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 2 always Данче*, Лидија Миленковић, Таша and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 ni jednog, ni drugog Batman је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Полако људи...пооолаааако. Ал шта ако је катастрофално лош теолог?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2014 ni jednog, ni drugog У твом месту вероватно нема попа ) Драшко and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Полако људи...пооолаааако. Ал шта ако је катастрофално лош теолог?! Ех сад и ти... Па мор`о је ваљда неш` утувити у главу... Драшко, NemanjaVa, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Ал шта ако је катастрофално лош теолог? a šta akko mi avion padne na terasu??? Ma daj Žeki, ne razumem? Никола Поповић, Милан Ракић, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Полако људи...пооолаааако. Ал шта ако је катастрофално лош теолог?! A sta ako je teolog katastrofalno los covek?! Срђан Шијакињић, Ненад Р., Дуња and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 dvojka ki vrata - ogromna- - a ako ne znaje teologiju ce da gi naucimo o teologije 8086.gif NemanjaVa and Драшко је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Полако људи...пооолаааако. Ал шта ако је катастрофално лош теолог?! Ако је добар човек, онда му је и молитва чистија и не може бити тако лош теолог. Лидија Миленковић, Срђан Шијакињић, Драшко and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука