Баба Написано Април 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 16, 2014 Мсм, коме треба поп који не зна шта је пливајући замајац, или колико кошта замена дизни на модерним дизел моторима Ово је веома важно. Ја се са својим попом увек консултујем када ми нешто рикне на моторићу и увек ми каже тачну дијагнозу шта би то могло бити , пошто су делови и колико ће да ме кошта поправка тако да кад се ја дудук по овим питањима појавим код мајстора нема шанске да ме превари. Пада ми на памет она књига "Посаветујте ме оче", зар не би требало ове мудрости уврстити у ту књигу? Драшко and Милан Б је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Април 16, 2014 Пријави Подели Написано Април 16, 2014 Једноставно мора да "одболи" све оно што мучи и паству Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 16, 2014 Пријави Подели Написано Април 16, 2014 Једноставно мора да "одболи" све оно што мучи и паству Ja sam srećan i kad mogu da mu pomognem. (dešava se naravno i slava Bogu na tome) Милан Б је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука