Milan Nikolic Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Све на страну, можда је то ипак мој доживљај, али помињање Зечевића ... ма дај ... дно! O čemu se tu radi? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Хвала ти брате Трифке О чему то беше? Хоћу, само ме подсети ... O sexu pre braka, tj rekao si da ces dokazati da sex pre braka nije greh i da nema veze sa bludom. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 O čemu se tu radi? Стварно не знаш? Па, прогуглај ко је био Зечевић, ево, овде је чак и лепо: http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%92%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B0_%D0%97%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%9B ... а владика написао за о. Зорана да је "чланкописац Зечевић", тј. поистоветио га са њим. Није лепо. O sexu pre braka, tj rekao si da ces dokazati da sex pre braka nije greh i da nema veze sa bludom. Па види, Трифке брате, нисам сигурно тако рекао, да ћу "доказати". Не може се то доказати, о томе се може имати само мишљење и став. Теолошки став. Ја мислим да секс пре брака није нужно и блуд, те да секс у браку може бити чак и блуд. Али, немам сад времена за то. Једино можемо ћаскати о томе на ПП. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Стварно не знаш? Па, прогуглај ко је био Зечевић, ево, овде је чак и лепо: http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%92%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B0_%D0%97%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%9B ... а владика написао за о. Зорана да је "чланкописац Зечевић", тј. поистоветио га са њим. Није лепо. Па види, Трифке брате, нисам сигурно тако рекао, да ћу "доказати". Не може се то доказати, о томе се може имати само мишљење и став. Теолошки став. Ја мислим да секс пре брака није нужно и блуд, те да секс у браку може бити чак и блуд. Али, немам сад времена за то. Једино можемо ћаскати о томе на ПП. Ma uredu tvoj stav nije bitno, samo sto si mi ti obecao spis. Ali nema veze... vidim da si zauzet pametnijim stvarima. A ako hoces mozes mi pisati na pp. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Владо Зечевић - распоп и удбаш - је човек који је целог живота радио на уништењу СПЦ, а вероватно и сам ликвидирао свештенике и чинио остале злочине против Цркве. И сад владика Атанасије каже за о. Зорана да је "Чланкописац Зечевић". Па да ли је то нормално? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Ma uredu tvoj stav nije bitno, samo sto si mi ti obecao spis. Ali nema veze... vidim da si zauzet pametnijim stvarima. A ako hoces mozes mi pisati na pp. Да, то је и онако безвезе тема о којој православље углавном до данас нема појма. Наше оце и очеве су занимале битније ствари: ко ће на коју епархију и кога јеретика да спале. О сексу је боље читати будистичке ауторе, много је паметније. Може, ћаскаћемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Владо Зечевић - распоп и удбаш - је човек који је целог живота радио на уништењу СПЦ, а вероватно и сам ликвидирао свештенике и чинио остале злочине против Цркве. И сад владика Атанасије каже за о. Зорана да је "Чланкописац Зечевић". Па да ли је то нормално? Jeste ako je stekao utisak da otac Zoran svojim clankom hoce da ucini slicnu stvar u crkvi danas. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Jeste ako je stekao utisak da otac Zoran svojim clankom hoce da ucini slicnu stvar u crkvi danas. И да је тако, као што није, неукусно је. Црква није уништена ни масовним прогонима, а камоли неким тамо чланком у Теолошким Погледима. Ја се бојим да је утисак еп. Атанасија био друге врсте, али нећу више о њему, испашће да имам нешто против човека. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Ију, колико сати је већ? Одлазим, лаку ноћ! Помените браћо! Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Možda je Zečević zagrebački teolog. Trifke and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 МОжда Одлазим, лаку ноћ! Помените браћо! Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 И да је тако, као што није, неукусно је. Црква није уништена ни масовним прогонима, а камоли неким тамо чланком у Теолошким Погледима. Ја се бојим да је утисак еп. Атанасија био друге врсте, али нећу више о њему, испашће да имам нешто против човека. Posto rece da poznajes vladiku Atanasija nadam se da ces me razumeti kada kazem ovo: ja bih sada voleo da imam takvu ljubav kao sto je on ima da mogu i neukusne stvari da kazem sa ljubavlju. Nadam se da se slazes? Лазар Нешић and LISA је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 ja bih sada voleo da imam takvu ljubav kao sto je on ima da mogu i neukusne stvari da kazem sa ljubavlju. Nadam se da se slazes? Апсолутно, амин! (ја га знам као таквог ...) LISA and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Некад се звао Лазар Нешић, није вазда био Абу... -Владимир-, draganzzz, verum est in beer and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Па што онда поста Абу? Прешао сам у ислам :bleh: Ламех and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука