Megas Doux Написано Април 12, 2014 Пријави Подели Написано Април 12, 2014 Zašto se u Srbiji uvek mešaju pojmovi, igrani film koji je umetnička forma i prilikom čijeg snimanja se može dodavati šta god se ekipa koja snima dogovori, i sa druge strane dokumentarnih, koji moraju biti potkrepljeni činjenicama... Igrani film nije dokumentarni, tako da ni u ovome slučaju ne podleže striktnom poštovanju istorijskih činjenica ili mitova... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 12, 2014 Пријави Подели Написано Април 12, 2014 Hm... treba nam neki teolog ovde --- o teolozi, javite se! Ne teolog , potreban je umetnik, u ovom slučaju iz filmske struke, igrani film je pre svega umetničko delo. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Ja veću umetnost od Istine nikad nisam video niti ću. Toliko o umetnosti. Натан је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Ja veću umetnost od Istine nikad nisam video niti ću. Toliko o umetnosti. Tako mi Larsa Fon Triira ... u pravu si.. ! .. A. Tarkovski الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Tako mi Larsa Fon Triira ... u pravu si.. ! .. A. Tarkovski Naravno da bude i tehnički potkovana... Megas Doux је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Bez psihofizičkog vaskrsenja telo+duša naša vera ne postoji. (nisam te najbolje razumeo ali mi je to palo na pamet da napišem. praštaj) Mislim ako je verovati naučnicima (apostolima) koji su ga videli vaskrslog u ranama. Ne razumijem i ja tebe...naucnici - apostoli..sta? Rekao sam da je vaskrsenje metafizicka pojava, tj ne ostavlja nikakve tragove da se dogodilo i stoga je van domasaja naucnog metoda. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Ne razumijem i ja tebe...naucnici - apostoli..sta? Rekao sam da je vaskrsenje metafizicka pojava, tj ne ostavlja nikakve tragove da se dogodilo i stoga je van domasaja naucnog metoda. Može neko da spori da se to stvarno dogodilo? Pomišljam da je za tebe relevantan smo naučni dokaz. Praštaj. Imamo fizički dokaz svedočanstvom Apostola. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Može neko da spori da se to stvarno dogodilo? Pomišljam da je za tebe relevantan smo naučni dokaz. Praštaj. Imamo fizički dokaz svedočanstvom Apostola. To nije naucni dokaz, svjedocanstvo apostola. Ti to nazivas fizickim zato sto su ga apostoli vidjeli svojim ocima. Naucni dokaz za vaskrsenje bi bio kada bi naucnom metodologijom mogli ustanoviti da li se on zaista dogodio ili ne, posmatrajauci tragove i fizicke ostatke. Ali toga nema, niti nauka ista znao vaskrsenju, niti je to prirodni fenomen kojeg opazamo svaki dan, sto ne znaci da se nije dogodio, molim da ne brkas ovo. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 To nije naucni dokaz, svjedocanstvo apostola. Ti to nazivas fizickim zato sto su ga apostoli vidjeli svojim ocima. Naucni dokaz za vaskrsenje bi bio kada bi naucnom metodologijom mogli ustanoviti da li se on zaista dogodio ili ne, posmatrajauci tragove i fizicke ostatke. Ali toga nema, niti nauka ista znao vaskrsenju, niti je to prirodni fenomen kojeg opazamo svaki dan, sto ne znaci da se nije dogodio, molim da ne brkas ovo. Ne brkam pitam. Složiću se sa tobom. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Требао сам прво прочитати неку критику филма као што је ова с почетка теме па онда одгледати филм. Буквално ми је припала физичка мука од гледања филма. А пошто сам филмофил ( а не русофил као што многи мисле ) одгледао сам га до краја, јуначки. Чак и кад не бих знао оригиналну позадину приче опет би филм био глупост најобичнија. Нема дубине ни ширине, нема никакве поруке, нема ништа сем специјалних ефеката. Филм ће привући пажњу само због имена односно управо што се позива на оригиналну причу ( од које у филму нема ич сем поплаве ), значи обичан маркетиншки трик. Уметничка вредност је нула. Порука нула. Специјални ефекти су солидни. Кулминација је безвезна. Мноштво недоречености. Мноштво нелогичности ( Жена која је излечена од јаловости може да роди више пута зар не, а не само једном - жешћа дебилана ). И на крају питање шта је порука филма. Да ли то да је Ноје био лудак или да су људи ипак само људи без обзира на Божју интервенцију у ком случају Бог испада лудак јер је без везе послао потоп. Обрни окрени, жали Боже изгубљеног времена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 А пошто сам филмофил ( а не русофил као што многи мисле ) одгледао сам га до краја, јуначки. Ди си гледао? На Војводини нет? :Р Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Ди си гледао? На Војводини нет? :Р У биоскопу наравно. Чланови администрације не смеју нити да користе, нити да рекламирају услуге "народних" мрежних биоскопа Никола Поповић and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 У биоскопу наравно. Чланови администрације не смеју нити да користе, нити да рекламирају услуге "народних" мрежних биоскопа Нисам знао да у Темерину има бијоскоп :Д Да није "Цинекекс"? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Па није Нови Сад на крај света Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Ди си гледао? На Војводини нет? :Р Ma jok ima tu jedan drži videoteku... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука