feeble Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 A od cega to da zivi, kakva bi bila gledanost? Znam da je u Srbiji 95% Srba pravoslavno, ali mislim da bi taj kanal gledalo 1% ljudi. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Противник сам ТВ у сваком облику, јер је то једностранка комуникација за разлику од рачунара и интернета, има још мана ја сам невео једну. Али предпостављам да велика већина грађана Србије редовно гледа тв, ако је то истина онда можда не би било лоше да има бар један православни канал где човек може да види више косиних ствари него безкосиних, док на свим осталим каналима или је све безкорисно за душу и тело или има један промил у току једног дана да је корисно погледати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Московска патријаршија има своју телевизију од 2005. http://spastv.ru/history.html Manolis је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 A od cega to da zivi, kakva bi bila gledanost? Znam da je u Srbiji 95% Srba pravoslavno, ali mislim da bi taj kanal gledalo 1% ljudi. Од донација свог оснивача, тј. цркве. Ако би се уопште некада утврдило да вреди улагати у овај вид мисије. Поента је да треба да буде финансијски независан канал у смислу да се никада на њему не пуштају макар какви програми само ради гледаности и рекламе, већ да се неко ангажује на промоцији нормалних, људских вредности. Можда би у почетку било 1%, али ако би се направила мудра уређивачка политика, пуштала квалитетна музика, правиле интересантне емисије из разних животних сфера - могао би то да буде одличан канал. А рекламе, само патриотске feeble, Натан and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Грци исто имају свој православни канал који иде и преко сателита: http://www.tv4e.gr/ Manolis је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 У Бугарској, Пловдивска митрополија има свој ТВ канал: http://www.plovdivskamitropolia.bg/televiziya.html Румунска патријаршија: http://trinitastv.ro/ Manolis је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Za mene je recimo pitanje zašto u SPC ne postoji jedinstveni tv, ajde bolje rečeno prvenstveno radijski kanal, Katolici imaju radio Mariju, i to svi bez obzira u kojoj je državi i sl. svagde se zove radio Marija. Dok kod nas ima milion radio stanica sa milion imena vezano za crkvenu delatnost. Što se tiče tv kanala, mislim da su tu Grci najviše odmakli, i Rusi, kod nas to nikada nije čini mi se zaživelo, a bilo je pokušaja. Mislim da je najbitnije da se napravi jedan radio i jedna tv sa jednim imenom za celu SPC, to je za mene ključno, a naravno u svakom gradu može i ne mora da se napravi zasebna redakcija, ali samo je važno da se radi o mediju sa jedinstvenim imenom. Ja recimo pojma nemam koji je glavni radio SPC, da li je to Svetigora, ili je Beseda i ili...nemam pojma, sve u našoj crkvi je dezorganizovano NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Супер идеја. Ево ја ћу да организујем, за почетак да сакупимо паре... Ајде прво аутор теме нека се испрси. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Nema interesovanja u samoj Crkvi, jer ako bi se ovo pokrenulo Crkva bi morala da ucestvuje, u kreiranju programa, dinansijskoj podrsci itd... Osim toga, Srbija je jedna mala bara puna krokodila, i kad bi se uspostavio jedan pravoslavni kanal, odmah bi iz drugih vjerskih zajednica, katolicke, islamske i protestanskih se uzbunili da hoce i oni svoju frekvenciju, i tu bi onda bilo povuci potegni, ko ce sta ce gdje, ce kome koja frekvencija...mislim da je mnogo komplikovano u ovom momentu za RRA i druga tijela. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Супер идеја. Ево ја ћу да организујем, за почетак да сакупимо паре... Ајде прво аутор теме нека се испрси. može, nije problem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Баш ми је ово синођ пало на памет док сам мењао канале. Можемо да се организујемо нешто. Свако од нас би допринео на свој начин а наравно канал би се звао ТВ Поуке Megas Doux and Драган Јашић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Andjelkovic Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Lako Manolisu,ozenio ruskinju,uzeo kintu,sad moze da otvara sta oce Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Nema interesovanja u samoj Crkvi, jer ako bi se ovo pokrenulo Crkva bi morala da ucestvuje, u kreiranju programa, dinansijskoj podrsci itd... Osim toga, Srbija je jedna mala bara puna krokodila, i kad bi se uspostavio jedan pravoslavni kanal, odmah bi iz drugih vjerskih zajednica, katolicke, islamske i protestanskih se uzbunili da hoce i oni svoju frekvenciju, i tu bi onda bilo povuci potegni, ko ce sta ce gdje, ce kome koja frekvencija...mislim da je mnogo komplikovano u ovom momentu za RRA i druga tijela. Pa svakoga sleduje onoliko koliko ih ima po broju. Ako se ne varam Srba u Srbiji ima 65% dakle, jasno je da bi SPC bila najzastupljenija na jednom takvom kanalu. Šta je problem da i ostali budu zastupljeni u skladu sa svojim postotkom, s obzirom da su gradjani Srbije ??? NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 О тим стварима сам доста размишљао . Једном сам на фејсу поставио питање оснивачу " Радио Словољубве " и били смо се расписивали баш доста о тој проблематици , као прво како би се попунио фонд емисија од неких барем 8 сати програма да одржи пажњу гледаоцу , па онда питање финансирања такве ТВ станице и још низ ствари о томе . Међутим моје мишљење је да би можда могла да се покрене телевизија у којој би процентуално биле заступљене остале конфесије . Е сада фали нам и отац Иван да каже он коју о томе . Идеја би била супер када би се основала РТВ ЖРУ . А што се тиче финансија можда би могло да се реши можда путем добровољних прилога верника па и рецимо путем аукцијских продаја разних црквених предмета од рецимо бројаница па све до икона и разних предмета до неких рецимо Епископских штапова и још пуно тога . Шта мислите о томе ? Megas Doux је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 Mi ne možemo ništa, tj. možda možemo internetsku radio stanicu, i to nije loše. U svakom slučaju ovi sa Pouka moraju nešto da pokrenu, oni su postali brend u našem medijskom(na netu) prostoru. Iako recimo nisam zadovoljan načinom na koji prosledjuju informacije. Morali bi to malo brže da rade i aktivnije, a to ne mogu ako nisu povezani sa SPC, jel zna neko kakva je veza izmedju sajta Pouke i patrijaršije, jesu uspostavili neki odnos ? Inače sajt pravoslavie.ru je najviše odmakao u prosledjivanju informacija. Žalosno je što srpska patrijaršija nema Pravoslavnu informativnu agenciju kao što to imaju Katolici, tačnije , što je nemamo na svepravoslavnom nivou, tako bi je lakše i finansirali. Moramo više da se organizumeo po uzoru na Katoličku crkvu (samo u smislu organizacije, tipa izdavašta a posebno obrade informacija iz života Pravoslavlja u čitavom svetu. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука