Grizzly Adams Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Кад пажљиво прочиташ то му дође само - нормално. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Кад пажљиво прочиташ то му дође само - нормално. И не само да је нормално, већ то све деца у Србији и свугде на свету и раде. На часу музичког је у Србији забрањен телефон, али се у кафани свакако користи да се нађу речи или акорди. А на телефону може и да се одсвира нешто. Добри школски системи се прилагођавају стварности на терену, користе је и обликују, док лоши или покушавају да наметну нешто своје одозго или се можда и би прилагодили, али су спора бирократска чудовишта, па се то никада не деси. Немогуће је да тај један централни комитет (министарство просвете) испрати све промене, одобри све уџбенике и мења их како се нове ствари отркивају. То могу једино појединачни наставници кад им се да слобода. ВИЛМА, Grizzly Adams, Ronald and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 И не само да је нормално, већ то све деца у Србији и свугде на свету и раде. На часу музичког је у Србији забрањен телефон, али се у кафани свакако користи да се нађу речи или акорди. А на телефону може и да се одсвира нешто. Добри школски системи се прилагођавају стварности на терену, користе је и обликују, док лоши или покушавају да наметну нешто своје одозго или се можда и би прилагодили, али су спора бирократска чудовишта, па се то никада не деси. Немогуће је да тај један централни комитет (министарство просвете) испрати све промене, одобри све уџбенике и мења их како се нове ствари отркивају. То могу једино појединачни наставници кад им се да слобода. Spora biokratska cudovista! Svaka cast http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Немачко школство је најбоље на свету. Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 A jel mogu da žvaću žvaku i pričaju na času? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Не може то без сунђера и креде. П.С. И плаве униформе. Ignjatije and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Не може то без сунђера и креде. П.С. И плаве униформе. i ogromnog dnevnika da njime mlatneš o astal, da se do Avale čuje! Данче*, Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 i ogromnog dnevnika da njime mlatneš o astal, da se do Avale čuje! И то, а дневник је још добар и што можеш из прве клупе сам да поправиш кеца из хемије. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 А, директор: Ignjatije, Juanito, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Треба се угледати на јеврејске школе. Јевреји и ми ишколовасмо највеће умове. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 И то, а дневник је још добар и што можеш из прве клупе сам да поправиш кеца из хемије. Они што седе у првој клупи немају потребе за тиме А они из задње су увек сумњиви Шта'ш, профина задња Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Они што седе у првој клупи немају потребе за тиме А они из задње су увек сумњиви Шта'ш, профина задња Све се може кад се хоће. Онај из задње се замени са оним из прве до катедре. Профа се ту ништа не пита. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Све се може кад се хоће. Онај из задње се замени са оним из прве до катедре. Профа се ту ништа не пита. У моје време се пит'о и у wc ако мораш ,,E, al' kad sam ja išao 15km peške u školu, a sneg metar!" Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Какво расуло у школству је било код нас у време СПС-ЈУЛ-овске банде. Види какви смо, унаказили нас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 У моје време се пит'о и у wc ако мораш ,,E, al' kad sam ja išao 15km peške u školu, a sneg metar!" Еее, није то ништа, ја сам моро и да пливам. хд Juanito and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука