Jump to content

Kako praktično napraviti školu kakvu ste oduvek želeli

Препоручена порука

Кад пажљиво прочиташ то му дође само - нормално.

И не само да је нормално, већ то све деца у Србији и свугде на свету и раде. На часу музичког је у Србији забрањен телефон, али се у кафани свакако користи да се нађу речи или акорди. А на телефону може и да се одсвира нешто. :)

Добри школски системи се прилагођавају стварности на терену, користе је и обликују, док лоши или покушавају да наметну нешто своје одозго или се можда и би прилагодили, али су спора бирократска чудовишта, па се то никада не деси. Немогуће је да тај један централни комитет (министарство просвете) испрати све промене, одобри све уџбенике и мења их како се нове ствари отркивају. То могу једино појединачни наставници кад им се да слобода.

Подели на овим сајтовима

И не само да је нормално, већ то све деца у Србији и свугде на свету и раде. На часу музичког је у Србији забрањен телефон, али се у кафани свакако користи да се нађу речи или акорди. А на телефону може и да се одсвира нешто. :)

Добри школски системи се прилагођавају стварности на терену, користе је и обликују, док лоши или покушавају да наметну нешто своје одозго или се можда и би прилагодили, али су спора бирократска чудовишта, па се то никада не деси. Немогуће је да тај један централни комитет (министарство просвете) испрати све промене, одобри све уџбенике и мења их како се нове ствари отркивају. То могу једино појединачни наставници кад им се да слобода.

Spora biokratska cudovista! Svaka cast :D

Подели на овим сајтовима

i ogromnog dnevnika da njime mlatneš o astal, da se do Avale čuje!

И то, а дневник је још добар и што можеш из прве клупе сам да поправиш кеца из хемије. 

Подели на овим сајтовима

И то, а дневник је још добар и што можеш из прве клупе сам да поправиш кеца из хемије. 

Они што седе у првој клупи немају потребе за тиме :)

А они из задње су увек сумњиви :) 

Шта'ш, профина задња :) 

Подели на овим сајтовима

Они што седе у првој клупи немају потребе за тиме :)

А они из задње су увек сумњиви :)

Шта'ш, профина задња :)

Све се може кад се хоће. Онај из задње се замени са оним из прве до катедре. Профа се ту ништа не пита.  :)

Подели на овим сајтовима

Све се може кад се хоће. Онај из задње се замени са оним из прве до катедре. Профа се ту ништа не пита.  :)

У моје време се пит'о и у wc ако мораш :)

,,E, al' kad sam ja išao 15km peške u školu, a sneg metar!" :) 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

У моје време се пит'о и у wc ако мораш :)

,,E, al' kad sam ja išao 15km peške u školu, a sneg metar!" :)

Еее, није то ништа, ја сам моро и да пливам. хд

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...