Jump to content

Србија поново пред историјским избором

Оцени ову тему

Куда Србине!?  

28 члановâ је гласало

1. 1. Шта нам ваља чинити?

• Приклонити се западу
      9
    • Покушати остати неутрални
      5
    • Приклонити се Русима
      14

Препоручена порука

"Пре 15 година сте незаконито бомбардовали Србе и отели им Косово! Па зашто да не пробате и нас да нападнете и отмете нам Крим?!"

Владимир Владимирович Путин

Desifrovano sa KGB skripanja ovo znaci "Pre 15 godine ste bombardovali Srbe i oteli im Kosovo. Pa smo i mi sada oteli Krim od Ukrajine.".

Подели на овим сајтовима

"Пре 15 година сте незаконито бомбардовали Србе и отели им Косово! Па зашто да не пробате и нас да нападнете и отмете нам Крим?!"

Владимир Владимирович Путин

Ако би могао његово величанство да не користи нашу несрећу за правдање својих злодела био бих му веома захвалан...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Пре 15 година сте незаконито бомбардовали Србе и отели им Косово! Па зашто да не пробате и нас да нападнете и отмете нам Крим?

Јесте... и у међувремену, ми смо громопуцателно заузели аеродром Слатина... И онда смо отишли одатле.... А разлоге зашто смо напустили Слатину, "чућете" од Лазанског, Дрецуна и осталих хероја НАТО агресије.... 

Да "причислим" Вулина братији... Какав је његов мозак-е то би` волео да знадем... Од ЈУЛ-а, комунарства, Кубе и Северне Кореје, до намастира на Космету... Има л` ко на форуму медицински научен да детерминише овак`у врсту хистерије!?

Измењено од Милан Ракић
Подели на овим сајтовима

Јесте... и у међувремену, ми смо громопуцателно заузели аеродром Слатина... И онда смо отишли одатле.... А разлоге зашто смо напустили Слатину, "чућете" од Лазанског, Дрецуна и осталих хероја НАТО агресије.... 

Srpska vojska se vec bila povukla nakon Kumanovskog sporazuma tada ili je bila u povlacenju ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Izaberi jedno carstvo, sigurno ces pogresiti.....

8025_2.jpg

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Srpska vojska se vec bila povukla nakon Kumanovskog sporazuma tada ili je bila u povlacenju ...

Па ја брате не диваним о српској војсци, него о руској, тј. о батаљону који из састава босанског СФОР-а, тада беше заузео аеродром "Слатина"... И све беше, како треба... И рече тадашњи пешадисјки генерал из Канаде чини ми се, оном муфљузу Кларку, да му не пада на памет да започне Трећи рат (јер наводно, добиваху инструкције `канадери` да нападну Русе)...

И све тако биле лепе приче, Дрецун љигавац прич`о (љигавац због онога што бејаше прошле и онога што је ове године-значи-сиса је био одувек-и фаца му говори)

Значи, и поред свега, и после свега, једнога дана, Руси одоше... А нама... Остадоше гусле... Да л` су гусле, Руси, Жута греда...

Нема везе

Све су то валери... А народ је, к`о што бива увек-најеб`о!

Подели на овим сајтовима

Samo malo ovde ima jedan problematičan pristup situaciji od pre 15 godina.

Koliko god da je SM kriv i da je sam podigao NATO avione opet se desio zločin SM i NATO protiv medjunarodnog prava u kome ima civilnih žrtava.

15 godina već osudjujemo SM i ostale srbe a kad se spomene ružna reč (istinita) protiv NATO konkretni srbi sa ovog foruma se uplaše nad srpskom nesrećom iako su daleko već i od srbije i od SM kompanjona. (potpuno isti doprinos trenutno srbiji daju)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

И све тако биле лепе приче, Дрецун љигавац прич`о (љигавац због онога што бејаше прошле и онога што је ове године-значи-сиса је био одувек-и фаца му говори)

Е нека си му рек`о... Како ми само тај хохштаплер иде на живце, заједно са Лажанским и осталим њиховим колегама продавцима магле.

Само набаце ону "гео-стратешку" боју гласа и крену да возају... Глумци.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Samo malo ovde ima jedan problematičan pristup situaciji od pre 15 godina.

Koliko god da je SM kriv i da je sam podigao NATO avione opet se desio zločin SM i NATO protiv medjunarodnog prava u kome ima civilnih žrtava.

15 godina već osudjujemo SM i ostale srbe a kad se spomene ružna reč (istinita) protiv NATO konkretni srbi sa ovog foruma se uplaše nad srpskom nesrećom iako su daleko već i od srbije i od SM kompanjona. (potpuno isti doprinos trenutno srbiji daju)

Мене што се тичче, да рекнем одма`! Ако не замераш :)

Дакле, том скоту нећу име да помињем...

Што се тиче тзв." интервенције", како год толмачили, које год правничке гимнастике користили-то је ЗЛОЧИН... Прва ракета кад је пала у Боку Которску и на Копаоник-то је злочин... Јер, ако ћемо већ, ти момци, оператрори радара над Радовићима у Боки, односно на Копу, нису "спроводили терор над цивилним становништвом", а због чега је "интервенција" уследила...

Ето, ако вршиш диференцијацију, рекао сам шта сам имао... За НАТО је касно и после свега депласирано, барем без неког извињења... А шт се тиче ЕУ, за то сам увек, јер немамо избора...

Подели на овим сајтовима

Па ја брате не диваним о српској војсци, него о руској, тј. о батаљону који из састава босанског СФОР-а, тада беше заузео аеродром "Слатина"... И све беше, како треба... И рече тадашњи пешадисјки генерал из Канаде чини ми се, оном муфљузу Кларку, да му не пада на памет да започне Трећи рат (јер наводно, добиваху инструкције `канадери` да нападну Русе)...

Значи, и поред свега, и после свега, једнога дана, Руси одоше... А нама... Остадоше гусле... Да л` су гусле, Руси, Жута греда...

Нема везе

Све су то валери... А народ је, к`о што бива увек-најеб`о!

Rusi su usli i pokupili tehniku i potopili podzemne prostorije sa vodom ako se dobro secam. A NATO je dobio komandu nad snagama UN a i Rusi nisu hteli da ucesrtvuju u tome. A ne bi bilo ni potrebe jer UN je UN i bez rusa ... Tako da je to potpuno nebitan detalj. Nisu oni upali na Slatinu da bi ratovali sa snagama UN.a 

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Па овде се изгледа очекује само да се понавља оно што сви добро знамо - да је бомбардовање било злочин, неправедно итд.

И ја са тим немам никаквих проблема јер сам на својој кожи и своје породице то видео и осетио. Одбијам да учествујем у тој хистерији из сасвим другог разлога - зато што је то код Срба прешло у веома опасну патологију. Увек и за све нам је неко други крив. Само се кука и ништа се не ради. Нема ни трунке самокритике и преузимања одговорности.

Јесте то био злочин. Али то је било пре 15 година. За 15 година неко би чуда направио, а ми не само да стагнирамо него све више пропадамо. ОК, НАТО је порушио неколико зграда. Али крени аутопутем од Београда до Ниша па погледај све оне полу-порушене и недовршене куће са стране - ко је то порушио? Ко то није завршио? Ко је за то одговоран? НАТО? Неће бити....

И зато ми је мука више од кукумавчења. Мада за жртве и хероје имам дубоко поштовање.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ko je odgovoran?! Pa MMF ove ekonomske ubice koje su sprovodile dat im model, eto ko.

A ko su to? Pa svi zombirani politicari.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...