Jump to content

Србија поново пред историјским избором

Оцени ову тему

Куда Србине!?  

28 члановâ је гласало

1. 1. Шта нам ваља чинити?

• Приклонити се западу
      9
    • Покушати остати неутрални
      5
    • Приклонити се Русима
      14

Препоручена порука

Ето, ако вршиш диференцијацију, рекао сам шта сам имао... За НАТО је касно и после свега депласирано, барем без неког извињења... А шт се тиче ЕУ, за то сам увек, јер немамо избора...

U EU nikad ne želim da Srbija udje a da nema slobodan izbor. Napisao sam već: Dok god smo imali saveznike u državama koje čine EU Srbija je bila jaka i imala je takodje dobre odnose sa Rusijom. Da je to tako bilo i 1999 godine zločin NATO intervencije se ne bi desio niti bi se Rusi povukli sa Slatine.

Ne razumem samo kako nisam jasan.... Kao što neko ne želi (pa ni ja) da spomene SM tako ne želim ni ja da spomenem, NATO od pre 15 godina. A ako se nije ništa promenilo za tih 15 godina ne želim i daalje da ih spominjem.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

A ne nego sam ja kriv, zasto bulaznis? Teski spin.

Znaci ja ako recimo nisam vidovit, i glasam za nekog politicara koji je obecao nesto, pa onda kad dodje na vlast radi sasvim suprotno, znaci ja sam kriv jelda? Te price ostavi za sadomazo milje...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ko je odgovoran?! Pa MMF ove ekonomske ubice koje su sprovodile dat im model, eto ko.

A ko su to? Pa svi zombirani politicari.

Buraz, da malo pratis znao bi da niko nije sprovodio mere/model koje MMF diktira....

;)

Da su sprovodili, mi danas ne bi bili u ovom cumezu.

Lepo zvonko kaze, prekinite da krivite DRUGE. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Buraz, da malo pratis znao bi da niko nije sprovodio mere/model koje MMF diktira....

;)

Da su sprovodili, mi danas ne bi bili u ovom cumezu.

Lepo zvonko kaze, prekinite da krivite DRUGE. 

Brate tolko si naivan da to nije normalno, jedno su izjave za javnost, a drugo su programi po kojima oni moraju da rade.

Cim zinu slazu.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Brate tolko si naivan da to nije normalno, jedno su izjave za javnost, a drugo su programi po kojima oni moraju da rade.

Cim zinu slazu.

Dobro, i sad ti reci meni odakle ti to znash? 

I od tebe cu da dobijem odgovor - gledam u kristalnu kuglu. 

Retardirano je nekog nazivati naivnim jer se slaze sa empirijskim argumentom umesto sa teorijom zavere baziranom na osecaju i van prisustva bilo koje logike.

Подели на овим сајтовима

Vec ti rekoh, telesno rasudjivanje ima svoje granice.

Подели на овим сајтовима

Vec ti rekoh, telesno rasudjivanje ima svoje granice.

Odlichan izgovor da lupis nesto i onda ga pravdas netelsnim rasudjivanjem. Tako mi i astrolozi dokazuju astrologiju, i wiccani wiccu... itd....

Подели на овим сајтовима

Јесте то био злочин. Али то је било пре 15 година. За 15 година неко би чуда направио, а ми не само да стагнирамо него све више пропадамо. ОК, НАТО је порушио неколико зграда. Али крени аутопутем од Београда до Ниша па погледај све оне полу-порушене и недовршене куће са стране - ко је то порушио? Ко то није завршио? Ко је за то одговоран? НАТО? Неће бити....

Проблем је само што се понекад чини да стагнирамо поприлично и због оних које је НАТО (тј. САД, Запад како год) довео, односно погурао да дођу на власт. Отпор, ДОС и екипа су добили паре и вероватно логистику да скину Слобу и чим су дошли повукли су оптужнице против ових из НАТО-а, заборавили бомбардовање и све остало, као да смо колонија изручили све у Хаг, почели (боље рећи наставили) пљачку итд и ето нас сад где смо... Тако да са те стране могу да разумем људе што и даље криве Запад за све, јер у овима што нас јашу све време виде баш људе који су по вољи западу... Наравно, и мени се лично смучило кукање и скоро мазохистичко уживање у улози јадне и праведне жртве, без да се запитамо да ли нам је овако зато што смо макар делимично и заслужили сопственим лошим изборима.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Odlichan izgovor da lupis nesto i onda ga pravdas netelsnim rasudjivanjem. Tako mi i astrolozi dokazuju astrologiju, i wiccani wiccu... itd....

Sto bi rekli sveti oci, postoji telesni i duhovni razum, i to nisu astrolozi niti vesci.

Подели на овим сајтовима

Барем је искрен и доследан. :) Добар је Дина лик. 

Подели на овим сајтовима

Али ти јеси видовит, ми остали нисмо. Зато си и крив. Да си био бољи, било би ти дато да све на време видиш у сну и упозориш нас.

Ne stoji ti pokusaj, da ne objasnjavam sad, al ne da si promasio, nego cakstavise, kako se zove sad ta stilska figura lol

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...