Jump to content

Србија поново пред историјским избором

Оцени ову тему

Куда Србине!?  

28 члановâ је гласало

1. 1. Шта нам ваља чинити?

• Приклонити се западу
      9
    • Покушати остати неутрални
      5
    • Приклонити се Русима
      14

Препоручена порука

Ok . šala palu stiže....

Postavio bi jasno pitanje: Kome je u interesu jaka i stabilna Srbija? (osim nama)

Ko pomaže Srbiju danas i unazad 15 godina?

Malo je bulaznjenje da nemamo pomoći niotkoga jer krivimo druge za sve?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Барем је искрен и доследан. :) Добар је Дина лик. 

Nisam ni rekao da je los, ali mi se ne svidja da me neko naizva naivnim zato sto ne verujem u njegove osecaje za koje ne vidim nikakvu logicnu podrsku.

Postavio bi jasno pitanje: Kome je u interesu jaka i stabilna Srbija? (osim nama)

Ko pomaže Srbiju danas i unazad 15 godina?

1. Eu i Rusiji, svim nasim trgovinskim partnerima.

2. Zapad vise / rusija manje. Pod zapad ne mislim nato ili amerika vec komplet zemalja u evropi(evropi, ne eu) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Nisam ni rekao da je los, ali mi se ne svidja da me neko naizva naivnim zato sto ne verujem u njegove osecaje za koje ne vidim nikakvu logicnu podrsku.

Eto lepo si rekao, logika spada u telesno rasudjivanje.

A kad se radi o ljudima (i neljudima) tu logika prestaje da postoji.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

1. Eu i Rusiji, svim nasim trgovinskim partnerima.

2. Zapad vise / rusija manje. Pod zapad ne mislim nato ili amerika vec komplet zemalja u evropi(evropi, ne eu)

Smo nešto izostavili da uradimo? Poslednjih 15 godina si čuo nekog na vlasti da je odbijao pomoć EU i Rusije? Gde je onda barem početak stabilne Srbije? Barem smo to mogli da uradimo.... (ne možemo sami to moramo da se složimo zato nismo sami za sve krivi...)

Подели на овим сајтовима

Smo nešto izostavili da uradimo? Poslednjih 15 godina si čuo nekog na vlasti da je odbijao pomoć EU i Rusije? Gde je onda barem početak stabilne Srbije? Barem smo to mogli da uradimo.... (ne možemo sami to moramo da se složimo zato nismo sami za sve krivi...)

Jesmo, nasi politicari te pare trose na javni sektor, umesto da ga ulazu u istrebljenje korupcije, unapredjenje sudstva i zdravstva, unapredjenje skolstva i ostale stvari za koje je taj novac dat.

A oni ga rasporedjuju svojim ortacima u privredi (za procenat) i koriste da bi kupili investitore, da mogu da zamajavaju oci narodu, kako je eto fiat dosao... ne pricaju koliko nama na stetu a koliko na korist. Verovatno jer su skupo platili taj dolazak fiata. 

Подели на овим сајтовима

Такав је и то је то. Он се барем не фолира да иза његових мисли стоји некаква логика и рационално размишљање. Отворено каже да је у питању осећај, интуиција, виђење, штагод. Али се у неким важнијим ситуацијама показао као човек (за разлику од неких других), то је битније. Тема су историјски избори, а Милан Ракић се шета около и оштри зубе, има да нас изеде ко страшило из ове песме ако наставимо да офтопикујемо. :)

Подели на овим сајтовима

Jesmo, nasi politicari te pare trose na javni sektor, umesto da ga ulazu u istrebljenje korupcije, unapredjenje sudstva i zdravstva, unapredjenje skolstva i ostale stvari za koje je taj novac dat.

Mame ti da misliš da je EU dala novac i da nema kontrolu nad njim pogotovo ako je dat namenski?

Подели на овим сајтовима

Mame ti da misliš da je EU dala novac i da nema kontrolu nad njim pogotovo ako je dat namenski?

Mame mi. 

Osim ako mislis da je eu dala novac da bi osona x iz krusevca koja proizvodi robu y dobila subenciju koju ne mora da vrati i verovatno onom ko joj je sredio tu subenciju dala 20 % od te subencije. 

Eu bi mnogo vise profitirala od Srbije da je to drugacije uradjeno, tako da ne vidim logichni razalog zast obi EU imala za interes ovo sto se desavalo.

Подели на овим сајтовима

Не само да можемо сами, него морамо сами. Други могу да ти помогну, али посао мораш да завршиш сам.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

E ali stvarno, sad kad bolje razmislim, uopste ti ne treba duhovno rasudjivanje za tako ocigledne i logicne stvari i desavanja. Sve je na isti kalup, sabloni, od pamtiveka. Samo sto je sada problem globalan ko nikad u istoriji ljudskog roda.

A sad odoh u garazu da opravim stolicu na kojoj sedim ko mali majmuncic, jerbo nije izdrzala teret silnih foruma :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Код нас је коначно заживела јавност и транспаретност у привреди, економији, пољопривреди, индустрији, и тако даље, тј. свим облицима рада - нема више непризнатих лопова.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Код нас је коначно заживела јавност и транспаретност у привреди, економији, пољопривреди, индустрији, и тако даље, тј. свим облицима рада - нема више непризнатих лопова.

Ne bih se slozio, iskreno ne znam na sta ciljas, ali trasnaparentnost ce zazivece onda kada nam pokazu sve ugovore privatizacija. 

Подели на овим сајтовима

Ne bih se slozio, iskreno ne znam na sta ciljas, ali trasnaparentnost ce zazivece onda kada nam pokazu sve ugovore privatizacija. 

Како се не слажеш са реченим ако не знаш на шта речено циља?

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...