JESSY Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 1. стварање представе о особи коју први пут видите на основу изгледа ( а онда и степена образовања, порекла, успешности у послу) 2. жене - лоши возачи, не знају да се паркирају, тешко се оријентишу у простору (чувена реченица '' па да, знао сам, жена вози...'') 3.ПМС је кривац за све 4.мушкарци желе секс а жене љубав 5.осуђивање везе жене са млађим мушкарцем 6. жене не знају да промене ни сијалицу 7. розе боја је за девојчице, плава за дечаке ........................... допуните списак..... Драшко, Данче*, Natalija28 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Ko tebe kamenom ti njega hljebom - da je izreka iz Biblije JESSY, Млађони and ines је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 On 24. 3. 2014. at 23:06, Oglo рече Ko tebe kamenom ti njega hljebom - da je izreka iz Biblije Odakle je to ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Нема 'леба без мотике. feeble, drvce, ines and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Ja nemam predrasude. Natasa., ines, Николa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megidon Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Ево из библије што се прво сетих: ,, Из Назарета може ли бити што добро,, Јован 1,46 И дивљаху се Јевреји говорећи: Како овај зна књиге, а није се учио? Јован 7,15 Драшко, ines, Arsenija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Tattoo artisti se drogiraju (i ne znaju da prave slavski kolač) YOKA, Ignjatije, Trifke and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 On 24. 3. 2014. at 23:23, drvce рече Ja nemam predrasude. То ти је само предрасуда. Arsenija and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Плавуше су глупе ines, Пг, Млађони and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Milosavljevic je strani placenik i domaci izdajnik. :bleh: :bleh: -Zene lose voze. Натан, Драшко, JESSY and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 jedna s kojom sam ja docekana na faksu-ti upisala fakultet da budes popadija a sretala sam se i sa par sa Jessy-nog spiska ines, Драшко, YOKA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 On 24. 3. 2014. at 23:28, Милосављевић рече Milosavljevic je strani placenik i domaci izdajnik. :bleh: :bleh: За ово друго нисам сигуран. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 On 24. 3. 2014. at 23:31, Mилена Ристић рече jedna s kojom sam ja docekana na faksu-ti upisala fakultet da budes popadija ivanaika, Саша од Москве, Сунчица. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 On 24. 3. 2014. at 23:34, Jелена* рече vala bas sam se osevapila trazeci tamo http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Па кад ниси понела оклагију да га млатнеш по тинтари! Mилена КШ and ines је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука