Grizzly Adams Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 žene jednostavno se ne mogu uspoređivati sa muskarcima u mnogim stvarima, jednostavno su inferiornije Потпуно нетачно (између осталог). Juanito, DankaM and Млађони је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Потпуно нетачно (између осталог). nije šija nego vrat, nemam sada vremena brate da gledam citav video ali skontao sam šta čovijek želi da kaže, žene rade na slabije plaćenim poslovima, to im je izbor, a pitaš li se zašto su ti poslovi slabije plaćeni, ako ne znaš ja ću ti reći zato što slabije i vrede... inače amerika ima jednu fantastičnu stvar koju evropa nema a to je da se cijeni ljudski rad, možeš biti gospodin i prodavati maglu ali nećeš biti dobro plaćen za to kao u evropi, tako šuše po americi dižu kredite zavrsavaju fakultete tipa neke umjetnosti, književnosti , šta ja znam, pa onda ne mogu da se zaposle, pa na kraju sjede u supermarketu za kasom i odrađuju 10 godina onaj kredit koje su uzele da završe fakultet.... u americi se cijeni rad pošteno onako kako i treba da bude, šuša koja sjedi cijeli dan u kancelariji i lakira nokte neće se baš naživjeti od svoje plate, ista stvar se odnosi i za muskarce koji se tako ponasaju i ja mislim da je to jedna od većih stvari koja ameriku cini jakom na ekonomskom planu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 inače amerika ima jednu fantastičnu stvar koju evropa nema a to je da se cijeni ljudski rad, možeš biti gospodin i prodavati maglu ali nećeš biti dobro plaćen za to kao u evropi, tako šuše po americi dižu kredite zavrsavaju fakultete tipa neke umjetnosti, književnosti , šta ja znam, pa onda ne mogu da se zaposle, pa na kraju sjede u supermarketu za kasom i odrađuju 10 godina onaj kredit koje su uzele da završe fakultet.... u americi se cijeni rad pošteno onako kako i treba da bude, šuša koja sjedi cijeli dan u kancelariji i lakira nokte neće se baš naživjeti od svoje plate, ista stvar se odnosi i za muskarce koji se tako ponasaju i ja mislim da je to jedna od većih stvari koja ameriku cini jakom na ekonomskom planu Па о томе ти Милосављевић прича цело време. Много си брз брате на језику, нећеш да саслушаш. Иначе би се вероватно споразумели и сложили око неких ствари. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 slažem se ja sa milosavljevićem u nekim stvarima nisam ja to nikada poricao, dobije milosavljević od mene amin kad god mi se sviđa šta priča, samo milosavljević svašta priča a mene obožava kad je kontriranje u pitanju.... milosavljević je inače dobar momak, dobar u duši a oštar na jeziku, trebalo bi prvo terapija travama kod miroljuba petrovića pa onda kod mene na radnu terapiju i da vidiš kakva momčina bi izašla od njega Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Права жена не жели да буде посланик ( да не кажем посланица ) и уопште да се бави политиком, јер прљав посао је за мушкарце. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 problem je što advokati ne mogu na ovakav način da sve obuhvate, naravno da nisu muškarci i žene jednako sposobni i podobni na tržištu rada, zavisi od radnog mijesta, tržište rada je slobodno i za muskarce i za žene, cijene rada su također slobodne, tu se sve iskristalizovalo, globalno gledajući žene imaju manje plate ne samo kod nas nego i u cijeloj evropi zato sto njihov rad manje vredi od muškog globalno gledajući, naravno da postoje izuzetci u ovome, ali oni su tek izuzetci žene jednostavno se ne mogu uspoređivati sa muskarcima u mnogim stvarima, jednostavno su inferiornije ko ne vjeruje nek malo pogleda oko sebe, ako ne vidi nek ode kod očnog doktora možda to pripomogne Najžalosnije je što ti iskreno veruješ u stvari koje pišeš... da si trol, možda bi bio i interesantan... DankaM, Margareta and Juanito је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 žene jednostavno se ne mogu uspoređivati sa muskarcima u mnogim stvarima, jednostavno su inferiornije pao s Marsa... Margareta је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Права жена не жели да буде посланик ( да не кажем посланица ) и уопште да се бави политиком, јер прљав посао је за мушкарце. Da, igrom slučaja svi ti prljavi poslovi su i pozicije moći... Samo krive žene to žele... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 pao s Marsa... Опет ова изашла из кујне... GeniusAtWork and DankaM је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Опет ова изашла из кујне... Danas Dejo kuv'o "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Danas Dejo kuv'o Ужаси промискуитета! Зато смо ту де јесмо и тек ћемо бити. Justin Waters and DankaM је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 1. Фаворизација националих мањина Док за све странке важи изборни цензус од 5%, то не важи за странке националних мањина. Тако је могуће да Савез војвођанских Мађара (СВМ) добије око 2,2% гласова и 9 посланичких мандата, а да Демократска странка Србије (ДСС) добије знатно више гласова (око 4,1%), а не добије ниједан посланички мандат. Исто тако, могуће је да странка санџачких муслимана – Странка демократске акције Санџака (СДАС) добије око 1% гласова и 3 посланичка мандата, а да Двери српске освоје знатно више гласова (око 3,4%), а не добију ниједан посланички мандат. Могуће је и то да странка Албанаца на југу Србије – Партија за демократско деловање (ПДД) – добије око 0,5% гласова и 1 посланички мандат, а да Српска радикална странка (СРС) добије знатно више гласова (око 2%), а не добије ниједно посланичко место. Подаци могу да варирају у промилима, али не и да прикрију чињеницу да изборни систем систематски фаворизује националне мањине, тј. систематски дискриминише Србе. Ali ako ne bi važio drugačiji cenzus za nacionalne menjine, kada bi njihove stranke uopšte mogle da uđu u skupštinu? Kako mogu Mađari, Albanci i ostali uopšte da dobiju minimum 5% ukupnih glasova svih izašlih u Srbiji? https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Da, igrom slučaja svi ti prljavi poslovi su i pozicije moći... Samo krive žene to žele... Не, него игром намера, сви ти прљави послови су позиције немоћи. Раде све што им кажу они који их за то плаћају. Већу моћ, слободу, независност има ''баба-сера'' од њих. Ја бих жене поштедео тих ''моћних'' послова, а оне које желе да се ваљају у том блату (да буду моћне), нека их. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ključ Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Dok ovi balkanski muskarci ukapiraju, sve ce otici predaleko.Glasanje je sitnica, nije nebitna ali sitnica.Zaposljavanje tj moranje zaposljavanja u proizvodnim i u istrazivackim institucijama (to ide uz EU) zena u procentu od min 40%.Ali ni to nije najgore...Najgore je ovo https://www.youtube.com/watch?v=iWcfBkDtJ-c Ovakva kulturna podizanja su danasnjim zenama normalna.Evo pitaj ih da li je ovo ok, i one ce to jos i promovisati. A ovo ne samo da bi trebalo da zene kritikuju, nego i da se zabrani. Ali ni jadnijih muskaraca , ni sebicnijih zena. Ne bih se iznenadio da 99% ljudi treba da analiziram pesmu i sta je u njoj lose. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ali ako ne bi važio drugačiji cenzus za nacionalne menjine, kada bi njihove stranke uopšte mogle da uđu u skupštinu? Kako mogu Mađari, Albanci i ostali uopšte da dobiju minimum 5% ukupnih glasova svih izašlih u Srbiji? To je samo njihov problem... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука