Ђуро Станивук Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Kvote za žene su seksistički postupak. Поуздано знам, из неименованог извора који је хтео да остане анониман а близак је врху скупштине Србије, да је ово подизање квоте за посланице последица притиска народних посланика мушкараца који су желели да макар у другој столици до њих седи једна жена која би им олакшала боравак на тако досадним седницама.. Аурор, DankaM, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Поуздано знам, из неименованог извора који је хтео да остане анониман а близак је врху скупштине Србије, да је ово подизање квоте за посланице последица притиска народних посланика мушкараца који су желели да макар у другој столици до њих седи једна жена која би им олакшала боравак на тако досадним седницама.. Iskreno sumnjam da znash pouzdano, iz tog bliskog izvora, al dobro zvuci hahahahahaha Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Како је то што се неко изјашњава као Мађар или Србин релевантно за политику Само због сепаратистичких идеологија постоји та предострожност...јер изгледа да нисмо научили да се носимо са таквим проблемима а и није нам, у крајњу руку, ни дозвољено... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Iskreno sumnjam da znash pouzdano, iz tog bliskog izvora, al dobro zvuci hahahahahaha Сећам се кад је Шешељ ономад извалио: - Ја кажем Неди Авневич: ”Доџи да се злостављамо!” А она ми каже: ”Иди, па се сам злостављај!”* * Поводом случаја Вука Обрадовића. Ђуро Станивук and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ako je diskriminacija loša, onda je loša do kraja... zavisi šta se diskriminiše, ako se diskriminiše zlo i bolest to je sjajna i visoko plemenita stvar, al to vama liberalistima ne možeš ućerati u glavu ni jednog jedinog centimetra, mnogo duže bi vam stalo na neko drugo mjesto.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 zavisi šta se diskriminiše, ako diskriminiše zlo i bolest to je sjajna i visoko plemenita stvar, al to vama liberalistima ne možeš ućerati u glavu ni jednog jedinog centimetra, mnogo duže bi vam stalo na neko drugo mjesto.... А велики и непогрешиви Кордун, са својом руљом (тзв. већином) одлучује ко је болестан и шта је зло. Море гоне се и ти и твоје идеје, толико сте зла нанели свету да се то не може више ни измерити! А поред тога си и поприлично неваспитан, није ми јасно како администрација уопште дозвољава овако јадан речник. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 А које мањине? Сви ми имамо потпуно исте пасоше и сви имамо (и још више немамо) потпуно иста права? Како је то што се неко изјашњава као Мађар или Србин релевантно за политику? Једино што би имало смисла је да свака локална заједница (што мања, то боља, а да то још увек има практичног смисла) бира свог представника кога људи знају. Иначе, свако од нас може да се групише у неку мањину, ако изаберемо креативан критеријум, те да тражимо да уђемо у парламент. По чему је полни или етнички критеријум важнији од неког кога сами бирамо током живота (нпр. љубитељ мачака)? Слажем се са идејом, наравно, само што у историји ипак имамо много случајева да се људи групишу према етникумима (много много више него према неком другом критеријуму) и да једна етничка група покушава да маргинализује другу, па је потребна нека позитивна дискриминација док се овакав изборни систем не промени. Али ова твоја идеја би то решила, свакако, тако да се потпуно слажем о бирању парламентараца на локалним нивоима, можда је то највише што се може извући од демократије у савременом свету. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 А велики и непогрешиви Кордун, са својом руљом (тзв. већином) одлучује ко је болестан и шта је зло. Море гоне се и ти и твоје идеје, толико сте зла нанели свету да се то не може више ни измерити! А поред тога си и поприлично неваспитан, није ми јасно како администрација уопште дозвољава овако јадан речник. kakav to riječnik, jel to imaš neke ideje po glavi nečasne? ne znam kakvo sam ja zlo po svijetu učinio, što me ne prijaviš odgovarajućim institucijama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Neka me neko ispravi, ali ja ne vidim ništa loše u diskriminaciji muškaraca :.mislise. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 А велики и непогрешиви Кордун, са својом руљом (тзв. већином) одлучује ко је болестан и шта је зло. Море гоне се и ти и твоје идеје, толико сте зла нанели свету да се то не може више ни измерити! А поред тога си и поприлично неваспитан, није ми јасно како администрација уопште дозвољава овако јадан речник. брате молим те немој се нервираш толико опет, таман сте се вратили сви на форум Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 kakav to riječnik, jel to imaš neke ideje po glavi nečasne? ne znam kakvo sam ja zlo po svijetu učinio, što me ne prijaviš odgovarajućim institucijama Мерач ја напросто експлодирао!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Neka me neko ispravi, ali ja ne vidim ništa loše u diskriminaciji muškaraca :.mislise. Исправи се сама... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 брате молим те немој се нервираш толико опет, таман сте се вратили сви на форум За дивно чудо, нисам уопште изнервиран. Написао сам оно хладне главе. Лик је толико љигав да не може да ме изнервира. Једино што је требало да га игноришем, уместо да било шта напишем. И то ћу и да (пробам) радим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Слажем се са идејом, наравно, само што у историји ипак имамо много случајева да се људи групишу према етникумима (много много више него према неком другом критеријуму) и да једна етничка група покушава да маргинализује другу, па је потребна нека позитивна дискриминација док се овакав изборни систем не промени. Па добро, али могу ли ја онда да добијем колумбијску мањину у парламенту? Оћу да се борим за слободан увоз кафе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Па добро, али могу ли ја онда да добијем колумбијску мањину у парламенту? Оћу да се борим за слободан увоз кафе. Malo to sto imigriras i svercujes imigrante? (ovo je sala, da ne bude zabune) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука