Срђан(Православац) Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Библија је истинита,постоје научни докази који потврђују њену истинитост,толико да су и неки од највећих научника атеиста почели да верују.Стварање се одиграло у тренутку,то је човеку незамисливо,али човек је човек а Бог је Бог.Препоручио бих свима да погледају предавања Мирољуба Петровића на јутјубу,јако поучна и занимљива.Има доста прича са научног аспекта која потврђују и Содом и Гомор,раздвајање Црвеног мора,диносаурусе итд. Ево линка са предавања о постанку,како је наука открила да се хлађење земље десило у трену и била шокирана открићем. Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 @@Срђан(Православац), Brate, ovaj čovek je sektaš ...i ja sam nekada bio njegov pristalica ali sam se preumio Млађони and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Библија је истинита,постоје научни докази који потврђују њену истинитост,толико да су и неки од највећих научника атеиста почели да верују.Стварање се одиграло у тренутку,то је човеку незамисливо,али човек је човек а Бог је Бог.Препоручио бих свима да погледају предавања Мирољуба Петровића на јутјубу,јако поучна и занимљива.Има доста прича са научног аспекта која потврђују и Содом и Гомор,раздвајање Црвеног мора,диносаурусе итд. Ево линка са предавања о постанку,како је наука открила да се хлађење земље десило у трену и била шокирана открићем. Bravo Srdjane! Odlicna preporuka! RYLAH, Avocado, Филозоф and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Drvce, nemoj da zezaš čoveka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Drvce, nemoj da zezaš čoveka Ali kako kad se sam napenalio? Филозоф, Дејан, Aquilius Cratus and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 naravno da postoje antropološke rase odakle ti sada da ne postoje Jedino mogu da postoje kao sociološka konstrukcija, u biološkom (znači naučnom) smislu ne postoje. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Библија је истинита,постоје научни докази који потврђују њену истинитост,толико да су и неки од највећих научника атеиста почели да верују.Стварање се одиграло у тренутку,то је човеку незамисливо,али човек је човек а Бог је Бог.Препоручио бих свима да погледају предавања Мирољуба Петровића на јутјубу,јако поучна и занимљива.Има доста прича са научног аспекта која потврђују и Содом и Гомор,раздвајање Црвеног мора,диносаурусе итд. Ево линка са предавања о постанку,како је наука открила да се хлађење земље десило у трену и била шокирана открићем. Srdjane, evo jos jednog linka o Robertu Dzentriju: http://www.talkorigins.org/faqs/po-halos/gentry.html Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ако посматраш као верујући човек, са аспекта Божијег откровења, апсурдно је да се Бог јављао Аврааму,Исаку, Јакову, Јосифу, Мојсије је и разговарао са Господом и примио речи да их преда нама, откривао се пророцима и праведницима, на крају се јавио преко самога оваплоћенога логоса Господа нашега Исуса Христа који и страдао иваскрсао и послао Духа апостолима, и они су га предали оцима који су сведочили Царство Небеско и сами говорили да познају и тајне неба и земље и чинове ангелске итд и нико од њих у једном таквом важном домостроју није помену ТЕ, него је Бог чекао Дарвина да нам то саопшти. Хришћанство гледа на човека као круну стварања који је саздан по образу и подобију Божијем. Православна теологија се не може уклопити ТЕ. Isto tako, Bog je preko svoga poslanika Tesle Nikole ljuckoj rasi poslao struju, nije teo to preko Avrama, Isaka, Jakova, Josifa, Mojsija... Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 @@Срђан(Православац), Brate, ovaj čovek je sektaš ...i ja sam nekada bio njegov pristalica ali sam se preumio daj da okacimo onaj snimak gde prica da je liturgija prizivanje demona, pa da opet porazimislimo koliko ozbiljne stavove ima i koliko lupeta gluposti? Isto tako kao sto lupeta o pravoslavlju, lupeta i o nauci. A nit je naucnik nit je teolog. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Jedino mogu da postoje kao sociološka konstrukcija, u biološkom (znači naučnom) smislu ne postoje. pa varaš se jako, postoje i u biološkom smilsu, uzmi samo lobanje azijata, evropejaca, afrikanaca pa ces da vidis znatne razlike, to su rase tzv. kao sorte kod biljaka recimo tako.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 @@Срђан(Православац), Brate, ovaj čovek je sektaš ...i ja sam nekada bio njegov pristalica ali sam se preumio Нисам његов присталица,напротив приметио сам да његова схватања нису по Православним учењима,као рецимо стање душе после смрти,он верује да душа спава,прво што сам помислио је да је адвентист,заиста незнам његову деноминацију. Али су ова предавања нешто што потврђују реч Божију,и пријатно је слушати. Али ево да се мало исправим,препоручујем људима да погледају али његово тумачење пророчанства да заобиђу јер је искривљено. Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 brate ja ti preporučujem da se maneš miroljuba, taj je lud totalno, pljuje i po liturgiji i priča teorije koje i nisu njegove nego su neke subotarske teorije sa zapada, on je od svega toga napravio biznis.... a narod peca na jeftinu logiku DYNABLASTER, RYLAH and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 pa varaš se jako, postoje i u biološkom smilsu, uzmi samo lobanje azijata, evropejaca, afrikanaca pa ces da vidis znatne razlike, to su rase tzv. kao sorte kod biljaka recimo tako.... Mozes li mi pokzati antropolosku studiju koja bi potvrdila to sto pricas? Sretao sam takve tvrdnje na nacistickim sajtovima, ali slabo gde ozbiljnu tvrdnju za danas. Gledajuci mene i tebe (po onim slikama koje sam video) ja i ti imamo negroidni tip lobanje (crnacki) pogledaj koliko nam je spoljsten gornji deo glave, dok je "belackom" polukruzan.... npr.. Али ево да се мало исправим,препоручујем људима да погледају али његово тумачење пророчанства да заобиђу јер је искривљено. Isto tako mu je iskrivljeno tumacenje i predstavljanje nauke. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 brate ja ti preporučujem da se maneš miroljuba, taj je lud totalno, pljuje i po liturgiji i priča teorije koje i nisu njegove nego su neke subotarske teorije sa zapada, on je od svega toga napravio biznis.... a narod peca na jeftinu logiku Уважавам препоруку.Нисам до сада заиста наишао на тај видео где је ружио литургију. Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Gledajuci mene i tebe (po onim slikama koje sam video) ja i ti imamo negroidni tip lobanje (crnacki) pogledaj koliko nam je spoljsten gornji deo glave Џаба ти црначка лобања, ако је све остало белачко... RYLAH, drvce, kordun and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука