мирођија Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Господе и Владару живота мога, дух лењости, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми, дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј мени слуги Твоме. О Господе, Царе, даруј ми да сагледам сагрешења своја и да не осуђујем брата свога јер си благословен у векове векова. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Господе и Владару живота мога, дух лењости, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми, дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј мени слуги Твоме. О Господе, Царе, даруј ми да сагледам сагрешења своја и да не осуђујем брата свога јер си благословен у векове векова. Амин. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Господе и Владару живота мога, дух лењости, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми, дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј мени слуги Твоме. О Господе, Царе, даруј ми да сагледам сагрешења своја и да не осуђујем брата свога јер си благословен у векове векова. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2016 Господе и Владару живота мога, дух лењости, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми, дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј мени слуги Твоме. О Господе, Царе, даруј ми да сагледам сагрешења своја и да не осуђујем брата свога јер си благословен у векове векова. Амин. -Владимир- and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Април 19, 2016 Пријави Подели Написано Април 19, 2016 Господе и Владару живота мога, дух лењости, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми, дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј мени слуги Твоме. О Господе, Царе, даруј ми да сагледам сагрешења своја и да не осуђујем брата свога јер си благословен у векове векова. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 Господе и Владару живота мога, дух лењости, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми, дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј мени слуги Твоме. О Господе, Царе, даруј ми да сагледам сагрешења своја и да не осуђујем брата свога јер си благословен у векове векова. Амин. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 On 4/20/2016 at 16:29, Драгана Милошевић рече Господе и Владару живота мога, дух лењости, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми, дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј мени слуги Твоме. О Господе, Царе, даруј ми да сагледам сагрешења своја и да не осуђујем брата свога јер си благословен у векове векова. Амин. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Господе и Владару живота мога, дух лењости, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми, дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј мени слуги Твоме. О Господе, Царе, даруј ми да сагледам сагрешења своја и да не осуђујем брата свога јер си благословен у векове векова. Амин. Поуке.орг инфо and Владимир77 је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 Господе и Владару живота мога, дух лењости, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми, дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј мени слуги Твоме. О Господе, Царе, даруј ми да сагледам сагрешења своја и да не осуђујем брата свога јер си благословен у векове векова. Амин. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 Господе и Владару живота мога, дух лењости, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми, дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј мени слуги Твоме. О Господе, Царе, даруј ми да сагледам сагрешења своја и да не осуђујем брата свога јер си благословен у векове векова. Амин. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 19, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2018 Господе и Владару живота мога, дух лењости, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми, дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј мени слуги Твоме, Да, Господе Царе, видим сагрешења своја и не осуђујем брата свога јер си благословен у векове векова. Амин. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 14, 2019 Пријави Подели Написано Март 14, 2019 Господе и Владару живота мога, дух лењости, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми, Дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј мени слуги Твоме. О Господе, Царе, даруј ми да сагледам сагрешења своја и да не осуђујем брата свога јер си благословен у векове векова. Амин. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 14, 2019 Пријави Подели Написано Март 14, 2019 Господе и Владико живота мога, дух лењости, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми. Дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави – даруј мени слуги Своме. O, Господе Царе, даруј ми да сагледам своје грехове, и да не осуђујем брата свога, јер си благословен у векове векова. Амин. Sanja Т., Владимир77 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 14, 2019 Пријави Подели Написано Март 14, 2019 Sanja Т., Gogić, Светлана90 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 19, 2019 Пријави Подели Написано Март 19, 2019 Господе и Владару живота мога, дух лењости, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми, дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј мени слуги Твоме. О Господе, Царе, даруј ми да сагледам сагрешења своја и да не осуђујем брата свога јер си благословен у векове векова. Амин. Владимир77 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука