Jump to content

Предавања епископа Атанасија Јевтића

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

robovanje materiji

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ljudi, sta je vama, sto se uopste cimate na ove splacine?

Ove zbirske i usahle duse nista drugo vise i ne znaju niti rade do samo to - uhode druge, i love im "mane" i "nedostatke", u stvari umisljane i postojece samo u njihovim sopstvenim glavama. Potpuno i do u crticu isto kao i jevandjelski fariseji sto su pokusavali da oklevetaju i oblate samoga Bogocoveka.

Dakle, "imadose primer onih prvih, i ne poucise se".

Stoga, vise stvarno ne vidim poentu prenosenja ovakvih gluposti, jer nikakvog dobra ne donose...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ljudi, sta je vama, sto se uopste cimate na ove splacine?

Ove zbirske i usahle duse nista drugo vise i ne znaju niti rade do samo to - uhode druge, i love im "mane" i "nedostatke", u stvari umisljane i postojece samo u njihovim sopstvenim glavama. Potpuno i do u crticu isto kao i jevandjelski fariseji sto su pokusavali da oklevetaju i oblate samoga Bogocoveka.

Dakle, "imadose primer onih prvih, i ne poucise se".

Stoga, vise stvarno ne vidim poentu prenosenja ovakvih gluposti, jer nikakvog dobra ne donose...

Не бих се сложио никако са тобом!

Зашто су свети оци разобличавали вековима сваку јерес и сваку овакву надри-фари-побожност ?!

Мора се причати и указивати на фарисејски квасац умсен у "народну побошност и мисао"!

Јер ако ми ућутимо ...

Христос је такође указивао на фарисејску духовност!

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

Зашто су свети оци разобличавали вековима сваку јерес и сваку овакву надри-фари-побожност ?!

Гледај, брате, ти јеретици су имали неки ниво. Неки од њих се и данас проучавају унутар теологије. То су били врхунски философи. Ово нису никакви јеретици, ово су једноставно будале врло чудног психичког склопа (да не кажем нешто теже) и то се види јасно из авиона.

Подели на овим сајтовима

Не бих се сложио никако са тобом!

Мора се причати и указивати на фарисејски квасац умсен у "народну побошност и мисао"!

Јер ако ми ућутимо ...

Христос је такође указивао на фарисејску духовност!

Ukazivati je jedno, a stalno i iznova prenositi bljuvotine i baviti se njima posvednevno - nesto je sasvim deseto.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest о. Агапије

Отишли су предалеко...

Бојим се да је то пут без повратка. :(

Овакво хушкање и агитовање против своје цркве нису ни удбаши спроводили на врхунцу њихове свете мисије.

Хула ...

Подели на овим сајтовима

Ја сам се дописивао са њима ,и од њих добио дијагнозу-скојевац,комуниста,зилот...

А и ја сам им поставио дијагнозу-МАГАРИЛОСИ,а главни Магарило је в.д.Артемија В.Д.

И од тада ми не одговарају.

А ја им повремено допуним дијагнозу,али и терапију.

И обавезно поменем Атанасија.

Мада се каже-не бацај Бисер пред Магарилосе.

Подели на овим сајтовима

Гледај, брате, ти јеретици су имали неки ниво. Неки од њих се и данас проучавају унутар теологије. То су били врхунски философи. Ово нису никакви јеретици, ово су једноставно будале врло чудног психичког склопа (да не кажем нешто теже) и то се види јасно из авиона.

С једне стране - у праву си. Бавити се оваквим стварима стварно би требало да је испод сваког нивоа било којег озбиљног теолога или црквеног човека.

Међутим, с друге стране - у то време о којем говориш је и Црква имала ниво, и врхунске теологе и филозофе...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Ukazivati je jedno, a stalno i iznova prenositi bljuvotine i baviti se njima posvednevno - nesto je sasvim deseto.

Извини, али са тобом не вреди дискутовати о битним стварима за Цркву, зато што НЕ УМЕШ ДА ВИДИШ битан еклисиолошки моменат и потрбу да се богословски укаже и реагује на њега.

Увек дезавуишеш важне ствари( вероватно због недовољног богословског знања) . Ово су многи приметили код тебе тако да ја само још једном потврђујем...

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

С једне стране - у праву си. Бавити се оваквим стварима стварно би требало да је испод сваког нивоа било којег озбиљног теолога или црквеног.

Чекај, зар нија управо вл. Атанасије написао неколико чланака против артемитске квази-духовност ?

Подели на овим сајтовима

Извини, али са тобом не вреди дискутовати о битним стварима за Цркву, зато што НЕ УМЕШ ДА ВИДИШ битан еклисиолошки моменат и потрбу да се богословски укаже и реагује на њега.

Увек дезавуишеш важне ствари( вероватно због недовољног богословског знања) . Ово су многи приметили код тебе тако да ја само још једном потврђујем...

Sad upravo govoris kao i oni...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...