Баба Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Koliko se secam ja sam odavno naglasio da sam anacionalan, ali istina davno su bili takve polemike. No ne vidim zasto bi se iko bojao toga sto bi ona Ava Karabatic rekla, kad je na Zagrebackom trgu krenula da intervjuise nekog smokljanina, "nemoj se nista bojat, necu te papat". Хм, ја стварно немам тих сексуалних аспирација... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Koje iste osobine imamo ja i ti zato što smo i jedan i drugi Srbi? Досадан си таман колико и ја и упоран у истеривању свог става таман колико и ја. Сви странци које ја познајем одустали би после три дана, а ми се овде прегањамо већ годинама. На западу се такав менталитет третира као патологија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Отишли смо предалеко, овако можемо у недоглед. Да скратимо причу. Ti si otisao cak i dalje. Чињеница је да заступаш став да народи (и народне особине) не постоје. Већина се не слаже са тобом. Између осталог ни ја. Potpuno je nebitno da li je vecina ili manjina. Vecina je vekovima bila uz Ptolomoja a ne Aristarha pa znamo ko je na kraju bio u pravu. Оставимо сада моје оскудно знање са стране, пронађи сам и погледај шта кажу о нашем, српском народу, његовим позитивним и негативним особинама наши највећи антрополози (према Владету Јеротићу): Јован Цвијић, Владимир Карић, Владимир Дворниковић, Драгиша Васић, Слободан Јовановић, Владимир Велмар-Јанковић, Николај Велимировић, Атанасије Јевтић. Ovde je namerno ili slucajno pomesana normativna i deskriptivna antropologija. Sasvim dovoljno da me ne zanima takvo "misljenje". Ако и даље будеш мислио да српски и други народи не постоје, објави неку књигу. Vazi bato. A ti isto ako mislis da zodijaci i taroti ne postoje ti objavi neku knjigu. Srdjan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Ево ја ги никад нисам називао шоњом. По мени је Зоки био фаца, имао сам прилику једаред дваред и да га сретнем нако уживо. Imao sam i ja, iako sam mlađano momče, jerbo je bio prijatelj moje familije... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Nemojte sad "Zoran"... Malo glupo nakon onoga što je doživljavao (da ne kažem preživljavao) od svih vas. Он од мене ништа није ни доживљавао ни преживљавао... сам је бирао са ким ће тикве садити... А једино се, понекад, питам да ли је покојни Зоран, ишта преживљавао кад је у пластичним кесама (како вели адвокат Тома Фила) предавао строго поверљиву документацију хашком трибуналу, или кад је баш на Видовдан изручио бившег преседника Србије? Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Он од мене ништа није ни доживљавао ни преживљавао... сам је бирао са ким ће тикве садити... А једино се, понекад, питам да ли је покојни Зоран, ишта преживљавао кад је у пластичним кесама (како вели адвокат Тома Фила) предавао строго поверљиву документацију хашком трибуналу, или кад је баш на Видовдан изручио бившег преседника Србије? Немој ти њему "бившег". Он је и сад прецедник небеске Србије... "Слободан Милошевић је записао себе у књигу вечног живота и у памћење неизбрисивим словима. Његов живот и животно дело су били у духу великомученика косовског Лазара. Видовданско и Лазарево житије је и житије Слободана Милошевића." Аурор and hansbrough је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 E vas dvoje aj nemojte sad da pravite strip od teme Bog dushu da im prosti i to je to. -Владимир- and Баба је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Немој ти њему "бившег". Он је и сад прецедник небеске Србије... "Слободан Милошевић је записао себе у књигу вечног живота и у памћење неизбрисивим словима. Његов живот и животно дело су били у духу великомученика косовског Лазара. Видовданско и Лазарево житије је и житије Слободана Милошевића." Да, због тога што је Слободан уписан у књигу вечног живота, је, управо, заслужан Зоран! Предао=издао га је на Видовдан лажном-политичком суду, и он се на том суду поприлично добро држао... Причају они који знају дешавања у Хагу, да се чак у задњи час и покајао, попут оног разбојника на крсту... Лепо вели владика Атанасије: ''Наша шанса и јесте онај разбојник са крста...'' Има шансе и за Хачима Тачија, али му се треба прво попети на крст, и, како кажу: са крста се не силази, са крста те скидају... а, ја колико год да сам био против Милошевићеве политике, као што су уосталом, тада били ЈАВНО, гласно и ЈАСНО (обојица владика: +А и +А) сад морам признати, да је Слободан био и на овоземаљском (хашком) крсту, и да, ако је тачно да се покајао, очигледно је да сам Слоба разбојник није са крста сишао, већ да су разбојника Слободана са крста скинули... Ја не знам, Бог зна и нека суди... а ја свакоме и свима желим спасење, па и Хашиму Тачију. "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Он од мене ништа није ни доживљавао ни преживљавао... сам је бирао са ким ће тикве садити... А једино се, понекад, питам да ли је покојни Зоран, ишта преживљавао кад је у пластичним кесама (како вели адвокат Тома Фила) предавао строго поверљиву документацију хашком трибуналу, или кад је баш на Видовдан изручио бившег преседника Србије? Ne vidim bolji dan od Vidovdana da se u tamnicu baci jedan od najvećih krvnika srpkog naroda... Аурор and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Ne vidim bolji dan od Vidovdana da se u tamnicu baci jedan od najvećih krvnika srpkog naroda... Да је, којим случајем, Зоран наредио да тог ''крвника српског народа'' каменују на тај дан... па 'ајде инекако... Али, морам подсетити цењеног адвоката Авокада да је тај крвник већ био утамничен у домаћој прдекани, него, биће да је због среброљубља овај пребачен у хашку тамницу... сад се питам, да ли су се ти хашки сребрењаци исплатили??? "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Nalogodavci su trazili da se isporučenje glave gospodina Slobodana Miloševića, predsednika sa kojim su vodili rat radi okupacije Kosova (Kosmeta), zbude na Vidovdan zbog simbolike! Naravno, Golube, da se srebrnjaci nisu isplatili. Naročito ne Srbima, jer od tih i drugih para narod nije ništa dobio, a Srbija je uvedena u začarani krug samsare. Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Ljudi vodio se specijalni rat. U svemu ima simbolike i tvrdim da smo bili nespremi za tako nesto. Nasa sparta i nasa atina su bile pregazene osakacene i potpuno kupljene jer su i nasi oficiri i nesto sto se zvalo civilni Baba Julovski magovi bili potpuno pregazeni bezobzirnoscu i jacinom napada. Potpuno je bila Srbija nespremna za taj vid borbe sto se videlo kod nas raspadom institucija. I eto nam sad zacaranog kruga za koji cemo se svi sloziti da postoji jos uvek. U svakom ratu do danas su se prebrojavale zrtve znalo se kad je rat poceo kad je prestao znao se pobednik znao se porazeni,sve se znalo a kod nas jos uvek samo magla i zacarani krug. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Да је, којим случајем, Зоран наредио да тог ''крвника српског народа'' каменују на тај дан... па 'ајде инекако... Али, морам подсетити цењеног адвоката Авокада да је тај крвник већ био утамничен у домаћој прдекани, него, биће да је због среброљубља овај пребачен у хашку тамницу... сад се питам, да ли су се ти хашки сребрењаци исплатили??? Jesu. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Jesu. Баш тако је и Јуда, једно време, мислио... иначе не би урадио то што урадио... А било би интересанантно кад би Зоран могао да нам каже, да ли су се њему исплатили ти сребрењаци? "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 17, 2013 Пријави Подели Написано Мај 17, 2013 Нема ту никаквих "сребрењака" ни паралела са Библијом. Не знам како се уопште неко усуђује да Милошевића са Христом... Тај зликовац је заслужио сваку казну. Штета је само што му није судио наш народ који је највише оштетио. Требало је да му суде родитељи све оне деце која су изгинула у његовим сулудим ратовима. И сва она деца која су остала без родитеља. Аурор, florenntina, Sara" and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука