Arsenija Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Dete moje,moje čedo drago,ostavi se sine svetske zbrke i okreni oči svoje ka svetlosti koja te obasjava. Pogledaj u svoj avatar.Videćeš da je za sreću potreba dobra volja.Podigni glavu i nastavi.Ne okreći se više nazad,ne analiziraj,ne tumači.Radi i voli. Moli... Milo moje dete,ovaj svet je samo sena,jer dani su zli ,ali ja te neću ostaviti.Ja te šaljem,uzmi veru svoju i kreni. Ovde te više ništa ne drži,jer tvoji talenti nisu umoženi.Ja te volim i želim ti svako dobro .Raja na zemlji nikad bilo nije ,to se oduvek znalo,to nije tajna,ne....Bog to ne krije.Sakriveno je samo ono poput bisera,svaka iskra srži i suštine P.s.Tvoja podeljena strana ličnosti koja nema nikakve sličnosti sa tvojom ličnošću,moja ličnosti,bez smisla i sličnosti.Ali ti se postaraj da se usličiš najlepšem liku i obliku. Ne,neću te zadržavati više,došlo je vreme da se ostavi sve i sa foruma zauvek zbriše...... Pogledaj na posao koji te čeka,to je posao ovoga veka.Moraš se razviti,moja klico vere.....do svoje ljubavne mere. P.s. Биљана, ИгорМ, Дијана. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Draga Danka, Adolescencija, srećom, prođe. Ljubim te. Tvoja D. Срђан Шијакињић, Лапис Лазули, Gordana . and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Dragi Stefane nema veze što nećeš da završiš gimnaziju. Ups.. Nisam to trebao da ti kažem. Nema veze. Prebacićeš se na odličan smer i za četiri godine srednje škole imaš puno da naučiš i shvatiš o životu. Znam da ti sad deluje sve teško i da si sam. Ali veruju i prava vera će ti doći, vera koja će ti pomoći i koja će ti biti sve i o kojoj ćeš da pričaš svima. I da batali Anu.Jaooo!!!!! Nsam ni to trebao da ti kažem. Upoznaćeš Anu bićete zajedno ali ti ćeš biti majmun. Ne zavlači je nego budi otvoren i iskren. Tvoj Ti. Јелина, Gordana ., Никола Поповић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Draga djevojcice, samo si glupo deriste iako mislis da si vec odrasla i jako pametna jer si citala ozbiljne knjige i razmisljala o njima i o ljudima i o sebi. To ti nece koristiti ako ne naucis da upoznas svoje srce i vjerujes svojoj intuiciji. Ako ne budes znala i umjela da mudro odlucis o vaznim stvarima imaces velike teskoce i nevolje. Razvices intelekt ali ce ti srce biti raspoluceno. Nikakvo znanje nece ti pomoci da se izboris sa patnjama koje te cekaju. Vidjeces da se istina i smisao ne mogu naci u misli i umu vec u mudrosti srca. Zelis da pomognes ljudima oko sebe, mozda podsvjesno slutis da ce tebi pomoc biti potrebna! Nauci da volis sebe da bi imala sta da das drugima. Trazi izvor ljubavi koji ne presusuje... Gledas otvorenih ociju i srca na surovi svijet oko sebe, dobro bi bilo da se nekako zastitis i bolje promislis o svom mjestu u njemu. Ta vjera koju naslucujes ce ti najvise pomoci. Николa, Саша од Москве, Gordana . and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Драга моја, воли себе мало више твоја Ј. Саша од Москве, Gordana ., Никола Поповић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Иако звучи невероватно, нећеш носити дугу косу читавог живота. Нећеш отићи ни у манастир. Веруј да је добро за тебе што ниси уписао богословију, него гимназију и не цимај се што те цимају што носиш молитвеник и Библију у ранцу. Само, ту Библију пази мало боље, оставићеш је једном приликом у столу дежурног чете и - нестаће. RYLAH, Никола Поповић, Биљана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Draga, Ayla Ne znam da li ćeš mi vjerovati, jer znam da sada ne vjeruješ nikome. Ne žali ni zbog čega, jer sve se dešava s razlogom. Otvori oči i nasmješi se. Pred tobom je život, divan život. Nemoj da te uplaši 99-ta, uspjećeš, samo vjeruj. Dozvoli da te vole i voli...raduj se i ne odustaj od svog sna...ostvariće se. Da...vuk nije tako strašan. Ne daj da te uplaši...kad bude vrijeme, znaćeš o čemu govorim...samo zagrli. Биљана, @RADA, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@RADA Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Draga Rado, Nemoj praviti profil na facebook-u više ćeš izgubiti nego dobiti. Никола Поповић, RYLAH, Arsenija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 :0442_feel: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Voljeno božje biće, čekaju te teška vremena i mnoga iskušenja, ali ne brini jer Bog će te u tim teškim vremenima na rukama nositi....Onaj koga sada toliko voliš za 6 godina jako će te povrediti, godinama ćeš se oporavljati od toga, ali Bog će te izlečiti i shvatit ćeš da i nije moglo biti drugačije i da je to jedan od načina da te Bog vrati na put kojim trebaš ići....sanjat ćeš sina, maštat ćeš da je rođen 14.11. i da nosi anđeosko ime, o ne, Bog neće dopustiti da začneš s onim koga sada voliš, vaši putevi su drugačiji....tvoja stara voljena baka otići će za tačno 14 godina od sada, ona kojoj si ti uvek govorila ljubeći je u čelo, živila mi majko još sto godina, otići će u snu u 101. godini života, a Bog će sledeće godine poslati novu dušu i uslišiti tvoju molitvu, samo u drugom obliku. 14.11. 2011. šalje vam u kuću dečaka, anđeoskog imena, koji će ispuniti vašu kuću, promeniti vaše živote, a ti ćeš znati da je on poseban ...iškolovat ćeš se, ali Bog ima druge planove za tebe. Putovat ćeš mnogo, upoznati razne ljude, od kraljeva do prosjaka,zle jako zle ljude i one jako dobre, živet ćeš na raznim mestima,obićeš mnoga sveta mesta,radit ćeš razne poslove u raznim mestima, kofer će ti kuća biti,ponekada bićeš gladna, ponekada sita, ali svugde gde god se pojaviš donet ćeš svetlo koje svetli iz tvog srca od ljubavi prema Bogu,to će svi prepoznati gde gode se pojaviš, a ON uvek će te čuti i uvek će uslišiti tvoju molitvu, nikada, zaista nikada te neće napustiti...Voljeno božje dete, teška vremena ostavit će traga na tvom fizičkom telu, ponovo ćeš biti na ivici života i smrti, ali Bog će te isceliti, obnovit će tvoje telo i ti ćeš nastaviti dalje...u vremenima koja slede, Bog će se pobrinuti u svakom trenutku da se ne osećaš usamljenom, ti ćeš na sebi svojstven način izgraditi poseban odnos sa anđelima, koji su uz tebe u svakom trenutku tvog života, ali ćeš toga postati vremenom svesnija, pa i ako nekada padneš, oni će te podići...ali Bog ima svoje razloge i kada se budeš na neke trenutke osvrnila, shvatit ćeš da i nije moglo biti drugačije...draga mala Božja ovčice, put dalje je nejasan i meni sada, ali Bog je samnom, ON zna sve i za sve postoji razlog, bilo šta da se dogodi, bilo gde da se nađem, Božja milost će me štititi i zato ne brini jer ono što će se loše desiti jednostavno je samo delić puta kojim moraš proći, a koji ti uvek da snagu da i to preživiš i nakon toga samo si jača, pa i ako ti se čini da ne možeš, shvatit ćeš vremenom da nam Bog uvek da samo onoliko koliko sami možemo izdržati jer Bog ima svoje razloge i On je uvek sa tobom.... -Владимир-, Биљана, Никола Поповић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 :good2: Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Е штреберу мој, школа и професори нису ни промилни део света.Храбро крени, будућност није такав баук. Чека те пуно авантура и изазова. Мани се великих планова само повређујеш себе. Пусти време да донесе повољан ветар. Ништа мала неће на силу. Знам да си тврдоглава, али зид је тврђи. Стога опусти се и уживај у малим чарима. Твој индијанац. Јелина, Дијана., Gordana . and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Draga moja, ti, još uvek mala a uskoro postaješ veLka... Vidi ovako, hoćemo istinu, ili da se malo lažuckamo? Ne, pa naravno, uvek istinito, tako sam i msilila. Šta da ti kažem a da te ne bacim, u dubiozu...Recimo, recimo, nista neće ispasti onako kako si htela. Očekivala. Ali, želim da znaš, da će to sve da te učini puno jačom. Znaš. Nemaš pojma šta će sve da te čeka. I klepa. A biće samo i za tvoje dobro. Imaj vere u ovo šta ti kažem, i seti se svaki put toga kada ti bude svega dosta i kada poželiš da odustaneš. Nećeš biti ni te vokacije, iako će ti čitav život ići to, čime se ipak nećeš baviti. To će bito onako, prvo i žešće vatreno krštenje. I ti ćeš to veoma teško podneti, smao da znaš, ali ćeš vremenom uvideti, da upravo put koji te ej u tome sprečio je aksnije uredio da upoznaš puno važnih i bitnih ljudi, koji će ti aksnije biti neka vsrta mecene kroz život. I neka vrsta tvojoh zaštitnika možda. Druga stvar, koja će te poprilično uzdr,ati biće tvoj gubitak zdravlja, s kojim ćeš čitav život, svakako en doveka da kuburiš, ali će ostaviti ipak traga. To ćeš, poznavati tebe, podneti super, jer ti s takva oko čega trebaš najviše da brineš, tebe briga a šta je najmanje bitno i važno , ti u to, ajd u kolo. Znači...neverovatna bićeš ponekad i sam sebi a ne drugima. Treća stvar, je jedna, koja će bitu suštinski važna, za tvoj lični razvitak i život. Ne nadajući se, život će te dovesti u jednu situaciju gde ćeš morati da ostaviš šta najviše voliš i da biraš. Da izabereš. I verovala ili ne, pokazaćeš se sjajno i do zadnjeg momenta, kao najuplašeniji stvor, odreagovaćeš kako niko od teb neće očekivati. To će te kasnije zauvek obeležiti i zauvek promeniti. Tvoj život okrenuti naopačke ali to će biti zauvek tvoja svetla tačka koja će te i držati da se oporaviš i da se izdigneš iznad svega. MOram ti reći, iako sada ne veruješ u to, a nećeš ni tada, na neki suludi način, to biće tvoja prekretnica. Koja će te svega koštati ali koja će ti vrlo jasno, pokazati šta su tvoje mane a sta vrline. U čemu si ti jaka a u čemu slaba. Pokazaćeš se sama sebi u punom sjaju i crnilu. Na čemu treba da radiš a šta je u tebi tako dobro. Četvrta stvar, znam da je teško, ali to neće biti nimalo lako za tebe. Ali, imaš u sebi fantastičnu moć transformacije. Vodićeš jedan sasvim drugačiji život a to ne zanči da biće loš, ako niej onakav kakvim si ga crtala u maloj detinjoj glavici tada, znaš. Peta stvar...nikada nećeš uspeti da promeniš, to sta jesi . Dzaba ćeš se zatvarati i pokušavati. Biće uzalud, tako da ti savetujem da ne trošiš energiju na sve to, jer je glupavo a i bespotrebno. Sesto, čuvaj sve svoje namilije. U jednom momentu, moze doci u iskusenje da zaboravis na njih. Kakvi god da su, tvoji su, i tvoj zadatak je da budes uz njih. Ponekad ces ti vse biti njima ono sta oni treba da su tebi, ali sta ces. Sedmo...u momentu, kada ti dođe svega previše, pojaviće se On. Neko ko od tebe neće odustati. Zato ti nemoj odustati od sebe, najpre, nikada. Sta god da se desi. Upamti. Sta god da se desi. Osmo...verovala ili ne, umires u dubokoj starosti. Okružena ljubavlju onih koji te vole. Deveto...pa sada već znaš i sama, šta je. Ipak si izdržala. Ljubi te tvoja ti, koja je sadau nekim iha haj drugim, drugim, druuuuuugim godinama, jer za tebe sada, svi su matorci, koji nemaju koliko i ti. Biće sve to dobro, videćeš. Obećavam ti. Kada sma ja tebe, slagala za nešto? Kada? Tako je, nikada. E, pa onda, molim te ja. Pamet u glavu i isšitaj to par puta, imaš tendenciju da previdiš svašta kada ti se ne dopada. Tvoja "starija" Srdasce. :* @Amin, Inner Truth, Никола Поповић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fotina444 Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 eee moja ti....ti si i onako izgubljen slučaj, što god da ti kažem džaba će ti bit...Uzmi tu knjigu i zagrij malo tu stolicu, vjeruj mi valjat će ti... Uživaj u životu, dok još imaš te mladosti... I pođi malo češće do stare babe... Arsenija and @RADA је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Vi ste se svi forumaši izgleda opametili s godinama, pa biste imali šta sebi i da poručite kad biste mogli...ja nisam imam ista razmišljanja, stavove i prioritete, samo su mi se nažalost smanjile ta ludost i sloboda koju sam imala sa 16 godina... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 On 2. 2. 2014. at 23:25, Margareta рече samo su mi se nažalost smanjile ta ludost i sloboda koju sam imala sa 16 godina... не брини ништа, у неко доба ће опет кренути на супротну страну Никола Поповић, Саша од Москве and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука