Драшко Написано Март 4, 2015 Пријави Подели Написано Март 4, 2015 Више бих волео да ме "сачека" мој 46огодишњи ја и каже "Опусти се, све иде својим током, све чему се надаш се полако остварује, мало више уживај у свакодневници....не буди кисео, скини чешће ципеле и чешће ходај бос..." JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 4, 2015 Пријави Подели Написано Март 4, 2015 Шеснаестогодишња ја... не улази у погрешан воз, јер ти свака станица после погрешна! Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 хм... па шта да ти кажем. стрпи се, ни са 11 више, нећеш много да будеш паметан, али ћеш бити мирнији, то свакако. Није лоше ни то Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Шта те све тек чека... ууууууу. Држ' се. Anika and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Шта те све тек чека... ууууууу. Држ' се. Си ју ин тен! Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Е моја будало... Никола Поповић, nikolay, Џуманџи and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Онај моменат кад схватиш да сте садашњи ти и 16-годишњи ти две различите особе, где он нема појма ко си ти, а ти се само кроз маглу сећаш њега. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Октобар 20, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2015 samo napred decko Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука