Aquilius Cratus Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 A lik nije ni planeta uopšte... Veliki duh, ciji je kolega forumas samo jedna manifestacija. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Veliki duh, ciji je kolega forumas samo jedna manifestacija. Ti da ćutiš, nisi ni ti planeta! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Плутон, feeble, Manolis and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 @@Плутон, Само један дбронамеран савет "песимистичне бабе" коју политика ич не занима, и која кочи својим не гласањем вашу светлу будућност "Где ти пуно обећавају, малу торбу понеси, неш се ти од те полиике синак леба најести" Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Само један дбронамеран савет "песимистичне бабе" коју политика ич не занима, и која кочи својим не гласањем вашу светлу будућност Ја те тако нисам назвао нити сам у оном посту мислио на неког конкретно из ове дискусије о Радуловићу (ако је неко дошо на ову тему, ваљда се подразумева да га политика барем мало интересује). Данас сам слично написао на једној другој теми и јавио се Жељко (!?) који се највише интересује за политику. "Где ти пуно обећавају, малу торбу понеси, неш се ти од те полиике синак леба најести" То би имало смисла да ми је нешто обећано, да сам негде понео торбу или да уопште планирам да једем хлеб од политике. Ипак, од политике, свиђало нам се то или не, свима нама зависи да ли ћемо и колико јести хлеб. Па смо тако у једном периоду имали политику која је рекла: пола векне дневно по особи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Политика није по природи прљава ствар нити је свако ко се њоме бави аутоматски укаљан. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Ima Pluton da nosi Vučkov avatar nakon izbora samo tako. Да дигнемо „улог“ на две недеље? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Ипак, од политике, свиђало нам се то или не, свима нама зависи да ли ћемо и колико јести хлеб Можда, не знам, ја једем колаче Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Да дигнемо „улог“ на две недеље? Mislim da bi to bilo preveliki krst za tebe.Neću da ti dopuštam iskušenja veća nego što možeš da poneseš. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Mislim da bi to bilo preveliki krst za tebe.Neću da ti dopuštam iskušenja veća nego što možeš da poneseš. Добро, не смеш, разумем, биће ти превише и та једна недеља са Радулом на аватару. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Добро, не смеш, разумем, биће ти превише и та једна недеља са Радулом на аватару. Može al brinem se za tvoje duhovno zrdavlje s obzirom da ćeš Vučka morati da gledaš dve nedelje na svom avataru. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Plutone, hoce odgovarati ova slicica? Manolis, Плутон, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Može al brinem se za tvoje duhovno zrdavlje s obzirom da ćeš Vučka morati da gledaš dve nedelje na svom avataru. У реду је ако не смеш, не мораш сад да се правдаш. Plutone, hoce odgovarati ova slicica? Хоћеш и ти да се кладиш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 У реду је ако не смеш, не мораш сад да се правдаш. Хоћеш и ти да се кладиш? Necu, dosta ce ti biti kazne od Kratosa. Ja svakako ne mrzim Radula koliko ti Vucica pa ne bi bila proporcionalna kazna Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 У реду је ако не смеш, не мораш сад да се правдаш. Ja mogu Radulovića i sad da stavim.Za mene su svi oni goveda.I taj Radulović i Vučić.Samo ti kažem da si se previše primio za nekoga koji nema nikakve veze sa politikom. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука