cloudking Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Od kada je problem da odrastao čovek ima pravo da u svoj organizam ušmrče, puši ili ufiksa šta god poželi, bilo to nečura, kao marihuana ili sitentičko, kao MMS? Al sto iskljucivo u medicinske svrhe? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Radule je rekao da će se zalagati da se u tu svhru legalizuje, ali nigde nije rekao isključivo. Ako se zalaze za legalizaciju rekreativne upotrebe marihuane, ima moj glas! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Radule je rekao da će se zalagati da se u tu svhru legalizuje, ali nigde nije rekao isključivo. Salim se... On vec ima moj glas Плутон је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 @Pluton Jos samo jedna informacija me deli od uclanjenja u DJB pokret: Kakva vam je politika prema legalizaciji marihuane? Пре свега легализација у медицинске сврхе, али ће без сумње бити јавне расправе и о општој легализацији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Ја сам рационалан чо'ек. Реко' ономад да бих гласао и за Вучића кад би Шешељ нпр. био главни противкандидат са шансама да преузме власт. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Пре свега легализација у медицинске сврхе, али ће без сумње бити јавне расправе и о општој легализацији. Tooooo! Radu-le Ca -re Radu- le Ca- re! Плутон, RYLAH and Manolis је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Мурамасо, фин аватар. Снежа, Бореалис и Кратос ће носити сличан од 25. априла. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Mozes malo odmoriti sad od propagande, stigla smena. florenntina, RYLAH, verum est in beer and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Mozes malo odmoriti sad od propagande, stigla smena. Нема код нас смена, само надолазе нови, видиш да се множимо ко зечеви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Ко не зна, отворене су опкладе са Плутоном у вези са Радуловим преласком цензуса. Пређе - носите Радула недељу дана на аватару. Не пређе - Плутон носи недељу дана аватар по вашем избору. Према Фактор+ и сличним истраживањима имате велике шансе да добијете опкладу, Радуле је на 3% и мање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Министарство просвете забранило предавање Саше Радуловића Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Министарство просвете забранило предавање Саше Радуловића Сад вам и просвета смета!!! Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Министарство просвете забранило предавање Саше Радуловића Na stranu politika, ali ovo je bas velika steta jer sam cula od drugara da su mu predavanja jako dobra i uopste sama ideja da se u Srbiji ljudi edukuju o stratup-ovima, kako da formulisu ideje za biznis i kako da dodju do finansija za njihovu realizaciju je jako korisna i potrebna. Stvarno ne znam gde je kraj ovoj komunjarskoj srbodestrukciji i potrebi da se ugusi svaka iole lepa i korisna inicijativa?! Плутон је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Шта ће бре нама ти стартампови... Идемо ми сви на село да се бавимо пољопривредом. То је будућност! Плутон је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Сад вам и просвета смета!!! Sad vam i startapovi krivi sto je car go!!! https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука