Jump to content

Bivši ministar Saša Radulović

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

:))  12:smeha:   

Ти се смеј, ал' кад се кладим с вама (осим за Трампа) практично ништа и не прогнозирам, истраживања која сам видео су озбиљна (и скупа), нису ова попут Фактор+ где само зову људе на фиксни и не објаве ниједан параметар.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ako Radule pređe celzijus treba da ti se zahvali i dodeli poslanički mandat, mislim da bi bilo fer. Kao što je Đuka dobio od Aleka. :) Da neje bilo njega još bi Žuti vladali. 

Не би било лоше, чуо сам да имају фин ресторан тамо у Скупштини.

Подели на овим сајтовима

Суд већ две године не може дa пронaђе Алексaндрa Вучићa и уручи му тужбу зa клевету коју је Сaшa Рaдуловић поднео због изјaве дa је кaо министaр привреде новинaримa БИРН-a достaвио уговор ЈАТ-a и Етихaдa.

Вучић избегaвa суд и тиме урушaвa углед и незaвисност веомa вaжне грaне влaсти. Суд очигледно имa проблем дa гa пронaђе, a пошто смaтрaмо дa је незaвисност судске влaсти темељ демокрaтског друштвa, позивaмо грaђaне дa помогну суду дa пронaђе премијерa. Игрa скривaњa од судa је толико опaснa дa сaмо уз општу подршку грaђaнa могу дa се охрaбре судски позивaри дa пронaђу премијерa.

zmurke.jpeg

Тужбa против Алексaндрa Вучићa билa је нaсловљенa нa Немaњину 11, где је седиште Влaде, aли пошто је тaмо безуспешно покушaно уручење тужбе, позивaмо грaђaне дa нaм пишу и предложе нa коју aдресу дa му је пошaљемо.

Још једном позивaмо јaвно премијерa дa пошaље свог aдвокaтa и преузме тужбу. Ово није јединa тужбa против Алексaндрa Вучићa, aли нaјдуже чекa дa буде урученa. У aвгусту прошле године покрет “Достa је било – Сaшa Рaдуловић” поднео је и кривичну пријaву против Александра Вучића, зa злоупотребу службеног положaјa и подстрекивaње, због сумње дa је, припремaјући се зa вaнредне изборе, током друге половине 2013. године и почетком 2014, преко неидентификовaних људи у згрaди Влaде Србије, принудио директорa Беогрaдске пословне школе дa “позaјми“ 781 милион динaрa Симпу, Новостимa, Кон Тикију и Вaтерполо клубу “Рaднички”. Кривичнa пријaвa је поднетa нa основу извештaјa новинaрa БИРН-a, јер не постоји ниједaн зaконски основ по коме би школa смелa дa плaсирa својa средствa у виду позaјмицa било коме.

Пре неколико дaнa поднели смо и кривичну због кривичног делa неизвршењa судске одлуке из чл. 340 стaв 1. Кривичног зaконa Републике Србије јер Влaдa није поступилa по 15 прaвоснaжних пресудa Упрaвног судa и није објaвилa пословне биогрaфије функционерa.

Покрет достa је било зaхтевa дa се поштује незaвисност судa и дa се рaди нa ојaчaвaњу прaвосуђa тaко што ће се принцип дa су сви једнaки пред зaконом доследно примењивaти.

Подели на овим сајтовима

Е ајде онда ако пребаци, ја морам да будем социјалиста недељу дана.   :)

Sto bi rekla ekipa iz administracije...mlad si, nemoj da se zaleces, zao mi da se posle ne razocaras :))

Подели на овим сајтовима

Суд већ две године не може дa пронaђе Алексaндрa Вучићa и уручи му тужбу зa клевету коју је Сaшa Рaдуловић поднео због изјaве дa је кaо министaр привреде новинaримa БИРН-a достaвио уговор ЈАТ-a и Етихaдa.

Kao sto nam je svima vise puta lepo objasnjeno, nas premijer radi 24h dnevno. Kada covek da stigne kuci da primi prijavu? Kada?! A g. Radulovic, ako mu je zaista stalo da ga nadje, neka se izbori bar za jedan termin na nekoj TV, pa ce odmah da ga sretne, bar u hodniku izmedju dva TV nastupa a ne da proziva tamo neki sud da radi njegov posao. Cccc... 

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мени је сасвим јасно да људи после 45 година комунизма и 25 година неокомунистичких странака које су све до једне израсле из истог корена потпадну под ту причу како су сви исти по неком аутоматизму. И јасно ми је да људи неће да гласају и да су песимисти. И чак ми је јасна и екипа која се поноси тиме што их политика не занима и не знају ни које странке постоје итд. (мало теже их сварим, али их разумем).

To ti je nova generacija botova. Prva generacija ("Svaka čast Vučiću...", "Kao obrazovan Srbin/Hrvat/Slovenac...") bila je kao T-600 sa gumom umesto kože, previše očigledni.

Novi botovi su malo napredniji, kao T-800 ("LOPOV", "STEČAJENI UPRAVNIK", "UPROPASTIO PREDUZEĆA", "RADNIKE NA ULICU", "SVI SU ISTI", "VUČIĆEV ČOVEK").

Nema veze ako usput opljune po velikom vođi, bitno je da ljudi ostanu apstinenti i da ne glasaju.

Али ми није јасно толико пљување Радуловића чисто да се оправда тај апстинентски став. Чему то? Ако не желите да гласате за њега, или уопште за било кога, нико вас не тера, кажите да није довољно уверљив за ваше личне критеријуме и то је то. Ал' кад причамо о неким конкретним стварима, ружно је пљувати без аргументације било кога, па и Вучића (ту сам пао пар пута, признајем :) ).

Ovo ni meni nije jasno. Uverljivo je kada su Vučić i Dinkić pričali o Beogradu na vodi i starnim investitorima kao mesijama, a nije uverljivo kada neko kaže da će da radi nešto što bi svako ko ima i malo razuma uradio.

Од свих на теми који су учествовали, једино је RYLAH изнео аргументовану критику (у тренуцима кад није троловао :) ) и објаснио Радуловићево политичко неискуство и неразумевање комплексности државне машинерије. И ја се са тим слажем (а видите колико ботујем овде за Радула, иако ниједан сендвич нисам добио :( ).

Nekako mi je privlačnije da glasam za čoveka koji je politički neiskusan, a i pored toga savršeno razume šta su održivost i interes, nego za dokazane lopove i nesposobnjakoviće.

Подели на овим сајтовима

To ti je nova generacija botova. Prva generacija ("Svaka čast Vučiću...", "Kao obrazovan Srbin/Hrvat/Slovenac...") bila je kao T-600 sa gumom umesto kože, previše očigledni.

Novi botovi su malo napredniji, kao T-800 ("LOPOV", "STEČAJENI UPRAVNIK", "UPROPASTIO PREDUZEĆA", "RADNIKE NA ULICU", "SVI SU ISTI", "VUČIĆEV ČOVEK").

Nema veze ako usput opljune po velikom vođi, bitno je da ljudi ostanu apstinenti i da ne glasaju.

Ovo ni meni nije jasno. Uverljivo je kada su Vučić i Dinkić pričali o Beogradu na vodi i starnim investitorima kao mesijama, a nije uverljivo kada neko kaže da će da radi nešto što bi svako ko ima i malo razuma uradio.

Nekako mi je privlačnije da glasam za čoveka koji je politički neiskusan, a i pored toga savršeno razume šta su održivost i interes, nego za dokazane lopove i nesposobnjakoviće.

Đes' nindža?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ал' кад причамо о неким конкретним стварима, ружно је пљувати без аргументације било кога, па и Вучића (ту сам пао пар пута, признајем ).

било кога, па и Вучића  

па и Вучића

:unbelieveble:  :unbelieveble:  :unbelieveble:  :unbelieveble:

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

@@Muramasa,

Брате, ел могуће да се и Мрачни Господар Сита, који би да покори цео универзум, вратио на ЖРУ само да би ботовао за Радуловића?  :smeh1:  :smeh1:  :smeh1:  :smeh1:

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Da se legalizuje u medicinske svrhe.

Pa sve stranke su za to.Ništa Radule tu nije novo izmislio.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...