Плутон Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 ne moze biti toliko samostalan da na taj nacin sebi preliva iz cupa. Може, тако је дефинисана функција министра. Премијер не може ништа да му одреди, може само да га разреши функције. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Moze u Afganistanu, u iole uredjenoj drzavi ne moze tako da se radi. Pa ni Vucic to ne radi, vec nabaci burazu neke poslove, monopol ili nesto tako i onda zaradjuju. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Moze u Afganistanu, u iole uredjenoj drzavi ne moze tako da se radi. Pa ni Vucic to ne radi, vec nabaci burazu neke poslove, monopol ili nesto tako i onda zaradjuju. Фебло, па нико то ни не каже, само ми подмећеш нешто овде. Радуловић не прича како је мого да краде тако, узме рецимо 200 милиона евра из касе и ништа. Каже да је могао исто као и они, као Вулин нпр. (погледај колико ботова има, а колика му је странка). Ето, мого је нпр. онај „кредит“ (под наводницима јер се то не враћа ) од 150.000.000 што је Вучић тражио за Чеду, Радуловић да намести неком свом и сл. па да после деле, а није. Ил' је мого пола да да за СНС, а пола да узме себи па да направи коалицију са Вучком и да остане с њим на власти још 4 године и да се силно накраде за то време. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Мени је сасвим јасно да људи после 45 година комунизма и 25 година неокомунистичких странака које су све до једне израсле из истог корена потпадну под ту причу како су сви исти по неком аутоматизму. И јасно ми је да људи неће да гласају и да су песимисти. И чак ми је јасна и екипа која се поноси тиме што их политика не занима и не знају ни које странке постоје итд. (мало теже их сварим, али их разумем). Али ми није јасно толико пљување Радуловића чисто да се оправда тај апстинентски став. Чему то? Ако не желите да гласате за њега, или уопште за било кога, нико вас не тера, кажите да није довољно уверљив за ваше личне критеријуме и то је то. Ал' кад причамо о неким конкретним стварима, ружно је пљувати без аргументације било кога, па и Вучића (ту сам пао пар пута, признајем ). Од свих на теми који су учествовали, једино је RYLAH изнео аргументовану критику (у тренуцима кад није троловао ) и објаснио Радуловићево политичко неискуство и неразумевање комплексности државне машинерије. И ја се са тим слажем (а видите колико ботујем овде за Радула, иако ниједан сендвич нисам добио ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Ау човече, јел смо ти рекли да ћемо гласати за њега, тј за тебе, па пошто је то решено, ово пишемо мало за нашу душу, а и таман да му пренесеш ова наша запажања, па да се мало вежба, да види какво је расположење у народу, да буде спреман у дебатама на таква питања... Ја сам стекао утисак да ме барем пола форума већ види као излапелог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Ја сам стекао утисак да ме барем пола форума већ види као излапелог. Ал' нема везе, за Радула и у лудницу ако треба! verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Нашао сам да је пет година био извршни директор и председник фирме која се бавила обрадом слика на серверима (во времја оно кад је то све тек почињало). Фирму је купила друга фирма коју је купио Adobe. Какав год да је био, из приложеног не делује да је био толико неуспешан да је морао да се врати у Србију. И људи са слабијим биографијама могу да се снађу на трулом западу... Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Ево, питајте га вечерас шта имате, да ја одморим мало. https://plus.google.com/events/coa0cfah0q4o3qhge17u5hdfkv0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 И ово за идеале, то ми и Жељко скоро реко, каже ти си идеалиста итд. Нисам, јер да јесам, ја бих као и многи чекао неку идеалну политичку опцију да је подржим и да изађем на изборе. Cela apoliticna i neutralna ZRU administracija se zabrinula da se ne razocaras u Sasu Radulovica pa ti vidi Plutone "sinko" sta ti je ciniti sa tolikim dusebrizjem... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Заборавих да вам се изјадам. Чита жена јуче вести и пита ме да ли ћу да гласам. Ја реко' не знам, не верујем, а она ће ни пет ни шест него: ”Па гласај за Радуловића!” Сад сумњам да се тајно виђа са Плутоном. RYLAH, feeble, Снежана and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Ево, питајте га вечерас шта имате, да ја одморим мало. https://plus.google.com/events/coa0cfah0q4o3qhge17u5hdfkv0 E, znas sta sam teo da te pitam... Za koga bi glasao ako bi Radule raspustio DJB? Ako bi sad reko "bataljujem sve i vracam se u USA"? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Заборавих да вам се изјадам. Чита жена јуче вести и пита ме да ли ћу да гласам. Ја реко' не знам, не верујем, а она ће ни пет ни шест него: ”Па гласај за Радуловића!” Сад сумњам да се тајно виђа са Плутоном. Ili su Plutoni svuda oko nas. Ronald and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Ili su Plutoni svuda oko nas. A lik nije ni planeta uopšte... Плутон, Avocado and Ronald је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 A lik nije ni planeta uopšte... Куче. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Ima Pluton da nosi Vučkov avatar nakon izbora samo tako. Ronald, Manolis, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука