DankaM Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Kad već imamo stope u pesku STOPE U PESKU Jedne noći čovek je usnio: sanjao je da je hodao duž obale sa Gospodom. Preko neba su blještali prizori iz njegovog života. U svakom prizoru primetio je dva traga stopala u pesku , jedan je pripadao njemu, a drugi Gospodu. Kada je poslednji prizor njegovog života bljesnuo pred njim , on se okrenu da pogleda stopala u pesku. I tada primeti , daje mnogo puta,duž staze njegovog života ,samo jedan trag stopala. Primeti da se to, takođe, dešavalo u najtežim i najtužnijim vremenima njegovog života. Ovo mu zasmeta i on upita Gospoda o tome : » Gospode, ti reče,da kada odlučim da te sledim, da ćeš hodati samnom čitav put ,ali sam primetio da u najtežim vremenima u mom životu , ima samo jedan trag stopala . Ne razumem zašto me ostavljaš kada si mi najpotrebniji.» Gospod mu odgovori: »drago moje dete , ja te volim i ne ostavljam. Kroz vreme tvoje kušnje i patnje , kada vidiš samo jedan trag stopa , toJe kada sam te nosio.» LogosAgape, nana, *Blue* and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Фебруар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Meni omiljena beseda od njega Evo i drugog dela... *Blue*, Дијана. and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Zero је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Фебруар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Pre neku nedelju sedim i čituckam nešto, i baš mi se pridremalo, ali se nisam dao... Onda mi padne na pamet neka misao, pa rekoh da zapišem (imam tako jedan beležnik gde zapisujem tako neke mudre misli na koje naletim, a ponekad mi padne na pamet i nešto iz ove moje glave, da napišem). Nego, krenem ja da pišem: "Jedan je Bog..." i tu zadremam. I evo, prođe par nedelja i tek sad primećujem, ko zna zašto je to dobro što je nisam zapisao do kraja "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Натан and Жедни је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Zero је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Ево брале, да приложим и ја нешто мало... 8086.gif Радосна, Zero and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Драшко је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2014 http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201304/593999/bice-sunca-pa-makar-g.jpg Crnokosa, Драшко, Дијана. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Натан, Дуња, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Zero and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Април 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Иван Ивковић, Ayla , Srdjan Kotur and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Мај 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Odškrinuo sam vrata srca Hristu i shvatio da On nije onakav kakvim ga drugi predstavljaju. Znao sam da On mene oduvek poznaje, ali najviše sam se iznenadio kad sam shvatio da i ja Njega poznajem od ranije Саша од Москве, Sanja Т., Јелина and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Мај 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 "Ja sam Bog iz bliza, a ne samo iz daleka, i blizu tebe je spasenje tvoje."(Jer. 23, 23) nana је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Ти кажеш: "То је немогуће!" Бог вели: "Што је људима немогуће Богу је могуће" (Лк. 18, 27). Ти кажеш: "Превише сам уморан." Бог вели: "...ја ћу вас одморити" (Мт. 11, 2). Ти кажеш: "Нико ме не воли." Бог вели: "Ја те волим" (Јн. 3, 16; 1, 4). Ти кажеш: “Не могу никако да кренем напред.” Бог вели: Доста ти је благодат моја (2. Кор. 12, 9). Ти кажеш: "Не разумем оно што се око мене догађа." Бог вели: "Ја ћу управљати кораке твоје" (Пс. 3, 4-5). Ти кажеш: "Ја то не могу." Бог вели: "Ти све можеш" (Фил. 4, 13). Ти кажеш: "Ја нисам кадар." Бог вели: "Ја сам кадар" (2. Кор. 9,) Ти кажеш: "То код мене неће изаћи на добро." Бог вели: "А знамо да онима који љубе Бога све помаже на добро" (Рим. 8, 2). Ти кажеш: "Не могу себи да опростим." Бог вели: "Ја ти опраштам" (1. Јн. 1, 9; Рим. 8, 1). Ти кажеш: "Не могу с овим изаћи на крај." Бог вели: "А Бог мој испуниће сваку потребу вашу..." (Фил. 4, 19). Ти кажеш: “Плашим се.” Бог вели: Јер нам Бог није дао духа плашљивости... (2. Тим. 1, 7). Ти кажеш: “Стално сам забринут и разочаран.” Бог вели: Све своје бриге положите на Њега, јер се Он стара за вас (1. Пт. 5, 7). Ти кажеш: "Немам довољно вере." Бог вели: "Ја свакоме дајем меру вере" (Рим. 12, 3). Ти кажеш: "Нисам довољно паметан." Бог вели: "Ја ти дајем мудрост" (. Кор. 1, 30). Ти кажеш: "Осећам се усамљеним." Бог вели: "Ја те никада нећу напустити" (Јев. 13, 5) Жедни, Zero, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука