DYNABLASTER Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Poenta kod Deretica, je sto nije sve diskreditovano, dosta stvari je u pravu, pa je greska automatski diskreditovati sve sto prica, to po automatizmu rade ovi sto misle da su svi koji veruju u teorije zavere budale i da je SVE zabluda. Kao sto je vec receno, suprotne strane istog novcica. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Може бити и тако, о масонима не знам баш ништа, тако да не могу да причам. Искрено, не занима ме превише та тематика езотеријских друштава, гледам на њих као на неке од безброј интересних група. Ако произвођачи оружија и синдикат камионџија у Америци имају јак и утицајан лоби, зашто га не би имали и масони... Али то никако није исто као кад верујеш да су масони имали утицаја на сваки битан догађај у историји, или да су илуминати основали Америку, и на долар убацили симболе Атлантиде или шта већ... Кажем то онако, да не помислиш случајно да кажем да ти верујеш у ове блесаве теорије. Него, теме је таква да се лако измеша све и свашта, и онда се некад проницљиви људи који ен верују у саопштења за јавност Стејт департмента изједначавају са разним шарлатанима са Хитори канала и Ејншент елијена. Сличан пример у историји са проф. Деретићем, његове фантастичне теорије су на неки начин, у очима јавност, диксредитовале и неке друге озбиљне историчаре који имају одређене замерке на званичну верзију историје... Наравно. Не мора значити да су утицали на сваки историјски догађај, и нису, спомињем само неке. Нису ни они постојали одувек, мада кажу да су настали од темплара, имају сличности са њима, али нису неке везе повезане. Све је то у подручју мистерија, јер се такве ствари не могу баш доказати. Много се преувеличава, измишља, као што спомињеш ту Атлантиду и илуминате, за шта морам признати први пут чујем. Ради се о свевидећем оку, чест симбол и у нашој Цркви, али неки то око повезују са Сатаниним оком и са Хорусовим оком. Колико је то тачно не знамо, али моје неко мишљење које не мора бити тачно је да је све то намерно тако мистериозно, замршено, недоказиво што је један вид одбране тих особа. Сви су они на неки начин повезани, као и сви људи угладном, поготово данас, тако да не можемо потпуно знати ко се крије иза тога и која им је права намера и шта све знају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 хах, а размишљао сам да ставим упитник у заграду иза "проф.", али сам био убеђен да јесте био професор историје (уметности?) или тако нечег. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Poenta kod Deretica, je sto nije sve diskreditovano, dosta stvari je u pravu, pa je greska automatski diskreditovati sve sto prica, to po automatizmu rade ovi sto misle da su svi koji veruju u teorije zavere budale i da je SVE zabluda. Kao sto je vec receno, suprotne strane istog novcica. Знаш како, и човек слеп од рођења може да погоди боју зида, само да ли би му препустио декорацију стана. Проблем је што, хтели - не хтели, када неко има изјаве попут г. Деретића, аутоматски долази под знак питања све што је икад радио... Можда то и није исправно, али је просто тако. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 хах, а размишљао сам да ставим упитник у заграду иза "проф.", али сам био убеђен да јесте био професор историје (уметности?) или тако нечег. Јок море, ниђе везе, математичар ил инжењер неки, пише да је стекао докторат права у САД, ал питање где и како, пошто исто тако пише да се служи неким језицима, ал међу њима нема енглеског. Ко зна која је прича, ал ни П од професора. Има Јован Деретић који је стварно професор, српског језика, и критичар, ал он нема везе са овим, овај је Јован И Деретич. Срђан Шијакињић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Gluposti... o ovome su cak i zapadne novine pisale, naime, da su Gadafija ubili specijalci i placenici, kakav crni narod... Prebili su ga pobunjenici koji su ga i likvidirali. Ako ces ti da ih nazoves "Specijalci i placenici" jer ti je tako lakse - ok. Ti ljudi koji su bili pobunjenici su upravo gradjani libije, niko drugi. Јок море, ниђе везе, математичар ил инжењер неки, пише да је стекао докторат права у САД, ал питање где и како, пошто исто тако пише да се служи неким језицима, ал међу њима нема енглеског. Ко зна која је прича, ал ни П од професора. Ja sam cuo da je covek elektrichar, banderas. Poenta kod Deretica, je sto nije sve diskreditovano, dosta stvari je u pravu, pa je greska automatski diskreditovati sve sto prica, to po automatizmu rade ovi sto misle da su svi koji veruju u teorije zavere budale i da je SVE zabluda. Sta je u pravu? Naravno da nije sve zabluda, on da bi kreirao zabludu on iznese tacnu istorijsku informaciju pa je iskrivi .. kako se kaze.. krene da lije vodu niz svoj bunar.. ili spoji dve nespojive istorijske informacije, iz istog razloga. Ili spekulise oko neke istorijske informacije. Apsolutno nista (sto je njegovo delo) nije u pravu. Jedino je u pravu oko istorijskih informacija koje koristi ali ne nacin na koji ih on intepretira u svoju teoriju. I nije sve zabluda, vec je sve laz i lupetanje gluposti. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Јок море, ниђе везе, математичар ил инжењер неки, пише да је стекао докторат права у САД, ал питање где и како, пошто исто тако пише да се служи неким језицима, ал међу њима нема енглеског. Ко зна која је прича, ал ни П од професора. Има Јован Деретић који је стварно професор, српског језика, и критичар, ал он нема везе са овим, овај је Јован И Деретич. А који од те двојице Јована је био посланик Странке српског јединства покојног Аркана? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 А који од те двојице Јована је био посланик Странке српског јединства покојног Аркана? Овај, Јован И. Деретић. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Знаш како, и човек слеп од рођења може да погоди боју зида, само да ли би му препустио декорацију стана. Проблем је што, хтели - не хтели, када неко има изјаве попут г. Деретића, аутоматски долази под знак питања све што је икад радио... Можда то и није исправно, али је просто тако. Znak pitanja je jedno, a potpuno odbacivanje svega je drugo. Upravo o tome i pricamo na ovoj temi. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Niko ne pada ne teorije zavere. Teorija zavere moze biti osnovana i neosnovana. Ateista koji je otvorio ovu ocigledno ne zna da ateisti ne veruju u nista. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Tebi je u mozgu wrong. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Tebi je u mozgu wrong. Чему ово? Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Има неких референци, ал ево написаћу текст о томе да нама владају ванземаљски рептили и ставићу тону референци, што не значи да је текст озбиљан. Да ли причати само о онима који верују у ванземаљце, о онима који верују у ХААРП, гуштере, или шта већ? Najs traj, mister Anunaki! Da se dobri sangoma nije zrtvovao i jeo kuvani mrc kako bi dosao do informacija, ja bih sad naseo na tvoje price o neozbiljnosti reptilskih uticaja. Medjutim, raskrini ste! Sad, satro, dobri sangoma nema pojma, a ovamo otvoreno tvrdis da je Brzezinski azdaja (a svi znamo da azdaje nisu nista drugo do REPTILI). Ако неко не зна ко су ове интелектуалне аждаје, нек погледа. https://www.pouke.org/forum/topic/16131-potop-argumenti-za-i-protiv/#entry687380 (potop-argumenti-za-i-protiv, 47. strana, 559# post, ako ne radi link kako valja) RYLAH and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Opet on pa ve' smo mu rekli da prekine s ti reptili. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 А који од те двојице Јована је био посланик Странке српског јединства покојног Аркана? Mislim da je bolje korisiti terminologiju udovice Svetlane, "pokojni Zeljko". Ipak je Svetlana jos uvek uticajna (na stranu robija zbog kradje), afirmativno o njoj govori Premijeri i mnogi poslanici. RYLAH and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука