Jump to content

Zašto racionalni ljudi padaju na teorije zavere

Avocado

Препоручена порука

Ne znam pitaj dotičnog on to najbolje zna.

Koлега обрати пажњу на изражавање

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Tebi je u mozgu wrong.

Све што си рекао, стварно није фер. И што се сад не би лепо извинио Авокаду?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Prebili su ga pobunjenici koji su ga i likvidirali. Ako ces ti da ih nazoves "Specijalci i placenici" jer ti je tako lakse - ok. Ti ljudi koji su bili pobunjenici su upravo gradjani libije, niko drugi.

Ovo je neka satro zvanicna verzija, a ja govorim o onom sto je stvarno bilo. Nauci da razlikujes to dvoje, jer se u danasnjem svetu cesto ne poklapaju skroz, a ne retko se ne poklapaju uopste. Samo malo uporedis vesti i svedocanstva, i vidis i sam.

Drugim recima, to su "pobunjenici" isto k`o i ovi sad u Siriji...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

У мору информација које се са разлогом пласирају, човек мора бити паметан и наћи истину.

Ту су Хришћани у предности...јер молитвом тренирамо расуђивање...и уз Божију помоћ...покушавамо истину наћи..

Многе теорије завера и служе да се замаскира истина.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Ne napredujem ja uopste, ja sam to mislio i odavno. JA ne sporim postojanje zavera, sporim glupe argumente za egozotichne zavere. Stvarne zavere su mnogo manje egozoticne. Zato se o njima i ne prica....

Slazem se. Jedina zavera u koju ja verujem jeste to da se ljudima namerno serviraju iracioanalne teorije zavere koje se lako gutaju, tako da se ljudi zamlacuju sa njima dok im prave (down to earth) zavere prolaze pred ocima neopazeno...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Najs traj, mister Anunaki! Da se dobri sangoma nije zrtvovao i jeo kuvani mrc kako bi dosao do informacija, ja bih sad naseo na tvoje price o neozbiljnosti reptilskih uticaja. Medjutim, raskrini ste! Sad, satro, dobri sangoma nema pojma, a ovamo otvoreno tvrdis da je Brzezinski azdaja (a svi znamo da azdaje nisu nista drugo do REPTILI).

Не знам уопште о чему говориш, и не знам ко ти је тај Сангома. И не познајем никакве хуманоидне рептиле. А и кад бих познавао, то сигурно не би били они зли, него ми добри који смо ту да вас заштитимо...

БРРРРААААААААРГХХХ!!! Умрећеш за ово!!! СВИ ЋЕТЕ УМРЕТИ! Сви сем Соње Павловић! Годинама се трудимо да се сакријемо у дослуху са нашим људским савезницима који пишу против постојања завера и једним потезом си ме разоткрио, Древно Дрво! Умрећеш у страшним мукама!!!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Кад знаш библију, вероватно нечеш да се упецаш у глупост. а пошто вечина непропознаје библију а и нити су читали вероватно су многобошци. тврдиш да си прволсавац а книгу узео у руке ниси. не лажите себе. да би био православац требаш да знаш библију. многобошци углавном верују у све, врше погрешне ствари, лоше ствари. сасвим против бога, прељубе, секс с многим женама девојкама, и жене исто то раде секс са многим мушкарцима, убиства итд то није православац. То је ванземаљац а нe православац :D

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Ovo je neka satro zvanicna verzija, a ja govorim o onom sto je stvarno bilo. Nauci da razlikujes to dvoje, jer se u danasnjem svetu cesto ne poklapaju skroz.

Obi, ja ne citam misli, nemam insajderske infromacije pa ne mogu da imam neke vizije o stranim placenicima koji ubijaju gadafija. Ako imas informaciju - podeli... ako vec kazes da zvanicna verija nije tacna.

Mada ja mislim da zvanicna verzija nije daleko od istine... da je taj narod toliko voleo tog gadafija.. oni bi i te kako zeleli da zuastave strane placenik.

bojim se da je srpska verzija o tome kako je gadafi super prenaduvana.. mi obichno uzdizemo u nebesa svakog ko je protiv amerike... mislim da je istina, na nekih 3/4 puta do zvanicne. Cinio je dobro za jedan deo stanovnistva, ali je generalno ostatak stanovnistva bio u ocajnom stanju ... a neki u toliko ocajnom da su pokrenuli pobonu protiv njega.. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...