Deja Vu Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 У реду можда сте у праву. Али ако сте хришћани, сетите се Откровења и шта тамо пише. Како време тече, све смо ближи доласку Христа, а самим тим ближи смо најгорим временима. Не треба се плашити тога, већ се радовати доласком Христоса. Али не треба одбијати такве ствари и прихватати оно што медији, уџбеник и неки ауторитет кажу. Треба бити опрезан, а приметио сам овде, да многи хришћани постају савремени, модерни, обојени Западом. Било би лоше када бисте, пратећи ту моду, сутра примили жиг звери. Свако добро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Daj mi neki primer kada su se amerikanci hvalili nekim trofejom, u smislu nekog smo pobedili.. evo ga .. izlozba njegovih delova..? Mislim to je cist aspekulacija - sta ti ocekujes od amerikanaca.. Ako mislis da je to neki argument ok.. Kao sto rekoh, ti (kao i mnogi drugi) iz raaznoraznih razloga mesate stvari.. to sta rade vojnici to je jedno, to sta radi vlada to je drugo to sta rade gradjani to je trece. Upravo sam iz tih razloga pored takvih generalizacija. Tako bojis komplet ameriku u neku muslimansko-mrzachku naciju.. jer eto ima vojnika koji pisaju po lesevima. Isto kao da neko kaze... Srbi mrze muslimane jer su ih njihovi vojnici klali u srebrenici... pa ti reci.. jel ta izjava ima smisla? Садама Хусеина су убили пред камерама. Што то нису урадили са Бин Ладеном? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Мени није најјасније када се узима да здрава (на основу историјских чињеница) сумња у званичне верзије прелази у веровање у теорију завере? Рецимо, имали смо Рачак, чини ми се (за ово нисам сигуран, немам времена сад да копам по нету) да смо имали и инсценирање пуцњаве на хеликоптер Хилари Клинтон за време рата у Босни, затим лаж да Ирак поседује биолошко оружије, имали смо лажиран инцидент у залину Тонкин који је био повод за ангажовање Американаца у Вијетнаму и да не набрајам даље, могло би се наћи наравно још примера... Дакле, није ми јасно зашто је толико неприхватљиво сумњати например у званичну верзију о Перл Харбору, или уосталом и многе друге званичне веризије о разним догађајима, кад је историја несумњиво показала да државе често лажу. Tumaralo. and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Садама Хусеина су убили пред камерама. Што то нису урадили са Бин Ладеном? Iscurela im baterija. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Ponovio sam milion puta, al opet da kazem, Bin Laden je americki glumac, shvatite to vise. U nedostatku argumenta - svoj sav ponavljati kao pokvarena ploca. Садама Хусеина су убили пред камерама. Што то нису урадили са Бин Ладеном? To nisu uradili amerikanci. Sa ubijanjem Sadama Huseina Amerkanci nemaju veze. Isto kao sto su gadafija ubili oni njegovi gradjani koje je on tako sjajano vodio kako se prica u nasoj zemlji. Људи који свуда и у свему виде теорију завере имају опасан проблем...као и они који је нигде, никада, и ни у чему не виде. Zavere sigurno postoje, ali su mnogo down to earth to jest mnogo racionalnije nego ove st ose vuku po dokumentarcima. ... Дакле, није ми јасно зашто је толико неприхватљиво сумњати например у званичну верзију о Перл Харбору, или уосталом и многе друге званичне веризије о разним догађајима, кад је историја несумњиво показала да државе често лажу. Ovde se ne radi o tome da neko tvrdi da su mozda dvadesetak coveka znali nesto pa sakrili.. kao naprimer... da se sprema napad na perl harbor. Ove zavere o kojima pricamo ljude - moraju da ukljuce milione ljudi. Ja konkretno ne pricam nista o tome ko je organizovao i koji su motivi bin ladena... ali pricati da su "uletali prazni avioni" da je WTC "srusen bombama" da je "bin laden americki glumac" nije zavera koja ukljucuje dvadesetak ljudi nego mnogo vise. To ti je prica da u jednoj zaveri ucestvuje preko hiljadu ljudi.. mnogo vise preko hiljadu. Recimo prica da je WTC srusne bombama bi bila zavera koja bi ukljucivala preko milion ljudi... koliko vec postoji inzinjera.... gradjevine, fizicara, strucnjaka za rusenje zgrada, arhitekta itd.... Pitanje.. zasto svi oni cute? Ali eto ima dvojica trojica, koji mozda izjave nesto. Dakle.. nije problem postojanje zavera.. problem su iracionalne teorije zavere. Kao sto je naprimer.. bin laden ne postoji, sve su sami amerikanci uradili, gadjali su raketama pentagon, a avioni nikad nisu postojali. Ili josh gore.. amerikanci su lansirali avion pun svojih gradjana u zgradu.... - kako? Bespilotno? Koga su to amerikanci nasli da im to uradi? I na kraju.. amerikanci su naredili nekoj terirostickoj organizaciji da ih napadne.... sve su to "zavere" koje ukljucuju veliki broj ljudi.... Jedina razumna stvar koja bi mogla da bude u sluchaju WTC je to da su znali da ce napad da se desi - ali su namerno pustili. A sve ostalo je toliko malo verovanto... da je to strasno... Isto vazi naprimer.. za pricu o tome da "amerikanci nisu sletali na mesec" svaki aspekt te price.... trazi od tebe da poverujes da u "zaveri" ucestvuje ekstremno veliki broj ljudi... stranih drzava, amaterskih astronoma itd... Ili da poverujes da su amerikanci toliko sposobni da su kao hudili nekako prevarili milione naucnika... da su sleteli... i to sve dok su pratili to sletanje.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Postovao sam ti dva videa gde Ameri trijumfuju kao sto si trazio al ti ignorisi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Zavere sigurno postoje, ali su mnogo down to earth to jest mnogo racionalnije nego ove st ose vuku po dokumentarcima. Показујеш приметан напредак...то ми се свиђа. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Показујеш приметан напредак...то ми се свиђа. Ne napredujem ja uopste, ja sam to mislio i odavno. JA ne sporim postojanje zavera, sporim glupe argumente za egozotichne zavere. Stvarne zavere su mnogo manje egozoticne. Zato se o njima i ne prica.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 To nisu uradili amerikanci. Sa ubijanjem Sadama Huseina Amerkanci nemaju veze. Isto kao sto su gadafija ubili oni njegovi gradjani koje je on tako sjajano vodio kako se prica u nasoj zemlji. У праву си, ту сам погрешио. Али то опет не даје одговор зашто Американци нису снимили мртвога Бин Ладена и тиме прекинули ове теорије завера? Исто, што нису испоштовали муслиманске обичаје кад су убили Садамове синове и држали их десетак дана мртве? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Али то опет не даје одговор зашто Американци нису снимили мртвога Бин Ладена и тиме прекинули ове теорије завера? Zasto bi snimali bin ladenov les, da bi neki palama u Srbiji krenuo da sumnja u teorije zavere. Postavi sebi prosto logichno pitanje.. koliko je racionalno verovati da ce jedna alkaida da cuti o tome da ne postoji Bin Laden? Druga stvar, koliko je moguce da jedna alkaida.. koja je ekstremno velika organizaciaj bude kontrolisana od strane amerikanaca a da niko to ne provali unutar alkaide? Исто, што нису испоштовали муслиманске обичаје кад су убили Садамове синове и држали их десетак дана мртве? Nemam nameru da sirim temu u svakom pravcu u kom ti pada na pamet. Ajde da se fokusiramo na sustinu, ili ce da pustimo mastu na volji.. ako hoces to.. sam ucestvuj u tome. Dakle: Postavi sebi prosto logichno pitanje.. koliko je racionalno verovati da ce jedna alkaida da cuti o tome da ne postoji Bin Laden? Druga stvar, koliko je moguce da jedna alkaida.. koja je ekstremno velika organizaciaja, sa jako velikim brojem celija.... bude kontrolisana od strane amerikanaca a da niko to ne provali unutar alkaide? plus sve na to.. bin laden je americki glumac..a zna se ko su mu majka, sestra, braca, otac.... ti ljudi bi rekli da taj covek ne postoji... prvi.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Ево мало о томе докле води то кад се неко баш уживи у теорије завера: Мој став око теорија завера је онако, склон сам верујем у њих, али не у све. За Месец и ванземаљце сумњам, ал' ми ови илуминати, масони, Светска влада, напад на СТЦ, привлаче пажњу и сматрам да ту има нешто. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Pa da što da sporimo racionalne zavere koje mogu lako da se otkriju u duhu nećeš me prevariti sve je već vidjeno a drugo i ne postoji. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Мој став око теорија завера је онако, склон сам верујем у њих, али не у све. За Месец и ванземаљце сумњам, ал' ми ови илуминати, масони, Светска влада, напад на СТЦ, привлаче пажњу и сматрам да ту има нешто. Imas pravo da verujes u sta god zelis. Ali mislim da je verovanje da masoni / iluminati i tako neke masivne organizacije koje broje par iljada ljudi kontrolisu nesto... tesko... ako pogledas realne i istorijski dokazane zavere... par desetina ljudi maks.... ucestvuje... ne vise... nema piramida gde imas jednog, pa ispod njega dva, pa ispod njega tri itd... imas dva, tri, pet, deset dvadeset ljudi koji su svi jednaki na listi... I obichno ispod njih nema vise niko ni iznad njih itd... prirodno je da ti zvanichna verzija WTC bude sumnjiva i meni je.. ali ako tu ima nesto.. daleko je ispod onoga sto pricaju teoretichari zavere.... nije tu sve onako kako kazu... ali daleko od onoga sto pricaju po dokumentarcima... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Zasto bi snimali bin ladenov les, da bi neki palama u Srbiji krenuo da sumnja u teorije zavere. Postavi sebi prosto logichno pitanje.. koliko je racionalno verovati da ce jedna alkaida da cuti o tome da ne postoji Bin Laden? Druga stvar, koliko je moguce da jedna alkaida.. koja je ekstremno velika organizaciaj bude kontrolisana od strane amerikanaca a da niko to ne provali unutar alkaide? Nemam nameru da sirim temu u svakom pravcu u kom ti pada na pamet. Ajde da se fokusiramo na sustinu, ili ce da pustimo mastu na volji.. ako hoces to.. sam ucestvuj u tome. Dakle: Postavi sebi prosto logichno pitanje.. koliko je racionalno verovati da ce jedna alkaida da cuti o tome da ne postoji Bin Laden? Druga stvar, koliko je moguce da jedna alkaida.. koja je ekstremno velika organizaciaj bude kontrolisana od strane amerikanaca a da niko to ne provali unutar alkaide? Објашњење би било као што сам и навео да је Ал Каида под контролом Америке. Један од примера за то је сарадње ње и западних земаља приликом свргавања Гадафија. Друга ствар је да можда постоји пирамидална структура у самој Ал Каиди. Они на дну немају појма шта се дешава на врху. Постојање Бин Ладена (данас) може добро доћи самој Ал Каиди, јер ће радити из тајности (сам Бин Ладен). Мада лично не могу говорити о томе јел жив или није и то мене нешто нарочито не занима, исто му га дође. Оно што ме занима је сам план Америке и то што нису приказали слику мртвога тела. Неки кажу да је наводно имају, али неће да покажу. Што неће, то ме занима. По мени, лажу, као и у свему, пошто су лицемери и манипулатори. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Постојање Бин Ладена (данас) може добро доћи самој Ал Каиди, јер ће радити из тајности (сам Бин Ладен). Мада лично не могу говорити о томе јел жив или није и то мене нешто нарочито не занима, исто му га дође. Оно што ме занима је сам план Америке и то што нису приказали слику мртвога тела. Неки кажу да је наводно имају, али неће да покажу. Што неће, то ме занима. По мени, лажу, као и у свему, пошто су лицемери и манипулатори. Da je americka vlada cesto licemerna i manipulatoska jeste. I ja upravo mislim da se to desilo. Da je neki ogranak cia ili neke druge organizacije od par ljudi.. tipa desetak prikrivao cinjenicu da se sprema napad na WTC.... a znao je... imao operativne podatke. To mi je recimo - moguc scenario. Naravno tesko dokaziv, ali racionalno vrlo moguc... Zato sto se taj WTC odlichno namestio pojedinim ljudima i njihovim politikama... da nastave oono sto su radili do sada uz josh vecu podrsku javnosti. Lepo pustimo da alkaida uradi ono sto je zamislila. javnost ce da podrzi tu ideju.... Manipulacija, ali ne tako sto su zavarali nekog, vec su vrlo lukavo iskoristili. Slichno kao sto se tvrdi za perl harbor.. Објашњење би било као што сам и навео да је Ал Каида под контролом Америке. Један од примера за то је сарадње ње и западних земаља приликом свргавања Гадафија. To opet ne znaci da je pod kontrolom. Nije alkaida organizacija koja ima nekog vrhovnog vodju itd... vec je organizacija koja ima mnogo celija. Nisam siguran koliko su u sluchaju gadafija saradjivali sa amerikancima, pre ce biti da su i alkaida i amerikanci zbog zajednickog interesa pomagali pobunjenicima u Libiji. Naprimer, i ja i pera tebi pozajmimo pare... ali ne znaci da ja i pera saradjujemo i da smo biznis partneri.. vec jednostavno imamo zajednicki interes. Ili josh bolji primer.. ti si diler droge, kupujes drogu i od italijanske i od irske mafije... ne znaci da italijanska i irska mafija "saradjuju" Nadma se da me razumes. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука