Биљана 1234 Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 лицидерско срце Светислав Павловић and Rassoban је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 из једне песме: да ми купиш фиранге ал да буду на цветиће Светислав Павловић and Rassoban је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 Када те изненади на послу и пред колегама ти поклони ружу....а ти сав важан и оно ....па знате оно... Rassoban је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 On 16. 8. 2016. at 11:16, Сања Т. рече E...eeeeee, a cokolada je vec nesto drugo Expand Mrzim romantiku ... Na osnovu prethodnih postova ovako zamisljam pokusaj romanticne scene ... sa cokoladom ... Duso , pa uzmi parce cokolade vidim da si nervozna ... Izlazi napolje ! Ali , misicu ... Napolje kad sam ti rekla ... !!! Dobro , dobro , kako ti kazes , magarence jedno ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 On 16. 8. 2016. at 15:28, Arsenija рече Mrzim romantiku ... Na osnovu prethodnih postova ovako zamisljam pokusaj romanticne scene ... sa cokoladom ... Duso , pa uzmi parce cokolade vidim da si nervozna ... Izlazi napolje ! Ali , misicu ... Napolje kad sam ti rekla ... !!! Dobro , dobro , kako ti kazes , magarence jedno ... Expand Arsenija, nisam bila bas sasvim ozbiljna.Mislim da smo se svi nasalili malo....a da jesam bila ozbiljna, rekla bih ti da nervoznoj zeni ne prilazis CAK ni sa cokoladom u ŕukama Hehe..I da dodam- rece jedan prijatelj jednom, za to tepanje- "Sve je lepo, dok te zivotinjice ne porastu." Снежана, -Владимир-, Rassoban and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 On 16. 8. 2016. at 15:50, Сања Т. рече Arsenija, nisam bila bas sasvim ozbiljna.Mislim da smo se svi nasalili malo....a da jesam bila ozbiljna, rekla bih ti da nervoznoj zeni ne prilazis CAK ni sa cokoladom u ŕukama Expand Ni ja nisam ozbiljna ... Ali ima nesto u toj toploj cokoladi zimi ... Rassoban and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 Е моја романтико, поједосмо те ми Sanja Т., Suncokret54, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 On 16. 8. 2016. at 18:23, Плаво Небо рече Е моја романтико, поједосмо те ми Expand Плаво Небо and Rassoban је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 Сетих се ове слике Мој Кули, чак и руча из исте посуде и са новим мачићима Па кад кажу ''непријатељи ко пас и мачка''. Љубав све побеђује Rassoban, Ненад Р., Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 On 16. 8. 2016. at 18:54, Плаво Небо рече Сетих се ове слике Мој Кули, чак и руча из исте посуде и са новим мачићима Па кад кажу ''непријатељи ко пас и мачка''. Љубав све побеђује Expand Rassoban, Ненад Р. and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 #piip Rassoban and ivanaika је реаговао/ла на ово 2 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 Privio me je uza se svojim glomaznim rukama i taj dodir mi je u sjećanje vratio naš vrt, i ruže, i kadife, i miris đurđevka, i izbeharalu jabuku, i tatino lice; bila sam divno malena i slaba, neko je drugi brinuo o meni. <3 Nura Bazdulj Hubijar Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 Nece. АлександраВ and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука