Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Ja ne volim romantiku više volim da se ponašam ljubavno. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Ja ne volim romantiku više volim da se ponašam ljubavno. Ni ja nisam romantična,više volim da se ponašam normalno. Volim_Sina_Bozjeg and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Setnja po snegu mi bas fali... :-) Mozda na kraju 2014. Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Ni ja nisam romantična,više volim da se ponašam normalno. Kad kažem ljubavno mislim i na dogadjaj sa tvog avatara. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 ....kada ti nije dan, kada nisi raspoložena, kada ništa ne ide po planu..kada je sve bljak, a neko učini da ti jedan momenat promeni sve...da osetiš se bolje. Ko u trenu, poravna sve. Na bolje. To mi je onaj osećaj, kada si recimo izmorena, a uradi gest, koji recimo nije nikada ili koji nije karakterističan, s kojim iskazuje pažnju. U tom smislu, recimo onaj...kada si na izmaku snaga, a on učini da u momentu dobiješ snagu, za života dva. Predrag S. and Inner Truth је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 11, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2014 Kada ti ovlaš dodirne kosu, pomiluje je, i krene da je uvrće oko svog prstića, a zatim pomilki obraz a ti se smeškaš... Inner Truth, JESSY and Predrag S. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 11, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2014 I heard he sang a lullaby I heard he sang it from his heart When I found out thought I would die Because that lullaby was mine I heard he sealed it with a kiss He gently kissed her cherry lips I found that so hard to believe Because his kiss belonged to me... Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 11, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2014 Kada se sve raspada, i ne znaš gde da pogledaš čim pre...a on recimo, kaže: "Sve će biti u redu. Ne brini, ja sam tu. " A ti po do sada svim delima, znaš, da je potkovanost upravo u tome, a ne samo u rečima, ali on recimo znajući kako si sada uplašeno i unezvereno stvorenjce, zna, da imaš potrebu to i da čuješ. Inner Truth and Predrag S. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2014 Kada se sve raspada, i ne znaš gde da pogledaš čim pre...a on recimo, kaže: "Sve će biti u redu. Ne brini, ja sam tu. " facenew22222222 Srdasce је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 11, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2014 Романтично је када те неко погледа у очи и каже ,, Волим те анђеле мој "или ,, срећо моја " и тако даље. aliluja, Srdasce and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 11, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2014 Kada se sve raspada, i ne znaš gde da pogledaš čim pre...a on recimo, kaže: "Sve će biti u redu. Ne brini, ja sam tu. " A ti po do sada svim delima, znaš, da je potkovanost upravo u tome, a ne samo u rečima, ali on recimo znajući kako si sada uplašeno i unezvereno stvorenjce, zna, da imaš potrebu to i da čuješ. facenew22222222 Srdasce је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 11, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2014 Kada ti recimo ležiš potrbuške a on po leđancima crta slova, pokušavajući da ukomponuje reč a ti kasnije kao da pogađaš koja je reč izašla pod prstićima...i kao pogađaš (a uopšte ne razmišljaš o slovima, jer te sve golica i ometa ), pa naravno promašiš i onda se kao dve ludice, smejete, do besvesti, jer kao da ste se igrali gluvih telefonima, ne sluhom, nego dodirom... Predrag S. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksou Написано Јануар 11, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2014 kad razmišljaš da odustaneš od polaganja ispita u sledećem roku, a on kaže - to je za tebe mačji kašalj. Suncokret54, Arsenija and Anette је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 11, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2014 kad razmišljaš da odustaneš od polaganja ispita u sledećem roku, a on kaže - to je za tebe mačji kašalj. Kad si bled od nespavanja,raščupan od ne feniranja,umoran od foliranja da je sve ok i da si mnogo cool i kad se pitaš čemu sve ovo ovaj život i svi mi na planeti,kada patiš zašto nevini stradaju,što se bebe prerano radjaju ,što ih majke same ostavljaju i odlaze nege kao da nemaju nikog,kada te muče pitanja.......snovi i stradanja,znaš da imaš nekog ko je vredan trajanja.Romantično je kad trčim da otvorim vrata kada dolazi neko koga volim i očekujem... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука