Jump to content

Романтично је.....

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

....kada ti nije dan, kada nisi raspoložena, kada ništa ne ide po planu..kada je sve bljak, a neko učini da ti jedan momenat promeni sve...da osetiš se bolje. Ko u trenu, poravna sve. Na bolje. To mi je onaj osećaj, kada si recimo izmorena, a uradi gest, koji recimo nije nikada ili koji nije karakterističan, s kojim iskazuje pažnju. U tom smislu, recimo onaj...kada si na izmaku snaga, a on učini da u momentu dobiješ snagu, za života dva. 

Подели на овим сајтовима

I heard he sang a lullaby

I heard he sang it from his heart

When I found out thought I would die

Because that lullaby was mine

I heard he sealed it with a kiss

He gently kissed her cherry lips

I found that so hard to believe

Because his kiss belonged to me...

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Kada se sve raspada, i ne znaš gde da pogledaš čim pre...a on recimo, kaže: "Sve će biti u redu. Ne brini, ja sam tu. " A ti po do sada svim delima, znaš, da je potkovanost upravo u tome, a ne samo u rečima, ali on recimo znajući kako si sada uplašeno i unezvereno stvorenjce, zna, da imaš potrebu to i da čuješ.

Подели на овим сајтовима

Kada se sve raspada, i ne znaš gde da pogledaš čim pre...a on recimo, kaže: "Sve će biti u redu. Ne brini, ja sam tu. "
facenew22222222
  • Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Романтично је када те неко погледа у очи и каже ,, Волим те анђеле мој  "или ,, срећо моја " и тако даље.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

ona-i-on-putovanja-u-dvoje.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Kada se sve raspada, i ne znaš gde da pogledaš čim pre...a on recimo, kaže: "Sve će biti u redu. Ne brini, ja sam tu. " A ti po do sada svim delima, znaš, da je potkovanost upravo u tome, a ne samo u rečima, ali on recimo znajući kako si sada uplašeno i unezvereno stvorenjce, zna, da imaš potrebu to i da čuješ.

facenew22222222

• Волим 1

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Kada ti  recimo ležiš potrbuške a on po leđancima crta slova, pokušavajući da ukomponuje reč a ti kasnije kao da pogađaš koja je reč izašla pod prstićima...i kao pogađaš (a uopšte ne razmišljaš o slovima, jer te sve golica i ometa ), pa naravno promašiš i onda se kao dve ludice, smejete, do besvesti, jer kao da ste se igrali gluvih telefonima, ne sluhom, nego dodirom... :)

Подели на овим сајтовима

kad razmišljaš da odustaneš od polaganja ispita u sledećem roku, a on kaže - to je za tebe mačji kašalj.

Kad si bled od nespavanja,raščupan od ne feniranja,umoran od foliranja da je sve ok i da si mnogo cool i kad se pitaš čemu sve ovo ovaj život i svi mi na planeti,kada patiš zašto nevini stradaju,što se bebe prerano radjaju ,što ih majke same ostavljaju i odlaze nege kao da nemaju nikog,kada te muče pitanja.......snovi i stradanja,znaš da imaš nekog ko je vredan trajanja.Romantično je kad trčim da otvorim vrata kada dolazi neko koga volim i očekujem...

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...